Befounder Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Merhaba, Arkadasiniz oyuna girdi ama hangi oyuna hangi server'a girdi bilmek mi istiyorsunuz? Aranizda IP degis tokusu yapmakdan sikildiniz mi? Yanlis IP veren arkadas kurbani mi oldunuz? Xfire var artik! Xfire oyun ici ve normal masaustu IM destekleyen bir IM olan XFire, arkadasinizin hangi oyunu nerde oynadigini size aynen gosterebilir. Hatta o arkadasinizin arkadaslarinin da ne oynadigini gorebilirsiniz. Biz iki arkadas test ettik. WoW oynayalim dedik. Ilk once birimiz acti, diger tarafta ne oynadigi aynen gozuktu. Sonra oyun ici IM olayini denedik, biraz hantal olsada istediginiz gibi oyun icinden disariya mesaj atabiliyorsunuz. Bu yontem ile iki farkli oyundaki kisiler bile mesajlasabilir. Uzun lafin kisasi guzel bir program, en azindan ise yarar pratik bir program. Oyun delisiyseniz oyun delileri ile arkadassaniz, anne/baba iseniz ve cocugunuzun ne oynadiginin kaydini tutmak, yuzustu ve sucustu yakalamak istiyorsaniz XFire tam size gore.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hemen indiriyorum soyledigin gibiyse salatalik tursusundan sonraki en onemli icat olur[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben yükleyeli aylar oldu ama daha bir kere bile kullanamadım zira online oynayacak sunucu kalmadı ki online oyun arkadaşı kalsın da mesajlaşalım, meraklanalım.. :-) vaadini yerine getiriyormuş demek, pek güzel. bu tespit edilen arkadaşlarla oyun içi sesli chat olayı da sanırım skype ile yapılıyormuş rahatça ama onu da yükleyeli aylar olduğu halde deneyemedim aynı nedenden.. :hmm: belki deneyip onu da yazmak isteyen birileri olur buraya nasılmış..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hmmmmzz ama Heartsof Iron2 yi göstermiyo kendimizde ekleyemioruz o kötüymüş..[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Hoş bişiye benziyor denemek lazım...[signature][hline]
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 lastsurvivor[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline HOI2 AI yi George Bush yazmış.
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben Cod'da 1.5 i yukledigimde geldi bu program cok begendim benim nick xanthral orda isteyen ekleyebilir...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: green_martian, 22 Ocak 2005 10:59 tarihinde demiş ki: hemen indiriyorum soyledigin gibiyse salatalik tursusundan sonraki en onemli icat olur Saçmalamışsın.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Soğuk füzyon bile ikinci planda. Salatalık turşusundan bahsediyoruz burda.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Alexi_Septimus, 03 Şubat 2005 15:06 tarihinde demiş ki: Soğuk füzyon bile ikinci planda. Salatalık turşusundan bahsediyoruz burda. :D[signature][hline]
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 call of 2 kapisioz xfireda çok yararli bi program oynasana.comda onayanlarin çou ezik geliyo
Öne çıkan mesajlar