Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Re: Süper Lig 9. Hafta: Adanaspor - Galatasaray | 29 Ekim Cumartesi - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
madcow said:

Poldiyi satıp bir sag kanat ve yedek kanat/forvet alsak olur hakkaten. Cok seviyorum gercek bir panzer ama bu kadar hucum gucune karsılık oyunda okadar yokki. Zaten olsa bize gelmez o da ayrı mesele.

Bu olay aslında geçen sezondan beri süregelen bir sıkıntı. Poldi ve Sneijder aynı anda oynarsa takım savunması çöküyor. O yüzden Riekerink Yasin ile başlıyor her maça. Adam en azından savunmaya yardım ediyor diye düşünüyor. Podolski devre arası satılıp iyi bir kanat gelirse ciddi ciddi yürür bu takım.
Mesaj tarihi:
melo ve burak yılmaz'ın satılmasını da asla desteklemedim. meloyu seviyordu gs liler hadi neyse de 4 senede 3 kere gol kralı olmuş, 1 kere tek golle kaçırmış ve hiç penaltı kullanmamış olan adamı sürekli yerin dibine sokmuştu çoğunluk.
Mesaj tarihi:
İste Poldi yi hamle oyuncusu olarak tutup gercek bir sag kanatla oynasak cok daha iyi olacak takım aslında ama para yok ve Poldi icin iyi teklifler olma ihtimalinden bahsediliyordu bugun gazetelerde (Katar/MLS/Uzakdogu) o yuzden poldi satılabilir. Satılmayıp hamle oyuncusu olarak tutulsa rakip yorulunca poldiye ates etmek icin de daha cok alan kalır. Takımın asıl problemi Sinan sezona kotu basladı, Yasin ve Bruma da sag kanatta cok etkisizler (Bruma yine biraz daha iyi ama solda aktıgının 1/4 unu akamıyor sagda). O yuzden sag acıga devsirme olmayan oyuncu koyamıyoruz.

O yuzden soylenen rakamlar (10m euro yazılıyor ama haber bunlar tabiki) dogruysa bir sag acık bir de kanat forvet alıp hem kanadı hem de yedegini guclendirebiliriz. Hem de Podolskiyi kenarda oturt/oturtma derdinden de kurtulunabilir. Bazen bu baskı takımı yanlıs kurdurtabiliyor TDlere.
  • Yeni Oluştur...