kozalak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Peregrin said: Ceki niye aldin onu anlamadim ben halen? ucret iadesi talep etmemis miydin? e tekrar telefon alacağım? ama adamlarda şu an anlamadığım şekilde stok problemi var. güncel telefonların bir kısmı yok adamlarda. yakında battı haberi çıkmaz umarım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 dolar kuru yuksek, yeni mal almiyorlardir bir suredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 kozalak said: Peregrin said: Ceki niye aldin onu anlamadim ben halen? ucret iadesi talep etmemis miydin? e tekrar telefon alacağım? ama adamlarda şu an anlamadığım şekilde stok problemi var. güncel telefonların bir kısmı yok adamlarda. yakında battı haberi çıkmaz umarım sdf. hayir ya sana ceki telefonun bozulunca tamir suresi gectigi icin vermediler mi ? ucret iadesi isteseydin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 abi para iadesi ya da hediye ceki veriyorlar. yazdım ya ne de olsa telefon alacağım tekrar para iadesine gerek yok dedim ama adamlar telefon yokmuş, sıkıntı orda çıktı. olmadı gidip iphone6s alacağım. satmıyorum lan çek mek. kendim harcayacam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 abi parayı alsaydın da adamlardan alışveriş yapabilirdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 paramı istiyorum diyince zorluk çıkartıyorlar genellikle. tüketici hakem heyetine gidin başvurun oyle verebiliriz dedikleri oluyor. o yüzden uğraşmamak için hediye çekine kaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 hediye çekine sen kaymamışsın hayır. O husus yanlış. Lütfen diğer patileri dezenforme etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 parayı istiyorum desen, verirleri anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 kozalak said: paramı istiyorum diyince zorluk çıkartıyorlar genellikle. tüketici hakem heyetine gidin başvurun oyle verebiliriz dedikleri oluyor. o yüzden uğraşmamak için hediye çekine kaydım. Adamlar sana kaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 ben daha naif ifade etmiştim rıdone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar