Messor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hadi hadi diğerlerinide oynarsın naz yapma öğrenirsin :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bone Bg 2 oynasak süper olur valla ama nasıl bitecek hehe[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bende gelirim bg2'ye. gelirsem. gelirim. gelirmiyim?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bir de katılacak kişiler tam olarak netleştikten sonra kimler ne oynayacak/oynamayı ister onu bildirseler organizatore, bir fikir oluşması için en azından.[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Apache Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bunun havalandırması vardır,birşeyi vardır. o kadar saat sigara içmeden duramam.önceden kararlaştırılsın bu sigara olanağı/ne yapılacağı.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 [Bu mesaj Apache tarafından 11 Ocak 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Dojorel, 11 Ocak 2005 03:29 tarihinde demiş ki: gelirmiyim? gelirsin gelirsin :)
Loras Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Apache içenler üst kata çıkıp içecek işte yani önemli bir sorun değil o.
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hayır canım sigara içenlere de eziyet etmeyiz orda kimse sigarasız kalmaz merak etmeyin. bu arada hala bana özel mesaj çekmemiş tonla insan var bilmiyorum, sonra listeyi görünce dumur olmasın kimse.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Apache, 11 Ocak 2005 03:37 tarihinde demiş ki: o kadar saat sigara içmeden duramam. İnsan sigara içmedende geberiyo bak :D İçilmez demedik onur,içersin bişekilde nasıl olsa :) tuvalete falan sokarız seni :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 sigara içenler 5 dakka mola versinler. direk bencillik derim. başm dönüyor sigara dumanında :) tarih tam olarak belli oldumu? ocak 29 yada 4-5 şubat civarı iyi olur.[signature][hline]Deli333
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 okuyun ana sayfada vara[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Dent Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım. bg2 oynamak isteyenlere ben de destek veririm. aslında şöyle özel bir questi falan oynayabilsek güzel olurdu.
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 İNATLA SÖYLÜYORUM=> GÜNCELLEMELER İLK SAYFADA! bg2 oynayarak insanları uyutmayı planlıyosunuz anladım ben. benim fikrim şu bu konuda, önce genele hitab eden oyunlar oynanır ilk saatlerde, efendim bir bf olsun bir cs olsun, nfs olsun. zaten bir pes4 turnuvası yapıcaz yine bu ilk saatlerde, sonra yavaş yavaş sabah olmaya başlarken insanar kendi içinde ne oynayacaklarsa oynarlar. bir kısım geyik muhabbetine sarar vs.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Loras Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Yeğenim topluca sana sarılırız olmadı daha efektif, ben yıkıcı monkumla bgde her zaman hazır ve nazırım bilindiği üzere. Ama ilk başlarda da grupla hareket edilecek tabi ki.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bana bugün saat 5ten sonra her saat her zaman uygun bonec gelicen mi kardeşim kıbrıstan geçen seferin hıncını çıkarıcam senden[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 valla HI Net i bende tavsiye ederim arkadaşlar gerçekten ankaradaki gördüğüm son zamanlardaki en ciddi hizmet veren cafelerden birisi yeni açıldı(istanbulda mı ne şubemiz var falan diodu bi eleman ordaki) alt katta 18 var diye biliorum ben(şöyle bi saydımda kafamda ahuasdgh) yukarıdada var bi 20 tane falan zaten alt katta gene böyle bi yer var adamlar kendileri sandviç falan yapıolar kendi müşterilerini güzelde yapıolar yani yani hakikaten eğer bi net cafede yapılıcaksa bu iş HI Net ten daha guzel bir yer aklıma gelmio ankarada.. hem öyle çok ciddi göz önünde olan bir yerde de diil... neyse bende gelebilirim.daha çok zaman var belli olmaz :) dojorel eğer sen fıratsan gelirsen bi şekilde haber ver(ozelden falan) ben Azmi :)
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 reumerde tavsiye ediyorsa kesin gidilir artık :D[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
arc Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 şu ana kadar "kesin geliyorum" diyenlerin listesini yarın yazıcam...[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Korax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Altta 16 bilgisayar 2 adette PS 2 var, Allah sana akıl versin azmi :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Reumer, 12 Ocak 2005 20:18 tarihinde demiş ki: dojorel eğer sen fıratsan gelirsen bi şekilde haber ver(ozelden falan) ben oyum, dusunuyorum gelmeyi ciddi bir sekilde =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
arc Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 düşünüyorumu falan yok adını yazdırdın listeye geliyosun ahah[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Dojorel, 13 Ocak 2005 11:06 tarihinde demiş ki: said: Reumer, 12 Ocak 2005 20:18 tarihinde demiş ki: dojorel eğer sen fıratsan gelirsen bi şekilde haber ver(ozelden falan) ben oyum, dusunuyorum gelmeyi ciddi bir sekilde =) Siz yazın lısteye onun adını Malkavıan ı kırmaz o gelır sız yazın :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
arc Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Tekrar söylüyorum, ayrıntılar ilk sayfada! KESİN geleceğini bana özel mesaj yoluyla belirten arkadaşların şu anki listesi, bu liste kişilerin bana attıkları özel mesajlara göre güncellenmeye devam etmektedir. + Apache + black58 + Bonecrusher + Chokoparty + Dark_Legend + Dojorel + Fheday + flameeye + harvester + HerenIstarion + huun + Korax + Loras + Maedhros_Laorx + NuKe + OutTrader + sanerixx + Selamon + Soulbringer + Wispy + 333 21 kişi, şimdilik, çünkü henüz haber beklediğim insanlar var.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Öne çıkan mesajlar