Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik: LAN Party - Ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani arkadaşa özel mesaj'dan da söyledim, geronimoya.
balonu patlamamış üyenin daha ilk mesajında lan party'e teşrif etmesi bilmiyorum ne kadar doğru, önce bir ortamı tanımak daha iyi olmazmıydı? biraz insanlarla tanışmak falan.
bilmiyorum, çünkü önce hatırlayanlar vardır, en az bu olay konuşulmadan 1aylık accountu olanlar gelebilir demiştik.

(tekrar söylüyorum kişisel bir mevzu değil, lakin böyle bir şartımız vardı ilk postta)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
Geronimo, dün akşam üye olmuş birisi olarak tanımadığın insanlarla LAN Party yapmak istemen pek inandırıcı, pek samimi gelmedi . Çeşitli şeylerden şüphelenmedim değil.
Zaten sanerixx'in de belirttiği gibi, LAN Party'ye katılabilmek için 1 aylık üye olman şart.

[Bu mesaj Dark-Legend tarafından 10 Ocak 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu arada ben yine konuştum gidip cafeyle bugün
aktarıcam az sonra[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yeni üyenin LAN party v.b büyük çaplı organizasyonlara katılmasını pekde hoş karşılamıyorum. Açıkcası organizatör olsam en az 6ay üyelik şartı koşardım.

Diğer türlüsü "aha lan party varmış gidelim" den öteye gitmez. Biz gerçek Patilerle dostluğumuzu pekiştirmek için böyle organizasyonlara girişiyoruz. Eh daha balonu patlamamış bir üyeyede gerçek pati demek pek makul olmaz.

Saygılarımla.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Mesaj tarihi:
yeni pati olayına katılıyorum. Free acc olduğu üzere parti elden gidebilir :)

sanerixx hadi aktar gelişmeleri :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
bugün yine konuştum kafeyle de, bir iki umut vaadedici gelişme daha oldu, şimdi biraz işim var gelince yazcam hemen.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
Neyse biraz gecikmeli olsa da yazıyorum,
gittim konuştum adamlarla neyse, alt katı sadece bize ayıracaklar saat 8'den sonra gelir yavaş yavaş yerimizi alırız dedim tamam dedi, sigara olayını orda halletcez, adamlar sorun çıkarmıyo fakat sonuçta kendi içimizde rahatsız olan insanlar çıkacaktır, oturma düzeni ona göre ayarlancak, sonra, üst katta bulunmak isteyenler için sorun yok sayımız artarsa orda kontenjan ayarlayacam size, başka hmm, tek sorun şu ana kadar elimizde adamların " tamam hallederiz"'demelerinden başka bir söz yok, ısrar etmeme karşılık not falan edilmedi bişi, gerekirse gider bi daha konuşulur o da halledilir.

git gide detaylar halloluyor, katılımcı sayısı artıyor, güzel olcak güzel.

bu arada henüz görmemiş olan varsa (ki var biliyorum), ilk sayfaya baksın esas program orda.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
sigara olayına çözüm bulunsun bence de 2 saat dayanırım mesela ama daha fazlasını kaldırmaz bünye.. sigara içmiyorum bu arada :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
halledicez bi şekilde artık
alt kat'da insanlar ciddi anlamda ölür yani, eğer orda durmadan sigara içilirse.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind

[Bu mesaj sanerixx tarafından 10 Ocak 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İyide alt kattaki PC sayısı hiçde oyle bize yeticek kadar pc yokki bize alt katı versinler . Alla alla yada ben yanlış hatırlıyorum olsa olsa 10 pc vardır ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mesaj tarihi:
evet anlamamışsın lol :)
bak alt katta 16 pc (yanlışlım yoksa) 2 de ps2 var, buraya kadar tamam.

burayı doldurduktan sonra (oturma düzenine göre)

üst kat da bizim gruba DAHİL olacak.

merak etmeyin şu anki kontenjanımızı karşılayacak sayıda düzgün pc var orda gittik baktık işte. panik yok[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
Ahah ben ve black te içmiyoruz sigara :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..