Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik: LAN Party - Ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
patlat patlat.. sen patlatmazsan biz çatlarız şimdi..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar gelmek isterdim ama 14'ünde proje sunumum var. ondan sonraki haftada sirkette önemli işlerim var.

kusuruma bakmayın. valla şu okulu bitireyim organizasyonları ben düzenliyecem.

*!off yalana bak.süper beceriksizimdir bu konularda.*[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Mesaj tarihi:
Valla işi bone ' a bırakmayın bundan önceki toplantıda . Arkasından atlılar geliyomuş gibi bi oraya bi buraya gitti . Tabiri caizse sokak sokak dolaştırdı . Yine aynı muhabbetle karşılaşmıcaksak ben gelirim .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mesaj tarihi:
bu lan party sokakta ne işimiz var:D
Ayrıca yemek işi ne olucak? gecenin bi körü acıkır milet,sonra birbirimize saldırmayalım:P[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
Sorun olmayacak merak edilmesin; bugün çoğu şeyi ayarladık. Sanerixx gelince ayrıntıları yazar burda girmeyeyim detaya, biraz işi vardı bir saat içinde damlar galiba.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Mesaj tarihi:
eve varmış bulunmaktayım biraz sonra bilgilendircem gelişmelerle...[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 09 Ocak 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
Valla işi bone 'a bırakmayın bundan önceki toplantıda Tabiri caizse sokak sokak dolaştırdı

off nasıl abartıyor :)
hepsi dojorel'in suçu :)
Mesaj tarihi:
oyle mi? ben olmasam sersefil olacakti okadar insan.. plan program yapmamissin, `haydii kebapciya` kismi haric bisiy yapamayacaktik yoksa. o anda aklima gelen okadar kisinin sigabilecegi nere varsa goturdum sizi. daha ne istiyosunuz =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 09 Ocak 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oo abi şimdi girebildim patiye bi süredir pc başına geçemiyordum
son durum hakkında biri bilgi verebilirmi
sınavlarım bitti ama arkadaşların doğum günleri ve partiler var onların dıışında bi olay olursa muhtemelen brave le ben gelebiliriz
hele bayrama fln denk gelirse we are in yani[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
satriani bless us meeen
sanerixx e boynumuz kıldan ince ama dediğim gibi biri msn yada icq dan touch yapsın bana[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
herşey ilk postta yazıyo, hemen bakınız ilgili olanlar....

[Bu mesaj sanerixx tarafından 09 Ocak 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
sanerixx, 08 Ocak 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
YER : Hİ NET İNTERNET CAFE (tam adresi eklicem buraya).

üşenmeyin arkadaşım okuyun, sindirin sonra yazın yazacağınızı.
Mesaj tarihi:
birtakim sorunlar var, ama gelmeye calisicam.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 09 Ocak 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...