cemad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 açıkçası okadar kişi lan partyde ne yapar diye soruyorum kendime. 4-5 e bölünecek ortam herkes kendi oyununu oynayacak ve oyun kısırlığı yüzünden bir süre sonra herkes bayacak? yani gelmek katılmak isterim ama sabaha kadar oynayacağım bir oyun da yok bu aralar. starcraft warcraft oynarım da nereye kadar onlar da bayacak elbet 12 saat oynanmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 valla o kadar adamın o kadar oyunun içinde sıkılcak insan düşünemiyorum.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Valla age için o kadar adam kolay bulunacak, har har. Bizim arkadaş artisleniyodu ona ağzının payını vermek de size düşer o zaman, bizim kapasite yetmedi eheh. Valla cemad şimdi 30 tane geyik adam olunca neler çıkar, o o kadar öngörülemez bir şey ki yani hiç beklemediğin oyunlardan ne performanslar alınır haha. En azından kimsenin bilmediği bir oyun açarız herkes oyunu öğrenirken, eşit bir ortam oluşur ki biz bir ara bu mantıkla şu fps olan command & conquerda(adını unuttum) deli zevkler yaşıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bilgisayar bayarsa batak atarız :P[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Strip Pokerden aşağısı kurtarmaz. ;p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 o kadar oyun dediğin neler var? bilmediğinden soruyorum takip etmiyorum benim bildiim işte eski oyunlar hep starcraft warcraft fln. fps dışı tabi. fps sevmeyen biri olarak 3 günde bir çıksa da fpsler bi işime yaramıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 valla üşenmeyin okuyun topici bence herşey yazıyo kim strateji manyağı kim fps'ci vesaire. güzel olacak güzel[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu şubatın ilk haftaları somestra denk geliyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Sabahlama dışında 1-2 saat gelebilirim. Sabahlamak benim dengemi bozuyor hastalanıyorum falan.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 4-5 şubat olabilirse iyi olur. birde yemek sorun olur . onuda ayarlamak lazım.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Yemek için de organizasyonlar yaparız, önce bir kesin kimler gelecek o belli olsunda.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies [Bu mesaj Loras tarafından 08 Ocak 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Private, 08 Ocak 2005 22:00 tarihinde demiş ki: Sabahlama dışında 1-2 saat gelebilirim. Sabahlamak benim dengemi bozuyor hastalanıyorum falan. üşenmeyin okuyun topiği lütfen said: Bonecrusher, 08 Ocak 2005 02:39 tarihinde demiş ki: - Orda sabahlanacağı için, "ben gelirim, ancak şu kadar saat kalırım, annemden/babamdan izin alamam" diyen kişi gelmesin, laf kalabalığı olmasın.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 acil antalya lan yapmamız lazım lan! edit:senimi kıracaz[signature][hline]i love this game! youth only zone! [Bu mesaj Fistan tarafından 08 Ocak 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Fistan sonuna bir lan daha eklesen daha bir hoş görünürdü be. Böyle kelime oyunu yaparım, ortamı dağıtırım gibilerinden.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 biz arklarla live net diye bi cafe var orda yapıyoruz genelde lan partyleri ama küçük 10-15 kişilik..iyi yanıda burda küçük olmasında zaten süper ortam oluyo kendi aramızda...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 arkadaşlar öncelikle kafe belirlendikten sonra yakındaki yemek temin edebileceğimiz yerleri araştırmamız lazım. Gece yemek veren biryer varsa bizde programı ona göre ayarlarız, şu saat yemek arası deriz ve o saatte sıcak sıcak yemeklerimiz gelir.. topiğin mesajları aklımda değil şuan ondan yazılmışları yazıyorum belki.. içki olayını halletmemiz lazım.. varmı yokmu.. şöyle bir sakıncası olabilir. Bu tür toplanmalar dikkat çekebilir ve polis kontrolü olabilir. 18 yaşından küçüklerin bulunduğu bir ortamda (gelicekmi varmı bilmiyorum) içki baya bir sorun çıkartır.. Bence içki olmasın, neden derseniz zaten uykusuz olucaz milletin sinirleri gerilir adam gibi oynayalım oyunumuzu, edelim sohbetimizi. Sonra Paticik Alcohol Party - Ankara yaparız isterseniz :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ne demek canım tabi ki içki olmayacak[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 valla ben bi lan party duydum başka bişi party olmuş sonunda :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu konuda sticky olsa iyi olur[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gerek sticky olsun gerek düzeltilecek şeyler için bir mod arıyorum öm çektim cevap gelmedi bekliyorum :) bu konuda yardımcı olacak gönüllü mod varsa çok makbule geçer :) [signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind [Bu mesaj sanerixx tarafından 09 Ocak 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: harvester, 08 Ocak 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Sonra Paticik Alcohol Party - Ankara yaparız isterseniz :D Konu acılmısken bunu da yakın zamanda yapalım diyorum.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 [Bu mesaj Saendul tarafından 09 Ocak 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ben de gelirim ama şubatın 7 ile 14'ü arasında olmazsa. memlekete gidicem çünkü. O bir haftada yapmayın ne zaman yaparsanız yapın lütfen.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Beni de yazarsan Bone sevinirim. Yalnız bir ricam olacak zaman konusunda -gerçi aklı selim insanların göz ardı edeceklerini zannetmiyorum ama- partyi cmrtesiyi pazara bağlayan bir gün yaparsınız umarım. O güne final koymazlarsa gelirim yani yaz beni de. Organizasyon konusunda kolay gelsin[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 .neyse vazgeçtim yarın patlatıcam bombayı lol :) [Bu mesaj sanerixx tarafından 09 Ocak 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar