McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Zaman sorun olmaz da şimdi adam gibi pc oyun oynamayalı şöyle bi 9 ay oldu heralde :) Daha yeni bi oyun alıp başladım yeniden, ama işte ezersiniz beni orda :P[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben gelemem :( üzgünüm :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hi Nette oyun yüklemek sorun olmaz adamlar ne isterseniz yükleyin diyor ama fiyat konusunu bilemicem eğer bakmaya karar verirseniz adres: 54.Sokak no:10/7 Bahçelievler beşevler metrosundan çıkınca bi 100 metre ilerde sağda [Bu mesaj flameeye tarafından 08 Ocak 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Evet bugün erken kalkabilseydim sanerixx ile gezecektik önerilen kafeleri ama kader utansın veya ben utanayım da daha efektif olsun ehe. Şimdiden 20 civarını bulduk, görmeyen insanlarda görür ve mesaj atarlarsa, sayımız belli olur; mekana gidince hem bakarız, hem de küçükten yaparız pazarlıkları.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: flameeye, 08 Ocak 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Hi Nette oyun yüklemek sorun olmaz adamlar ne isterseniz yükleyin diyor ama fiyat konusunu bilemicem eğer bakmaya karar verirseniz adres: 54.Sokak no:10/7 Bahçelievler beşevler metrosundan çıkınca bi 100 metre ilerde sağda Zaten bahçelinin göbeğinde bi cafe.Karşısı liva pastanesi 100 metre ileriye kadar döner köfte bırak mantıcı bile var.Ayrıca 2mbit bağlantı,oyun yüklemek derken problem olmaz,zaten her bilgisayarda 40 kadar oyun var dediğin gibi.Eğer toplu gelicez denilirse indirimde yaparlar.Ortamıda çok güzel,yemekleride gayet iyi.Benim tavsiyem burası olmalı,benden 10 üzerinden 10 alan tek cafe.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: flameeye, 08 Ocak 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Hi Nette oyun yüklemek sorun olmaz adamlar ne isterseniz yükleyin diyor ama fiyat konusunu bilemicem eğer bakmaya karar verirseniz adres: 54.Sokak no:10/7 Bahçelievler beşevler metrosundan çıkınca bi 100 metre ilerde sağda [Bu mesaj flameeye tarafından 08 Ocak 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] tavsiyem burası bizzat gittim gördüm hem ferah,hem oynanabilecek oyun sayısı fazla,güzel bir yer.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Cumartesı Pazar olursa gelebılıtem fazla..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ben gelemem finaller başlıyor . Gideceklere iyi eğlenceler .[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 go go go roger that cs oynariz biraz ben ne zamandir oynamadim . dandik ama iyi oyun :D . sc oynamayiz ehehe[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Eveet bakalım şöyle bir durum değerlendirmesi yapalım : Açıkça görülüyor ki olaya talep var ankara paticik tayfasından, ki çok kısa süre içerisinde 25'i aştı gelmeye yatkın insan sayısı, ayrıca benim daha tepki beklediğim bazı ankaralı patiler var ki onlar da thread'i görür görmez olumlu olumsuz bişey yazacaklardır. Neticede ben sayının 30'un üstüne çıkmasını bekliyorum ("gelirim" diyen insan sayısı 40 ı bile bulur belki ama ben gerçekten satmadan gelecen insanlar olarak 30 gayet iyi bir rakam diye düşünüyorum) Şimdi (umarım) bir kaç gün içinde tarih ve mekan ve diğer bütün detayları belirleyip bura açık ve net şekilde yazacağız, ondan sonra yapılacak şey herkesin bana tek tek bana "şartlar bana uyuyor KESİN gelicem" diye mesaj atıp kendini listeye yazdırması olacaktır. buna Volfied usulü ciddiyet testi diyoruz ve bunu yapmayanı ben listeye almicam, lüften kimse zarf tuşuna basıp 2 satır yazı yazmaya üşenmesin. bunun akabinde final bir liste hazırlayıp geriye kalan bütün ıvır zıvır detayları da hallederiz. Geleceklerin üstüne düşecek vazifeler : - eğer gelmeye niyetiniz varsa şubatın ilk veya ikinci cuması (olmadı hafta sonu)için kimseye söz vermeyin, bakın bir ay önceden haber veriyoruz %99 bu aralıkta olacak organizasyon, sonra benim haberim yoktu vs denmesin :) - icq, msn listenizde ya da başka türlü ulaşabileceğiniz ve topicten haberi olmayan ama ilgisini çekebilecek paticik üyesi varsa ona haber vermek - şu an mekan için 3-4 tane adayımız var onları gidip araştırıcaz, fakat aklına önceki sayfalarda yazılanlardan başka cafe gelen varsa durmasın söylesin, sonra "keşke şurda yapılsaydı" denmesin. (bu arada ilk iş o dediğiniz cafeye bakıcaz, orası dediğiniz kadar iyiysi hiç kasmadan orayı ayarlamaya çalışabiliriz daha iyi) - yukarda dediğim gibi detaylar kesinliğe kavuştuktan sonra benimle özel mesaj aracılığı ile temasa geçmek. Evet bu konuları halletiğimiz zaman başka bir terslik çıkmazsa güzel bir ankara organizasyonuna daha imza atılabiliriz. Neticede paintball örneğinde gördük ki, isteyince oluyor.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bu işi sakın Bonkraşır'a bırakmayın. Mahveder o.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 w3r3wolf laf etme :) çok biliyorsan gel :-P hem bi sc'de kapışmış oluruz :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Gidebilsem İstanbul'dakine giderdim. Ama gidemiyoruz. Sen SC'yi öğrendin mi bu arada?[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gelirdim gelmesine de öss sux[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gelmem. multi oyun ne oynarim ne bisiy. ha belki age of empires ve warcraft. onlarda da iddiali falan degilim, oynarim oyle =) ama zamanim olursa bi ugrarim, ps 2 varsa bilimum 1on1 arcade oyununa katilirim. [bkz. tekken serisi][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 08 Ocak 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben gelmek isterim ama kesin bi tarih söylensin ondan sonra cvp verim.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gelmezsen eğlenceyi kaçırırsın, bu kadar sölüyorum hahaha ilk mesajı okumadığın da belli dojo bab :) "arkadaşa bakıp çıkcaktım" diye bişi yok gelirsen esir ediyoruz[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ya şimdi ne zaman olcak organizasyon ona gore degisir, eger 12-13 Şubat falan derseniz (şubatın ikinci haftasonu) benim gelebilme ihtimalim var ankarada olabilirim, yok bi hafta once ise kesinlikle gelemiyorum.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hepsini ayarlicaz zengacığım dert edilmesin cafe sahipleri ile bizzat diyaloga giricem aynı istanbulluların yaptığı şemadan çalışıyoruz. azmodai bizi göremeyecek çünkü gelemiyor, olsun bi dahakine diyoruz.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gunu uyarsa geliyorum heralde[saner acayip ikna edebilitesi olan biriymis, bugun bunu gordum]. ageofempires oynayan olursa onlarla ugrasicam ben.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 aoeII ,battlefield1942 kesin olmalı bence.. Command&Conquer fan varmı gelcek?[generals dışında][signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 08 Ocak 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 generals de yaparız ya geyik oyun.. red alert 1 oynayalım bide starcraft vs.. bu arada beyler bakın kızılayda ykmden maltepe pazarına doğru yürürken yolun karşısına bi kafe yapmışlar full ps2 bilgisayar sanırım bi geçen varsa oralardan baksın bi ben girmedim hiç[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 aoe2 3v3 falan yaparsak cok kral olur :)[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: wanderer1985, 08 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: aoe2 3v3 falan yaparsak cok kral olur :) 4v4 olum kasmıyo adam gibi sistemde ve deli gibi zevkli oluyor[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 red alert1 de oynanmalı[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar