Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik: LAN Party - Ankara

arc

Öne çıkan mesajlar

4 ŞUBAT CUMA 2005, Hİ NET İNTERNET CAFE
(eminim hala bilmeyenler vardır lol)
Adres : 54. Sokak No: 10/7 Bahçelievler - ANKARA

Tarif : Beşevlerde inilir ve metro çıkışından çıkılır(1. cadde çıkışı yazan) ordan yürünüp restoran ve muhtelif kafeler geçilir hatta çıktığınız durak tam benzinci yanıdır neyse ilerlenir ziraat bankası ve canerler geçilir; 54. sokak tabelası görülür zaten, biraz ilerde de kafe sırıtmaktadır. Internet Center yazar büyücenek, uzaktan ilk görülen yazılardır.

Yanınızda getirmeniz gerekenler: PARA, evet para, kafe için 15 getirin yanınızda bulunsun, ayrıca da yemek parası (artık herkes ne kadar yerse kendini bilisn).
PARAYI GİRİŞTE TOPLAYACAĞIZ. yemekleri de %99 aldığınız an verirsiniz, çıkarken ödemeye kalksak kargaşa olur.

- NÜFUS CÜZDANI, bu da önemli.

Gürültü olayı: Herkes kendinden sorumlu, neticede gecenin vakti bir olay olduğu için sınırlarımızı bilmemiz şart.

dediğim gibi 20:00'dan erken gelmenize gerek yok büyük ihtimal yer olmaz zaten, 20:00'dan sonra oturmaya başlicaz.

daha aklıma geldikçe yazarım.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

kafenin kartının arkasındaki krokiyi kendi çabalarımla anlaşılır halde aktarmaya çalıştım.
buyrun kroki budur:

Hinet Kafe

yanımda scannerım olmadığından ve fotoğraf makinem pek kaliteli olmadığından anlaşılamaz halde olan bu krokinin paint aracılığı ile üzerinden geçme ve gereken yerleri numaralandırma aşamaları ile son haline getirdim. pek güzel olmadı ama elinden gelen bu kusura bakmayın. hangi numara nereyi ifade ediyor buyrunuz:
1. Anıtkabir
2. Beşevler Kavşağı
3. Sabancı Yurdu
4. Burger King
5. BP Benzinlik
6. Metro Çıkışı
7. Dogol Caddesi
8. Metro Çıkışı
9. Metro Otobüs Durağı
10. Taksi Durağı
11. 2. Cadde (Muammer Aksoy Caddesi)
12. Ziraat Bankası
13. Canerler
14. 3. Cadde (Azerbaycan Caddesi)
15. Liva Pastahanesi
16. 54. Sokak
17. 4. Cadde (Kazakistan Caddesi)
18. Internet Center
19. Bahriye Üçok Caddesi

edit: Kafenin Fotoğrafı

[Bu mesaj Dark-Legend tarafından 03 Şubat 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cafede olan oyunları yazdım.

onlara bakıpta istediği oyunu bulamayanlar o oyunu getirse fena olmaz bizde oynarız hem.

starcraft yok mesela veya jedi knight serisi.

diablo,nwn falan bunlarda yok.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of

[Bu mesaj flameeye tarafından 03 Şubat 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bişi diicem de
gözünüzü seveyim çok bölünmeyin oyun oynarken sonra ne anlamı kaldı 30 kişiyi oraya toplamanın.
2 kişi sc 3 kişi nwn 5 kişi diablo 1 kişi nfs oynarsa yani berbat biişi olur.

dediğim gibi o yüzden ilk saatlerde ortak bişiler oynamak şart, tadı çıkmaz yoksa.

bu arada sc isteyen baya bi insan vardı galiba, o bonecrusher'de vardır ona getirttiririz olmadı falan.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
333, 03 Şubat 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
balgata yakın olanlar varsa burdan gidelim taksiyle.

Ben varım Mhp genel merkezinin ilerisinde oturuyorum.
Olmadı beraber gideriz.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

ee lan parti nasıl gidio : ) resim fln yomu bişiler diyin :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mauhauh doğruya :D dalmışım :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Buarada Oynamayı bilen varsa Stronghold getireyimmi?
Ben bayılırım,chemi ile bi ara deli gibi kapışıyoduk netten,multi zevkli olur team falan olayı.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben WoW'a feci kaptırdım kendimi, gelmesem olmaz mı, diycem dayak yicem :-P
said:
Loras, 02 Şubat 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
Hala beni kızılaydan falan alın götürün diyenler varsa, yazsınlar buraya ona göre bir ayarlama da yapalım gerekirse. Ben o gün kesin kızılaya uğrayıp oradan gideceğim mekana falan yani siz söyleyin yardımcı oluruz. :)

Evet evet öyle yapalım, kızılayda buluşalım sen bizi götür.

cafenin tekrar açıldığına sevindim
huun gelcekse sc getirsin onun dışında ben de getirebilirim..[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Saat 19:30da karanfildeki dostun önünde uzun mavi pardesülü, yanından siyah bir çanta sarkan açık mavi renk bir kot giymiş altında kahverengi bir ayakkabı ve gözlüklü kısa saçlı bir genç görürseniz o benimdir, tanınmak için bir de elde deri eldiven olacak. :P Yanımda da teni biraz siyaha çalan dent olacak uzuncana ondan da tanıyabilirsiniz.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Sosyal ağlarda paylaş

Splinter Cell getiriceğim malum canım sıkılırsa onu takılırım :P
Acıkcası ben oyle gorusmek amaclı gelıyorum pek alakam yoktur komputurlerle[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...