syh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yarından önce şöyle düzgün bir adres tarifi yapsanız keşke? hatta ilk mesaja entegre de edilebilir, hatta yüzsüzüm şöyle kuş bakışı bir kroki çizerseniz harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 balgata yakın olanlar varsa burdan gidelim taksiyle.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 4 ŞUBAT CUMA 2005, Hİ NET İNTERNET CAFE (eminim hala bilmeyenler vardır lol) Adres : 54. Sokak No: 10/7 Bahçelievler - ANKARA Tarif : Beşevlerde inilir ve metro çıkışından çıkılır(1. cadde çıkışı yazan) ordan yürünüp restoran ve muhtelif kafeler geçilir hatta çıktığınız durak tam benzinci yanıdır neyse ilerlenir ziraat bankası ve canerler geçilir; 54. sokak tabelası görülür zaten, biraz ilerde de kafe sırıtmaktadır. Internet Center yazar büyücenek, uzaktan ilk görülen yazılardır. Yanınızda getirmeniz gerekenler: PARA, evet para, kafe için 15 getirin yanınızda bulunsun, ayrıca da yemek parası (artık herkes ne kadar yerse kendini bilisn). PARAYI GİRİŞTE TOPLAYACAĞIZ. yemekleri de %99 aldığınız an verirsiniz, çıkarken ödemeye kalksak kargaşa olur. - NÜFUS CÜZDANI, bu da önemli. Gürültü olayı: Herkes kendinden sorumlu, neticede gecenin vakti bir olay olduğu için sınırlarımızı bilmemiz şart. dediğim gibi 20:00'dan erken gelmenize gerek yok büyük ihtimal yer olmaz zaten, 20:00'dan sonra oturmaya başlicaz. daha aklıma geldikçe yazarım.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kafenin kartının arkasındaki krokiyi kendi çabalarımla anlaşılır halde aktarmaya çalıştım. buyrun kroki budur: Hinet Kafe yanımda scannerım olmadığından ve fotoğraf makinem pek kaliteli olmadığından anlaşılamaz halde olan bu krokinin paint aracılığı ile üzerinden geçme ve gereken yerleri numaralandırma aşamaları ile son haline getirdim. pek güzel olmadı ama elinden gelen bu kusura bakmayın. hangi numara nereyi ifade ediyor buyrunuz: 1. Anıtkabir 2. Beşevler Kavşağı 3. Sabancı Yurdu 4. Burger King 5. BP Benzinlik 6. Metro Çıkışı 7. Dogol Caddesi 8. Metro Çıkışı 9. Metro Otobüs Durağı 10. Taksi Durağı 11. 2. Cadde (Muammer Aksoy Caddesi) 12. Ziraat Bankası 13. Canerler 14. 3. Cadde (Azerbaycan Caddesi) 15. Liva Pastahanesi 16. 54. Sokak 17. 4. Cadde (Kazakistan Caddesi) 18. Internet Center 19. Bahriye Üçok Caddesi edit: Kafenin Fotoğrafı [Bu mesaj Dark-Legend tarafından 03 Şubat 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bilerekmi cevap vermiyorsunuz anlamadım gitti... oyun getirecek varmı?[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 oyun getirmek? hayır oynanmak istenip de kafede olmayan oyun mu var anlamadım, öyle bişi varsa vakit varken ayarlayalım.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cafede olan oyunları yazdım. onlara bakıpta istediği oyunu bulamayanlar o oyunu getirse fena olmaz bizde oynarız hem. starcraft yok mesela veya jedi knight serisi. diablo,nwn falan bunlarda yok.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of [Bu mesaj flameeye tarafından 03 Şubat 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya bişi diicem de gözünüzü seveyim çok bölünmeyin oyun oynarken sonra ne anlamı kaldı 30 kişiyi oraya toplamanın. 2 kişi sc 3 kişi nwn 5 kişi diablo 1 kişi nfs oynarsa yani berbat biişi olur. dediğim gibi o yüzden ilk saatlerde ortak bişiler oynamak şart, tadı çıkmaz yoksa. bu arada sc isteyen baya bi insan vardı galiba, o bonecrusher'de vardır ona getirttiririz olmadı falan.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 diablo da gelsin bari gelebiliyorsa. tanidik oyun olur hem bana =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: 333, 03 Şubat 2005 19:40 tarihinde demiş ki: balgata yakın olanlar varsa burdan gidelim taksiyle. Ben varım Mhp genel merkezinin ilerisinde oturuyorum. Olmadı beraber gideriz.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ee lan parti nasıl gidio : ) resim fln yomu bişiler diyin :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: zgrw, 04 Şubat 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ee lan parti nasıl gidio : ) resim fln yomu bişiler diyin :) cumayı cumartesiye bağlayan gece yapacaz daha erken :)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mauhauh doğruya :D dalmışım :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 euhee sazan :lol:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 zgrw çok pis düştün ha ahah :-)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Buarada Oynamayı bilen varsa Stronghold getireyimmi? Ben bayılırım,chemi ile bi ara deli gibi kapışıyoduk netten,multi zevkli olur team falan olayı.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ya ben WoW'a feci kaptırdım kendimi, gelmesem olmaz mı, diycem dayak yicem :-P said: Loras, 02 Şubat 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Hala beni kızılaydan falan alın götürün diyenler varsa, yazsınlar buraya ona göre bir ayarlama da yapalım gerekirse. Ben o gün kesin kızılaya uğrayıp oradan gideceğim mekana falan yani siz söyleyin yardımcı oluruz. :) Evet evet öyle yapalım, kızılayda buluşalım sen bizi götür. cafenin tekrar açıldığına sevindim huun gelcekse sc getirsin onun dışında ben de getirebilirim..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Saat 19:30da karanfildeki dostun önünde uzun mavi pardesülü, yanından siyah bir çanta sarkan açık mavi renk bir kot giymiş altında kahverengi bir ayakkabı ve gözlüklü kısa saçlı bir genç görürseniz o benimdir, tanınmak için bir de elde deri eldiven olacak. :P Yanımda da teni biraz siyaha çalan dent olacak uzuncana ondan da tanıyabilirsiniz.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kırmızı gül tak kulağına öyle tanırız ancak:D neyse bende kızılaydan sizinle giderim.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 korax olmazsa adres veriyim gel bizim kafeye buradan beraber çıkariz.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Bonecrusher, 04 Şubat 2005 03:36 tarihinde demiş ki: Ya ben WoW'a feci kaptırdım kendimi, gelmesem olmaz mı, diycem dayak yicem :-P nası da biliyo nası da biliyo :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: zgrw, 04 Şubat 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ee lan parti nasıl gidio : ) resim fln yomu bişiler diyin :) konuşacağına gelsene be adam, daha vakit de var bak.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 1930da kızılayda dostun onünde buluşuyoruz dimi canlarım benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yaka kartı getircekmiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Splinter Cell getiriceğim malum canım sıkılırsa onu takılırım :P Acıkcası ben oyle gorusmek amaclı gelıyorum pek alakam yoktur komputurlerle[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar