Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ayın 22 sinden sora yapın gelim[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Korax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Döverim.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 22'si çoık erken seneye bugün yapalım bence:D ayrıca pati tiner party vol.1 iyimiş..tinerci modunda oynarız..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 açılır cumaya kadar merak etmeyin[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
arc Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 arıyorum şerefsiz kafeyi kimse açmıyo faksa bağlanıyo alet.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
arc Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bariz tadilat falan yok, tadilat olacak kafe sahibi içerde olmayacak ha? ameleler kendi kendine mi çalışıyor orda? kesin ya başka bi halt var.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Messor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 mühürlenmiş olmasın bakan oldumu kapısına[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 beyler olmazsa yarın hemen başka bir kafe bakalım.[signature][hline]Deli333
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ilginçleşmeye başladı..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
arc Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 töbe töbe[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ilgiyle izliyorum[signature][hline]shinsetsu desu..
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hoş[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 gidip bakcam gene bugün nolcak bakalım
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 beyler olmazsa bugün çıkıp başka kafe bakalım? hi nete arkadaşım bakıcak bugun. öğrenebilirse neden kapalı olduğunu, yada ne zaman acılacağı sorucaktı. öğrenince yazarım.[signature][hline]Deli333
arc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu konuda çaba gösteren arkadaşlara teşekkür ediyorum. benim şu an gidip bakmak gibi bi durumum olmadığı için sadece telefonla arayabiliyorum adamları onu da açan yok. aslında gidildiğinde çevredeki dükkanlara sorulabilir eğer orda kimse yoksa, neticede adamların bilme ihtimali var neden kapalı olduğunu[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Messor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 abi gidip bakacak yoksa ben giderim 100 yıldan bi dolmuşluk iş.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Loras Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sanerixx ile benim finallerim olmasaydı gidip en ala araştırmaları yapacaktık ama yine de yarın falan ben de bir bakmaya çalışayım durum olursa da o zaman kadar belki kesin biglilerde gelebilir elimize.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Messor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: flameeye, 02 Şubat 2005 15:14 tarihinde demiş ki: Cafe açık :) daha bir açıklayıcı olsan? konuştunmu peki sordunmu bişiler[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Cafede şu an oturduğum bilgisarda mevcut olan oyunlar(landan oynayabileceklerin yanına * koycam): Nfs:Underground2* Aoe2* Age of mythology* Battlefield 1942* Call of Duty* Call of Duty United Offensive* Championship Manager 03-04 Colin Mcrea Rally 4* C&C Generals* C&C Generals:zero hour* Cs: Condition Zero* Doom3* Enter the Matrix F1 2002 Far Cry* Fifa 2005* Wc:Frozen Throne* Conflict Vietnan Painkiller* Lotr:Rotk (biri gamepad getirirse oynanır 2 kişi) Mafia Max Payne 2 Medal of honor Allied Assault* Medal of honoe Allied Assault Spearhead* Nba 2004* NFS:Underground Panzer Phase 1 Gta Vice City* (Eğer multiplayer mod yüklemeyi bilen varsa ÇOK ÇOK süper zevkli olur) Hitman2 Hitman Contracts Prince of persia:SoT Shadow ops Red Mercury Spider Man 2 Thief 3 Unreal Tournament 2004* (herkes oynarsa müthiş zevkli olr) PES 3 Rise of Nations* Rome Total War* Sacred* ShellShock Sims 2 Star Wars:KOTOR Aoe2:Conquerors*(zaten lan partynin yarısı bunu oynar:)) The Suffering Total Club Manager 2005 True Crime Wc 3* Wolfenstien 3d* Worms 3d* Bunun dışında getirebilecek oyunları düşünelim arkadaşlar yazalım buraya ve getirip oynayalım ehee :)
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: harvester, 02 Şubat 2005 15:25 tarihinde demiş ki: said: flameeye, 02 Şubat 2005 15:14 tarihinde demiş ki: Cafe açık :) daha bir açıklayıcı olsan? konuştunmu peki sordunmu bişiler Adı üstünde açık daha ne açıklayım:P Şaka bi yana sordum adamlara Cuma günü böyle bi problemimiz olmaz dediler(ruhsat ile ilgili bi problemleri vardı onu halletmişler o yüzden kapalı idiler.)
arc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hobaaa koyduk çocuğuuu :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
arc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 aslanım flameeye be evet şu an son listeyi güncelliyorum o zaman foruma da abidik yorumlar yapanları bi görelim bakalım cuma günü hehehe. oh be çok iyi oldu ya bu olay. yarın da gidip son detayları konuşuurm adamlarla yemek vs. gibi. bomba olcak bomba[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Öne çıkan mesajlar