Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik: LAN Party - Ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 27 Ocak 2005 23:24 tarihinde demiş ki:

ama yeterince yaparlar mı acep :)

en önemli soru :D ya zaten biz gider gitmez yemeyeceğimiz için onlar anca başlasa yapmaya :P[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
said:
harvester, 28 Ocak 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
...ya zaten biz gider gitmez yemeyeceğimiz için...

kendi adına konuş :-P ben aç gelcem mesela :-P
Mesaj tarihi:
o zaman hi netten önce bi edessa yapacaz gibi :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

Mesaj tarihi:
quake3, jedi academy,sw:battlefront, battlefield:vietnam cdleri olan varsa getirse aslında iyi olur orda yoktu bu oyunlar.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of

[Bu mesaj flameeye tarafından 29 Ocak 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oha hiçbişide yokmuş.ne biçim cafeymiş bea ora:P yükleme derdi fln olmasın yaw.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
bf var dediler keza quake3 de vardır
üst katta da görmüştüm sanki star wars battlefront ama yalanolmasın[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
abi 5 gün kaldı oyunları yüklesinler şimdiden bence[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

Mesaj tarihi:
ewt oyunlar yemektende önemli sonuçta lan party oyun oynicaz...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,

Mesaj tarihi:
pc için yukardaki dediklerim.

ps2 için gta san anders varsa getirirsen iyi olur. bunların aldıkları gta çalışmamış oynayamadım bi türlü :/[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
ya bırakın ps2 falan adı üstünde lan party yapicaz:D
o cafede dooru düzgün oyunlar yüklüdür inşallah..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,

Mesaj tarihi:
gidin söyleyin olm o zaman istediğiniz oyunları, her işi ben mi yapcam (ki ben dedim adamlara bu bu oyunlar diye) final haftasının ortasında?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
sanerixx kafeye bazuka ile gelcen bu kidişle.. pek streslisin :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

Mesaj tarihi:
sırf oyunamı geliyosunuz ya,benim maksat muhabbet,tanışma faslı.
Çokmu önemli yani oyun :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
heralde canım, oyunu heryerde oynarız maksat beraber olmak[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

Mesaj tarihi:
Hemen o yakınlarda çıkışta kafemsi bir yer var risk de oynatıyorlar galiba hatta gene oraya yakın internet kafe + kafe olan bir yer var orda da risk var, çok seveni varsa çıkışta oralara akılabilir.
Mesaj tarihi:
Birinin beni çok bildik bir yerden alması gerekecek çünkü ankaranın a sından haberim yok. Ha cafe süper bildik bir yerdeyse başka.[signature][hline]
With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Mesaj tarihi:
öle süper bilindik bi yerde değil ama mesela kızılay üzerinden gelen bir grup elbet olacaktır, ona göre ayarlanır bişiler.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
  • Yeni Oluştur...