Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 mallık bende özür dilerim ama bu seferde saat olayından birşey anlamadım?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 136) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Abi içkili falan mısın söyle de ona göre yardımcı olalım :). 4 Şubat Cuma 2005 günü saat 20:00de başlar, 5 Şubat Cumartesi Günü saat 08:00de biter. 12 saat oyun oynanır, yenir, içilir falan.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 içkili dedinizde,cafede içmek serbest olacakmı?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ahaha allahım noluyor bugün insanlara? evet içmek serbest, KOLA, AYRAN, SU, MEYVE SUYU, hepsi serbest, dileyen şalgam bile içebilir. ufacık not: hayır alkollü içki, içmiyoruz içirtmiyoruz :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 iyi içip gelirim :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ben acılısından bi şalgam içerim valla, yazık ederim sonrada size.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Gelenlere üfleticez yalnız hoca, bi halel gelmesin bak delikanlılığa. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ikitek atıp gireriz cafeye sonra tinerci modunda oynarız..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hmm gece olması biraz kötü gündüz sabah 8'den akşam 8'e kadar falan yapılsa?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 136) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ya orc_lord'cuğum, içimde kötü niyetli olduğuna dair en ufak bir sezgi olsa patlayacam ama biliyorum ki ne kötü niyetinden ne de başka bişeyden diyosun bu sözleri, o yüzden de böyle kalıyorum bak 0_o[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ardeth'i saygıyla anıyoruz.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hahaha orc_lord yarmış valla :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aman ne bileyim ben lan party falan hiç katıldımmı katılmadım :-p öğrenmiş oldum, neyse.. *!rezil olur*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 137) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla yemek oalyı bize bırakılcaksa lahmacun + acılı şalgam getiririm kokar sonra döversiniz ben karışmam ama :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yemek olayı size falan bırakılmıyo ordan yiyosunuz işte doymayan varsa gecenin buz gibi soğunda dışarı çıkıp istediğini alıyor, bu arada gece o mevkilerde devriye gezen gerek sivil gerek uniformalı polislerden herhangi bir kombinasyonun dikkatini çekip köşeye çekilince yusuflayıp yerimizi belli ediyor ve gecenin içine etmeyi başarıyor. biraz abarttım[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ilkokullardaki gibi öğlen tenefüsünde yumurta yiyip acı acı kokutan çocuklara dönmeyin de hahaha dediğim gibi kafede her şey var bilmem artık size kalmış oraya yemek sokarken kafe sahibinin kötü bakışlarına, laf atmasına maruz kalabilirsiniz, ben karışmam[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 biraz tehlikeli bir iş gibi... :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 137) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Tehlike olmadan eğlence mi olurmuş hiç :p. Yine de bir şey olmaz tabi kafe deneyimli bu işlerde.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 korkmayın polis bişey yapamaz sanerixx hallerder:P yemekleride sanerixx halletsin çamaşırlarıda sanerixxx yıkasın sanerixx nerdesin?[eee organisator olmak zor iştir:D] *!kaçar*[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hatta paramızıda o ödesin :-P[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yok ben daha atraktif işlerle ilgilencem, sapıtanlarla birebir ilgilenmek gibi vs :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 gece çok sabahladım sokakta bahçelidende geçtim polis gezmiyo sadece dev gibi aracıyla bi köşede duruyor , o köşede beşevlerler metrosundan daha aşağı.. diğer poliste milli kütüphanenin orda vs.. tamam orda yemek varsa dert değil..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 tamam canım bişey mi dedik? herkes kendinden sorumlu, onu bilin de sadece.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 orda sandviç yapıyorlarsa yeter bana bi de yanında kola ama yeterince yaparlar mı acep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sanerixx tam bir organizatör olmuş :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 137) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar