Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik: LAN Party - Ankara

arc

Öne çıkan mesajlar

ahaha allahım noluyor bugün insanlara?

evet içmek serbest, KOLA, AYRAN, SU, MEYVE SUYU, hepsi serbest, dileyen şalgam bile içebilir.

ufacık not: hayır alkollü içki, içmiyoruz içirtmiyoruz :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

ya orc_lord'cuğum, içimde kötü niyetli olduğuna dair en ufak bir sezgi olsa patlayacam ama biliyorum ki ne kötü niyetinden ne de başka bişeyden diyosun bu sözleri, o yüzden de böyle kalıyorum bak

0_o[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
aman ne bileyim ben lan party falan hiç katıldımmı katılmadım :-p
öğrenmiş oldum, neyse..
*!rezil olur*[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 137)
Sosyal ağlarda paylaş

valla yemek oalyı bize bırakılcaksa lahmacun + acılı şalgam getiririm kokar sonra döversiniz ben karışmam ama :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

yemek olayı size falan bırakılmıyo
ordan yiyosunuz işte doymayan varsa gecenin buz gibi soğunda dışarı çıkıp istediğini alıyor, bu arada gece o mevkilerde devriye gezen gerek sivil gerek uniformalı polislerden herhangi bir kombinasyonun dikkatini çekip köşeye çekilince yusuflayıp yerimizi belli ediyor ve gecenin içine etmeyi başarıyor.

biraz abarttım[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokullardaki gibi öğlen tenefüsünde yumurta yiyip acı acı kokutan çocuklara dönmeyin de hahaha

dediğim gibi kafede her şey var bilmem artık size kalmış
oraya yemek sokarken kafe sahibinin kötü bakışlarına, laf atmasına maruz kalabilirsiniz, ben karışmam[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

korkmayın polis bişey yapamaz sanerixx hallerder:P
yemekleride sanerixx halletsin çamaşırlarıda sanerixxx yıkasın sanerixx nerdesin?[eee organisator olmak zor iştir:D]

*!kaçar*[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

gece çok sabahladım sokakta bahçelidende geçtim polis gezmiyo sadece dev gibi aracıyla bi köşede duruyor , o köşede beşevlerler metrosundan daha aşağı.. diğer poliste milli kütüphanenin orda vs.. tamam orda yemek varsa dert değil..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...