Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Bonecrusher, 13 Ocak 2005 13:03 tarihinde demiş ki: olmassa dojonun evini basarız :-P ben o sirada 'gezip tozuyor' olurum, bulamazsiniz evde =P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 observerlar yollarız tüm ankaraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 13 OCAK Şu anki katılımcı listesi, bu listede adı eksik olan varsa bana özel mesaj ile ulaşsın geleceğine dair. Listede adı bulunan arkadaşlara bazı sorular içeren mesaj yollanmıştır, cevap bekliyorm herkesten. + Apache + black58 + Bonecrusher + Chokoparty + Dark_Legend + Dojorel + Fheday + flameeye + harvester + HerenIstiaron + huun + Korax + Loras + Maedhros_Laorx + NuKe + OutTrader + sanerixx + Selamon + Soulbringer + Wispy + 333 21 kişi. [spo1=08 OCAK TARIHINDE YAPILAN GÜNCELLEME] said: sanerixx, 08 Ocak 2005 02:42 tarihinde demiş ki: HEMEN NETİCEYE GELMEK İSTEYENLER SONUÇ'tan itibaren başlasınlar okumaya... Evet bugün ben Loras ve Dark-Legend (a.k.a Dent) kapı kapı internet cafe gezip bazı detayları halletik. Öncelikle şöyle söyleyim gezdiğimiz cafeler(efendim uno dan tutun coolhan(kapalı), chatlak1 vs..) arasında elle tutulur, lan party yapılır 2 tanesi finale kalmayı başardı, Chatlak ve Hi Net. Yolumuzun üstünde önce Chatlak vardı ve içeri girip ortama şöyle bir baktık, PC'ler yeterli configurasyonda gözüküyordu, ortam yeterince ferahdı, fakat büyük dezavantaj olarak direk sokak kenarında olması ve daha gözümüzün önünde bir polis arabasının ordan devriye geçmesi. Neyse kasadaki elamanla kısa bir muhabbet (aslında benim benle yaptığım bir monologdan farksızdı bu) sonucunda "hmm biz sizin telefonunuzu bir alalım, konuşuruz" diyip ayrıldık. Bunda en büyük etken kasadaki insanın " valla kabul eder miyiz bilmiyorum" , "bi kere giriştik öyle bir olaya, polis geldi herkesi dışarı attı" demesi oldu. (bu dediğim chatlak 2 de oluyor, chatlak 1 deki pc configleri yetersiz gibi gözüktü) Neyse ordan sonra Hi Net'e gittik, ortam güzel PC configleri de göründüğü kadarıyla fazlası ile yeterliydi, kasadaki 2 elemanla konuyu görüşmemiz kararda zorlanmamızı önledi, en azından adamların genç ve "halden anlar" tipleri vardı, ayrıca biz böyle böyle bir organizasyon yapıcaz şu tarihte gelmeyi düşünüyoruz demem üzerine de bir tanesinin hemen not tutmaya başlayıp "hangi oyunları oynarsınız, kaç kişi gelirsiniz" sorusu, en azından işi ciddiye aldıklarının göstergesi oldu. Çoğu popüler oyun zaten var istenilen varsa halledilirmiş vs. bunlar hep + puan oldu. Ayırca adamlar böyle org.'ları daha önce de yapmışlar, halen niyetleri olduğuna göre polis(aşağıda değinicem) ya da şikayet'den fazla çekinmiyolardı, bağırıp çağırıp kafeyi yıkmadığımız sürece. SONUÇ:: BÜYÜK BİR SORUN OLMAZSA (ki olmamasını umut ediyoruz.) ZAMAN: : 4 ŞUBAT 2005 CUMAYI CUMARTESİYE BAĞLAYAN GECE. (tahminen akşam 19-20 sabah 8-9 veya artık kaça kadar durursanız) YER : Hİ NET İNTERNET CAFE (tam adresi eklicem buraya). AYrıca olay günü kızılaydan alabilir bir grup sizi kafeye kadar hepsini hallederiz FİYAT: Adamlar uzlaşmacı gözüküyor, saat ücretini 1 milyona çekeriz sanırım, böylece kafeye vereceğimiz para aşağı yukarı 12-15(max) YTL arası bişey olacaktır adam başı. Bu fiyatın kimse için değişeceğini sanmıyorum artık olayı yarıda bırakıp giderseniz bile bu parayı peşin vermeyi göze alın. Bu sadece kafeye vereceğimiz para lakin, yeme içme olayıyla ilgili bişi var kafamda, sandviç/tost + bir kaç içeceği makul bir fiyata ayarlamaya çalışıcam, bu opsiyonel bişi, isteyen "ben evde tıkınıp gelirim dert değil, ya da "şu" "bu" şekilde başımın çaresine bakarım" derse eyvallah. Toplamda taş çatlasa 20 milyona falan çıkarız gibime geliyor bu işin içinden. Ivır Zıvır: Şİmdi kafe 2 katlı, bir giriş bir de zemin katı var, ikisi de ferah, adamlar gelenleri aşağıya alırız böylece sorun (polis, şikayet hede) çıkmaz demeye getirdiler, aşağı katta 16 pc 2ps2 var, ama zaten sayımız 20yi bulur ve geçerse o zaman üst katta görülmesi zor köşelere oturmayı da kafalarım adamları, neticede bangır bangır bağırmadıkça ve dışardan kepenkler aşağıda olduğu sürece sorun çıkmaz gibime geliyor, dediğim gibi adamlar en azından yaptıkları işi diğer yerlere göre daha ciddiye alıyorlar, bişi ayarlarız. SORUMLULUK, HEDE HÖDÖ: Bu önemli, şimdi bildiğiniz gibi kafelerde bir yaş sınırı var, 18 diye biliyorum, hele geceleri böyle organizasyonlar yapmak yasak, olur da polis gelirse en iyi ihtimal ya çorba parası ister(bu konu biraz muallakta) ya da dışarı atar hepimizi, kötü ihtimal bazılarımızın evini aramakla tehtid edebilir veya merkeze kadar gelmemizi "rica edebilir" (bunu pek, hatta hiç sanmıyorum gecenin bi vakti uğraşsınlar bizle) Bunları söylememdeki amaç şu, bu organizasyonu ben yapıyor olabilirim fakat bu konuda kesinlikle hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum, neticede o kafeye girerken size ne kafe sahibi ne ben kimlik sormam, olur da başınıza bişi gelirse kesinlikle her koyun kendi bacağından asılır felsefesini izliyorum, neticede bu olay ben hepimiz eğlenelim diye gönüllü organize etmeye çalıştığım bişey. Yani dediğim şey şu, gelirken yanınızda kimlik hede hödö getirin, olay patlarsa, kafe yanarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reumer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 dojo nasısa okulda gelir bulurum :) bak bölüme geçiorum yakında tependeyim :) ben kesin bişey diyemiycem zaman yaklaşınca yer kalırsa geliriz napalım :) bu arada evimin 100 metre ilerisinde olmasına rağmen en son 1.5 ay önce falan gittim o zamanda alt katta ps2 yoktu o yüzden BANANE 18 MAKİNE VAR :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arc Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ha demiştim ya ismi listede yazan arkadaşlara mesaj attım bazı şeyler sordum diye, onu eksik dolduranları kaale almamaya karar verdim, sebep de şu, burda kendi vaktimden çalıp size güzel bir organizasyon yapmaya çalışıyorum, birazcık özveri gösterin. isteyen gayet güzel cevap atabiliyor, faydalı şeyler yazanlar da oldu, demek ki isteyince oluyor.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 dinleyin saneriks'i. hakkaten cocuk gecesini gunduzunu bu ise yatirdi. azicik ciddi bir sekilde doldurun o yollanan anketi, sorun yasamayalim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 14 Ocak 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Korax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Böyle gelecem gelecem deyipte,haber bile vermeden gelmeyenlere gıcık oluyorum ha.Her buluşmada öyle yapanlar oluyo,deli ediyolar adamı.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 öyle olursa zaten cafenin izbe bi köşesinde oturmak zorunda kalacaklar onlar, bi de almayacaz oyunlara o esnada kafede başkası varsa onla takılırlar artık lol :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 haber vermeyip gelenler dememiş :P haber vermeyip gelmeyenler demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 farkındayım (yalan), ben sadece gözdağı vereyim dedim insanlara, öyle yapmaya niyeti olanlar varsa diye.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Korax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ahaha saner az değilsin varya :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ah be 4 şubatmış ben 8 inde gelcem ankaraya napalım başka sefere :([signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bakalım hava sisli diyorlar umarım kıbrıstan gelirken bişi olmaz uçakta :) geçen gelişte kaptan pilot tanıdığım birisiydi, hosteslere söyledim kokpitte seyahat ettim. bir futbolcudan bahsediyordu annem. uçak korkusu varmış, bi ara uçakta giderken kokpitte seyahat etmiş, uçak korkusunu yenmiş, hatta gazteye felan çıkmış bu haber. bende tam tersi oldu. adamlar o uçağı kullanırken sürekli bişilerle oynuyorlar bi ton ayar yapıyor. gereksiz yere telaş ediyorsun acaba ne olcak diye. zaten ankara pistine inerken sis idi o sıralar, son mesafelerde pist gözüktü, inince oh dedim. bi daha kokpit mi, tövbe :) neyse internet cafe olayına gelirsek, daha hiç gidip görme imkanım olmadı, sanerixx güzel diyorsa güzeldir. quake 3 oynuycaksak challenge promode mod'unu da yüklemek isterim, aksi halde quake çok sıkıcı oluyor. yani aslen güzel de, promode oyuna ayrı bir zevk katıyor. battlefield de oynarız.. ikincisi henüz çıkmadı di mi? geniş bi grupla battlefield oynamak zevkli olur. ya çok az kişi aslında bu grup :-P istanbuldan antalyadan felan paticikleri de çağırın gelsinler :) cafede ne yemeği yapıyorlar? sadece sandviç mi yiycez? ızgara kebap felan yapmıyorlar mı? dürümsüz olmaz valla kıbrısta çok pis alıştım :-P bi de rpg çevirsek güzel olur bg2, nwn gibi bişi mesela. hatta nwn'nin bir sürü modu var onlar da olabilir de uzun iş o, bg2 yüklemesi daha kolay. internet cafede merkezi müzik yayını imkanı var mı? mesela pati fm'i açsak cafede yayın yapılsa... şöyle fiyakalı pati djleri olur o sırada, bizim için şarkılar çalar felan, güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ben capulcuyla bir konusayim o tarihe kadar, bir nwn modulu bakalim. bg2 veya nwn oynarim zaten ben =) ayrica 12 saat sandwichle beslenilmez. cikar aliriz, getirtiriz yapariz birseyler.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Berk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Dojo sen boşver onları biz istanbulda bg çeviricez ona gel. uçak olayı da sakat, bkz.Richie Valens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Messor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 nwn süper olur gerçekten[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Bonecrusher, 15 Ocak 2005 12:31 tarihinde demiş ki: cafede ne yemeği yapıyorlar? sadece sandviç mi yiycez? ızgara kebap felan yapmıyorlar mı? dürümsüz olmaz valla kıbrısta çok pis alıştım :-P iskender yapıyorlarmış :P[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 AHhahaha . Yine başlamışız kebap muhabbetine :) . Bahçelide hemen yakında kebapcı var açıkırsanız ordan istersiniz . Pakette yaparlar (sanırım)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Gece yiyebileceğiniz en güzel şey dürümdür!!! onuda herhangi bir aspavada yiyeiblrsiniz 24 saat açıklar zaten , yıldız aspva tercihimdir esat caddesinde.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 gecenin o vakti ulaşım zor olr ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loras Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Delikanlı olsan sen de gelirsin medya ama nerdeee. Dürüm mürün deyip de gelmediğin halde bozma ;o.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: MrMedia, 15 Ocak 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Gece yiyebileceğiniz en güzel şey dürümdür!!! onuda herhangi bir aspavada yiyeiblrsiniz 24 saat açıklar zaten , yıldız aspva tercihimdir esat caddesinde. Oooo yıldız aspava şaane fakat cafe bahçelideymiş,ordan git-gel olmaz gecenin bi saati...bahçelide yokmu aspava fln dürümcü kokoreçci..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 vardı sanırım beşevler metrosunun oralarda[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Berk, 15 Ocak 2005 14:04 tarihinde demiş ki: Dojo sen boşver onları biz istanbulda bg çeviricez ona gel. gelebilsem keske, dusunuyordum bu tatilde istanbula gelmeyi, bir takim komplikasyonlar sonucu kalakaldim ankarada. hem sanerik sizden once transfer etti beni =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Maedhros_Laorx, 15 Ocak 2005 21:46 tarihinde demiş ki: said: MrMedia, 15 Ocak 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Gece yiyebileceğiniz en güzel şey dürümdür!!! onuda herhangi bir aspavada yiyeiblrsiniz 24 saat açıklar zaten , yıldız aspva tercihimdir esat caddesinde. Oooo yıldız aspava şaane fakat cafe bahçelideymiş,ordan git-gel olmaz gecenin bi saati...bahçelide yokmu aspava fln dürümcü kokoreçci.. ağzım sulandı hayvanlar gibi(ehm pardon) yemi$tik orda[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sonraki 10.sayfa (Toplam 20 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 dojo nasısa okulda gelir bulurum :) bak bölüme geçiorum yakında tependeyim :) ben kesin bişey diyemiycem zaman yaklaşınca yer kalırsa geliriz napalım :) bu arada evimin 100 metre ilerisinde olmasına rağmen en son 1.5 ay önce falan gittim o zamanda alt katta ps2 yoktu o yüzden BANANE 18 MAKİNE VAR :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ha demiştim ya ismi listede yazan arkadaşlara mesaj attım bazı şeyler sordum diye, onu eksik dolduranları kaale almamaya karar verdim, sebep de şu, burda kendi vaktimden çalıp size güzel bir organizasyon yapmaya çalışıyorum, birazcık özveri gösterin. isteyen gayet güzel cevap atabiliyor, faydalı şeyler yazanlar da oldu, demek ki isteyince oluyor.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 dinleyin saneriks'i. hakkaten cocuk gecesini gunduzunu bu ise yatirdi. azicik ciddi bir sekilde doldurun o yollanan anketi, sorun yasamayalim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 14 Ocak 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Böyle gelecem gelecem deyipte,haber bile vermeden gelmeyenlere gıcık oluyorum ha.Her buluşmada öyle yapanlar oluyo,deli ediyolar adamı.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 öyle olursa zaten cafenin izbe bi köşesinde oturmak zorunda kalacaklar onlar, bi de almayacaz oyunlara o esnada kafede başkası varsa onla takılırlar artık lol :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 haber vermeyip gelenler dememiş :P haber vermeyip gelmeyenler demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 farkındayım (yalan), ben sadece gözdağı vereyim dedim insanlara, öyle yapmaya niyeti olanlar varsa diye.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ahaha saner az değilsin varya :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ah be 4 şubatmış ben 8 inde gelcem ankaraya napalım başka sefere :([signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bakalım hava sisli diyorlar umarım kıbrıstan gelirken bişi olmaz uçakta :) geçen gelişte kaptan pilot tanıdığım birisiydi, hosteslere söyledim kokpitte seyahat ettim. bir futbolcudan bahsediyordu annem. uçak korkusu varmış, bi ara uçakta giderken kokpitte seyahat etmiş, uçak korkusunu yenmiş, hatta gazteye felan çıkmış bu haber. bende tam tersi oldu. adamlar o uçağı kullanırken sürekli bişilerle oynuyorlar bi ton ayar yapıyor. gereksiz yere telaş ediyorsun acaba ne olcak diye. zaten ankara pistine inerken sis idi o sıralar, son mesafelerde pist gözüktü, inince oh dedim. bi daha kokpit mi, tövbe :) neyse internet cafe olayına gelirsek, daha hiç gidip görme imkanım olmadı, sanerixx güzel diyorsa güzeldir. quake 3 oynuycaksak challenge promode mod'unu da yüklemek isterim, aksi halde quake çok sıkıcı oluyor. yani aslen güzel de, promode oyuna ayrı bir zevk katıyor. battlefield de oynarız.. ikincisi henüz çıkmadı di mi? geniş bi grupla battlefield oynamak zevkli olur. ya çok az kişi aslında bu grup :-P istanbuldan antalyadan felan paticikleri de çağırın gelsinler :) cafede ne yemeği yapıyorlar? sadece sandviç mi yiycez? ızgara kebap felan yapmıyorlar mı? dürümsüz olmaz valla kıbrısta çok pis alıştım :-P bi de rpg çevirsek güzel olur bg2, nwn gibi bişi mesela. hatta nwn'nin bir sürü modu var onlar da olabilir de uzun iş o, bg2 yüklemesi daha kolay. internet cafede merkezi müzik yayını imkanı var mı? mesela pati fm'i açsak cafede yayın yapılsa... şöyle fiyakalı pati djleri olur o sırada, bizim için şarkılar çalar felan, güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ben capulcuyla bir konusayim o tarihe kadar, bir nwn modulu bakalim. bg2 veya nwn oynarim zaten ben =) ayrica 12 saat sandwichle beslenilmez. cikar aliriz, getirtiriz yapariz birseyler.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Dojo sen boşver onları biz istanbulda bg çeviricez ona gel. uçak olayı da sakat, bkz.Richie Valens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 nwn süper olur gerçekten[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Bonecrusher, 15 Ocak 2005 12:31 tarihinde demiş ki: cafede ne yemeği yapıyorlar? sadece sandviç mi yiycez? ızgara kebap felan yapmıyorlar mı? dürümsüz olmaz valla kıbrısta çok pis alıştım :-P iskender yapıyorlarmış :P[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 AHhahaha . Yine başlamışız kebap muhabbetine :) . Bahçelide hemen yakında kebapcı var açıkırsanız ordan istersiniz . Pakette yaparlar (sanırım)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Gece yiyebileceğiniz en güzel şey dürümdür!!! onuda herhangi bir aspavada yiyeiblrsiniz 24 saat açıklar zaten , yıldız aspva tercihimdir esat caddesinde.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 gecenin o vakti ulaşım zor olr ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Delikanlı olsan sen de gelirsin medya ama nerdeee. Dürüm mürün deyip de gelmediğin halde bozma ;o.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: MrMedia, 15 Ocak 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Gece yiyebileceğiniz en güzel şey dürümdür!!! onuda herhangi bir aspavada yiyeiblrsiniz 24 saat açıklar zaten , yıldız aspva tercihimdir esat caddesinde. Oooo yıldız aspava şaane fakat cafe bahçelideymiş,ordan git-gel olmaz gecenin bi saati...bahçelide yokmu aspava fln dürümcü kokoreçci..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 vardı sanırım beşevler metrosunun oralarda[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Berk, 15 Ocak 2005 14:04 tarihinde demiş ki: Dojo sen boşver onları biz istanbulda bg çeviricez ona gel. gelebilsem keske, dusunuyordum bu tatilde istanbula gelmeyi, bir takim komplikasyonlar sonucu kalakaldim ankarada. hem sanerik sizden once transfer etti beni =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Maedhros_Laorx, 15 Ocak 2005 21:46 tarihinde demiş ki: said: MrMedia, 15 Ocak 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Gece yiyebileceğiniz en güzel şey dürümdür!!! onuda herhangi bir aspavada yiyeiblrsiniz 24 saat açıklar zaten , yıldız aspva tercihimdir esat caddesinde. Oooo yıldız aspava şaane fakat cafe bahçelideymiş,ordan git-gel olmaz gecenin bi saati...bahçelide yokmu aspava fln dürümcü kokoreçci.. ağzım sulandı hayvanlar gibi(ehm pardon) yemi$tik orda[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar