stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 tüm arklarimin tavsiyesi uzerine 1 aydır kullanıyorum evet her aradimizi bulabiliyoruz muthis bir program ama sürekli 1 ay boyunca turk hublarından 1mbit baglantim olmasina ragmen her kullanıcıdan 200bytle download ediyorum nsl bi program bu?[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bizim uyanik türk abilerimis Netlimiter türü programlarla dc++ bandwith'ini kisiyorlar haliyle senin çektigin dosyada yavaş geliyor =)[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ta tmm yavaş gelirde bir mp3 cekicem 3mb lik 100 bytla download ediyorum.=55 dk demek nerdeyse[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bide bir sorum daha olcak bu zdc++ yi bir sekilde ing. veya turkce yapma sansimiz yokmu italyanca cok kasio[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 revconnect kullanıcan hub/slot ratio olayını sallamayan hublara takılacan 2 slot açıcan 1024k için 10-15k ile limitlicen ve türklerle dc de tüm ilgini alakanı kesicen krallar gibi 1 günde 6+ gb dl yaparsın o bağlantı ile ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 program bende ingilizce+orda önemli olan senin dl in değil onların uploadları..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 zdc++ nin italyanca versiyonu var anam agliyor ya ing cesi nerde link verebilirmisinmiz?[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: stormeagle, 04 Şubat 2005 12:34 tarihinde demiş ki: ta tmm yavaş gelirde bir mp3 cekicem 3mb lik 100 bytla download ediyorum.=55 dk demek nerdeyse bendede aynı :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bütün dc++ sorunlarınız için açılmış olan bir topic zaten var buyrun[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bence Emule DC++ dan daha gelismis bi program[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dc++ sadece mp3 cekmek icin kullaniyorum filmdi oyundu icin torrent var. maximum hiz torrent :) mp3ler bulamadigim icin dc++ den 10-50 arasi bi hizla indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dc++ dan max hızla indiriyorum herşeyi çekmek için kullanıyorum adsl 256 var 25-26 kb la cekiyorum aradıgım herşeyi buluyorum en son wc3 ve frozen throne cektim 1 günde geldi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya iste 25-26 kbla indircek insan cok bulunabiliyor ama benim 200kb mesela max hizim, o kadar uploadi olan insanlari yakaliyamiyorum hic ancak 100 kb gorebildim su ana kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 200kb tek adamdan indirme ozm aynı anda 10 kisiden indir :) herbiri farklı dosya olsun tabi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dynamic guzel bi hub solesene sole oyun ındırebılecegımıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Gir işte kalabalık bir kaç huba arat oyunu çıkar genelde.Hublarda bu tip adamlarla karşılaştığınız zaman bir yetkiliye bilidirin atar hubdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hubliste gir programda 3-5k userli bir huba gir arat istedigin oyunu 150 kişide bulursa bak bütün bulduklarına hangisi sana en düzgün görünürse cekmeyi dene baktın son hız cekiyo devam et cekmiyosa close con remove et baskasından dene max 10 dk nı alır ama kesin bulursun aradıgını ve cekersin son sürat birde active ol passive sen fazla bulamayabilirsin aktive olma için ne yapman gerektigini arama yaparak forumda bulabilirsin yazdıydım[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: DynamicK, 05 Şubat 2005 00:28 tarihinde demiş ki: birde active ol passive sen fazla bulamayabilirsin aktive olma için ne yapman gerektigini arama yaparak forumda bulabilirsin yazdıydım search yaparak bulunmuyor. arkadaşlara yardımcı olayım dedim. http://forum.paticik.com/view.php?id=107144 burada 2. post a bakın Sağol DynamicK[signature][hline]MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar