Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 an itibariyle bir şerefsizliğe kurban gitmiş bulunuyor forumumuz.. şu saatlerde kapalı isteyen yapılan şerefsizliğe bakabilir.. +10k kullanıcı açılmış+foruma salak salak mesajlar post edilmiş durumda.. şimdi benim bir sorum var.. [li]bu binlerce kullanıcı açılmasını nasıl önleriz..[/li] [li]bir de login olurken/kayıt olurken kod yazma olayı var onu nasıl entegre edebiliriz phpbbye ya da edebilir miyiz?[/li] edit:link veriyim bakarsınız belki duruma link[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 04 Şubat 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 otomatik olarak kullanıcı almayın, bu işi yapan bazı programlar var, önlemek için random bir kontrol kullanın, iki şekilde yapılabilir, birincisi herkesin bilecegi bir takım sorular sormak, misal, bulut beyaz rentemidir yoksa kırmizimi? (beyaz), trdaki en süfer sitenin adresi (www.paticik.com), jeifer lopez mi daha güzeldir yoksa darkdrmi? seklinde sorular sorun 3-5 adet, dogru olan cevapları işaretleyen ancak üyeligi kaydedilsin, ikincisi, image koyara random bir numarayı veya yazıyı girmesini isteyin. bu tür çözümler ile kurtulabilirsiniz.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 phpBB'nin son versionunda entegre edilmiş OCR var. Onu kullan.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kedi sağol.. ama phpbbye bunları nasıl entegre edeceğimiz konusunda sorunlarımız var..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Cthulhu, sanırım dinlenmiyorum? phpBB 2.0.11 kurulu şuan sisteminizde. Tek yapman gereken admin paneline girip Genel Ayarlardan, Visual Confirmation'u aktif etmek![signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ama siteyi de öle bırakma ya sil şu 10000 kullanıcıyı myadminden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 [email protected] ekLe msn'i yardımcı oLayım sana... Versionun 2.0.11 görseL doğruLamayı aktif edersen sorunun çözüLür daha fazLa biLgi için verdiğim msnye geLebiLirsin.[signature][hline]- KeLimeLer BüyüyoR Ağzımdan, BiLdiğim Tüm HayatLar - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bencede görsel dogrulamayı aktif edersen sorun cözülür[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bende yapmak isterim :) 2.0.9 kurulu bende de :) nasıl yapcam banada yardımcı olursanız :) grse doğrulama için neler yapmak laım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Upgrade edersin, ya da phpBB'in kendi sitesinde Mods bolumunde vardir elbet o hede, oradan alip entegre edersin foruma.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yapmak isteyen göz atsın. http://www.canver.net/viewtopic.php?t=376[signature][hline]- KeLimeLer BüyüyoR Ağzımdan, BiLdiğim Tüm HayatLar - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 topluca kullanıcı kaydı silme gibi bişi yok dimi ya.. ya da database i bir kaç gün öncesine alabilir miyiz? yardım eden arkadaşlara çok ama çok teşekkürler.. msn bırakan arkadaşı da ekliyorum şu an gene halledemezsek ya da başka bişi olursa sorarım ona.. tekrar teşekkürler..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 daha once backup aldıgın veri tabanı yok mu ?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadaşlar görsel doğrulama diye bir şey yok? backup daha lamamıştık çünkü çok yeniyiz zaten.. bir kaç günlük.. ama çekememezlik kötü bir huy tabi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 04 Şubat 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Governor yardımalrından dolayı çok teşekkürler..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 birisi bana phpbbmyadmin kurmayı anlatırsa sevinirim.. canver.net te bir guide buldum ama çok karışık bir anlatım var içinde ve unix için anlatmış.. yardım ediverin..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 MSN'e eklersen yardımcı olurum. [email protected][signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 www.phpbb.com www.phpbb2.de www.phpbbhacks.com lerde mod downloadlarındaki security modlarını kurabilirsin çoğu text editörle bul sornasına yapıştır kaydet tekrar ftp ye yükle mantıyla kuruluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar