cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Resmi kampanya sayfası: http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/kampanyalar/audi_a3_pi.html Audi said: Yenilenen Audi A3 Sportback, %0.59 faiz oranı ve özel kur avantajlarıyla Audi Yetkili Satıcıları’nda sizi bekliyor. Sınırlı sayıda Audi A3 Sportback’e uygun kredi faizi oranlarıyla ulaşmanın mümkün olduğu kampanyada, ZUBİZU üyelerine özel kredi faiz avantajı sunuluyor. 36 ay ve 50 bin TL ile 31 Ekim 2016’ya kadar devam eden kampanya, Audi Kasko ve Uzatılmış Garanti ürünlerinin eklenmesi durumunda geçerli oluyor. Fiyat Listesi http://www.audi.com.tr/etc/medialib/ngw/tr/pdf.Par.0004.File.pdf/dogus_otomotiv_audi.pdf Başlıktaki aracın HB kasası için 82-84k arası fiyat alınmış. Sedanlar 92-93k'dan başlıyor. Resmi fiyat listesine göre hatırı sayılır indirim var. 1.0 lansmanına özel diyorlar. 0.59 faiz oranı ve kurun 2.99'a sabitlemesi de cabası olmuş. Ciddi düşünenler acele etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 arabanın adı uçak ismi gibi maşalalh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 başlıktaki araba fiyat listesinde 112.849 ₺ 20bin indirim mi yapmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 bu pi noluyo daha mı iyi daha mı kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 sırf audi diye 90kya clio boyutlarında arabaya biniyor insanlar 90kya alınabilecek en küçük ve donanımsız arba budur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 motor hacminden alınan en küçük vergi dilimindeyken nasıl oluyor da bu araba bu kadar hayvani pahalı? premium markalar bu düşük hacim motorlardan deli para kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 hayvan gibi pahalı değil, 82k ya gidebilen güzel bi araba alabiliosun işte. Aynı paraya megan var. tartışalım istersen heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 bıde sımdı 1.0 cip getiriyor vw ailesi seat mı ney o zaman şenlik olacak heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Golf mu megane mi alayım derken bende bundan almaya kararverdim ancak hala arabayı satamadim. Arabada eksik donanım olarak Cruise var görebildiğim. Desing veya sport versiyonuna 20bin tl fark istiyorlar en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 başkan hangi bayiiden bu bu arada cacodemon said: Resmi kampanya sayfası: http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/kampanyalar/audi_a3_pi.html Audi said: Yenilenen Audi A3 Sportback, %0.59 faiz oranı ve özel kur avantajlarıyla Audi Yetkili Satıcıları’nda sizi bekliyor. Sınırlı sayıda Audi A3 Sportback’e uygun kredi faizi oranlarıyla ulaşmanın mümkün olduğu kampanyada, ZUBİZU üyelerine özel kredi faiz avantajı sunuluyor. 36 ay ve 50 bin TL ile 31 Ekim 2016’ya kadar devam eden kampanya, Audi Kasko ve Uzatılmış Garanti ürünlerinin eklenmesi durumunda geçerli oluyor. Fiyat Listesi http://www.audi.com.tr/etc/medialib/ngw/tr/pdf.Par.0004.File.pdf/dogus_otomotiv_audi.pdf Başlıktaki aracın HB kasası için 82-84k arası fiyat alınmış. Sedanlar 92-93k'dan başlıyor. Resmi fiyat listesine göre hatırı sayılır indirim var. 1.0 lansmanına özel diyorlar. 0.59 faiz oranı ve kurun 2.99'a sabitlemesi de cabası olmuş. Ciddi düşünenler acele etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Şuan esenyurt, Bodrum, mersinde hazır araç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 miyaw33 said: Golf mu megane mi alayım derken bende bundan almaya kararverdim ancak hala arabayı satamadim. Arabada eksik donanım olarak Cruise var görebildiğim. Desing veya sport versiyonuna 20bin tl fark istiyorlar en az yapmayın etmeyin golf varken bu alınır mı :/ araba ÇOK küçük içi, polo boyutlarında. Golf'e binmek varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Suark said: hayvan gibi pahalı değil, 82k ya gidebilen güzel bi araba alabiliosun işte. Aynı paraya megan var. tartışalım istersen heh zaten buna pazarlama stratejisi deniyor audi tutup seatdan vw den ucuzamı satacak tabii ki yuksek fiyatdan verecek fakat bu onun pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor özellikle en düşük motor hacmi diliminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 cok iyi gidiyodur bu 1.0 özellikle yokuş aşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 tamam işte, yapsın abi diğer markalarda düşük hacimli motor? yapabildiklerini herkes biliyor, yapsınlar. Bu tarz işler onları düşük hacime zorlayacak. Şu anda c sınıfı 58k ya araba satıyor vosvos ailesi. Var mı benzer fiyat aynı kalitede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 ya golfte çok küçük bir araba, ama ucuz diye alıyoruz işte. 80k ya jetta alınabilir ama. yada seçenek çok tabi. tunch said: miyaw33 said: Golf mu megane mi alayım derken bende bundan almaya kararverdim ancak hala arabayı satamadim. Arabada eksik donanım olarak Cruise var görebildiğim. Desing veya sport versiyonuna 20bin tl fark istiyorlar en az yapmayın etmeyin golf varken bu alınır mı :/ araba ÇOK küçük içi, polo boyutlarında. Golf'e binmek varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 1.0 ne? Motor mu? Deli pahalı arabaymış 1.0 motora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 otomatik ama. He çok dersen ekonomi yapıcaksan octavia var jazzdan ucuz octavia. sanırım buldum alcagım arabayı ya http://www.skoda.com.tr/models/new-octavia/fiyat-listeleri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Suark senle aynı arabayı arıyoruz sanırım. Octavia kağıt üzerinde bana da uygun geliyor fakat gel gör ki bir türlü aracın tipine alışamadım. 2017'de biraz makyajlanacakmış. Bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 ben daha tr ye dönünce bakıcam da, ayağımı yerden kessin bide c sınıf olsun kafasındayım. rapidler nası? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-aracimiz-opsiyonlu-ilginize-tsk-ederim-336970361/detay octaviaya binmiştim ben, jettadan daha güzel bi içi var falan. Tabi kullanmadım bilemiorm. Ama fiyat çılgın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 araba konusunda bilgim %10'lardadır ama bu 1.0 motorlar düşünüldüğü gibi çok tırt değilmiş diye duydum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 bugun gidip bu arabadan alayim dedim,fiyat sb icin 90,sedan icin 95 olmus.tdi 101700 ,euro kuru artarsa fiyatta artacakmis teslim zamanina kadar.golfede baktik ama hanim golfu begenmedi,ustune iki ay sonra makyaj gelecek dedi satis temsilcisi,mecburen tdi aldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 istanbulda kullancaksanız 4 vitesli olsa bile yeter, 5.vitese geçebildiğim zamanlar çok nadir istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 3 vites olsun otomatik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar