Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 2-3 aydır kullanmadığım için windows şifresini unutmuşum. şu sayfadaki yöntemle windows login ekranında cmd.exe yi çalıştırıp yeni kullanıcı yaratarak açtım bilgisayarı. http://www.howtogeek.com/222262/how-to-reset-your-forgotten-password-in-windows-10/ tüm dosyalara erişebiliyorum ama masaüstü ayarları, yerimleri, programlarda yaptığım ayarlar felan öbür kullanıcıda kaldı. linkte unutulan kullanıcının şifresini değiştirme de anlatılıyor ama şu resimdeki gibi computer management da soldaki Local users and groups yok bende. http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2015/07/650x466xhtg16-650x466.png.pagespeed.gp+jp+jw+pj+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.lvpRKUdX0w.png olsa değiştircem. niye yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 local users nasıl yok ya, farklı kullanıcı olarak admin hesabı açtığından emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 evet yeni açtığım kullanıcı admin hesabı eminim çünkü şifresini unuttuğum kullanıcıyı yönetici hesabından normal kullanıcıya çevirebildim bide öyle deniyim diye. komut satırından yeni kullanıcı yaratırken şu kodu girince admin yapıyor zaten net localgroup administrators /add ama computer managementta Local Users and Groups diye bi yol yok solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 windows 10 home sürümü olduğu için öyleymiş. eski usül denetim masasından hallettim. yani istediğiniz kadar şifre koyun windowsa yanında her hangi bir windows sürümünün bootable cd yada usb si olan biri 2-3 satır şey yazıp girebiliyor bilgisayara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar