kavel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 orjinal client i hiç sevmedim. şu anda bittorrent 3.2.1b experimental kullanıyorum ve oldukça memnunum. orjinal clientte hata verdiğinde TAMAM tuşuna basmadan devam etmiyor downloada. client i kurduğunda direk linklerin üzerüne tıkladığında program otomatik olarak çalışıyor zaten. Linkler normalde uzantısı .torrent olan dosyaların linkleri. tıklayınca olmuyor dersen programa direk dosyanın url sini verebilir yada linklere sağ tuş ve hedefi farklı kaydet diyerek .torrent uzantılı dosyaları sabit diskine indirebilirsin.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Baya sinir bir durum Upload downloaddan daha hızlı neden bukadar dlem düşük normalde downloadlarım 20len 30 arasında oluyor ama burda max 4ü gördüm. http://hosting.pimpsare.us/uploads/akkkdownloadrate.JPG[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 02 January 2004 07:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 exp clientin devi artik update etmior programi.. baska bi eleman experimental clienti temel alarak yeni bi client yapmis, en son official clientin ozellikleriyle birlikte experimentali birlestirmis keyfinize gore bir suru ayar yapabiliorsunuz ve en onemlisi download ettigi kadarini hard diske yazior.. http://bt.degreez.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ytse senin dediğin progrmaı çektim şimdi diğerine göre daha fazla dl hızım var ama fazla dediğimde 3e çıktı diğerinde 2len 0 arasında gidiyordu uploaun fazla olup downloadın düşük olmasının sebebi nedir bir ayarı filanmı yanlış yapıyorum *imdak*[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bilgisayarımda firewall açık gözüküyor ondan dolayı dlem düşük oluyor alla alla acaba adslnin kendi firewallumu engelliyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Virus Ben hala eksi exp clienti birakmis deilim, bunlari ayri directory ye kurdum.. bu shadows clienti .exe den calistirip torrent sectirebiliorsun, exp client ise default programi Neden boyle yaptim, buyuk dosyalarda, ozellikle seederi belli olmayan buyuk dosyalarda shadows clienti kullaniorm, tak die torrenti seciorm, eger distributed copies .9 un ustunde deilse hic girmiorm downloada, bunu exp clienta yapsam her seferinde pre allocation + file checking etc.. benim gibi her gun 5-10 torrent download eden biri icin hard diske olum demek oluor Neden hala exp clienti tutuyorum, cunku bana daha iyi down/up ratio su verior gibi... uploadi 13kb de limitledigim halde 500+ KB/sec gordugum oluyor, shadows clienta ise up/down orani daha biraz dusuk gibime geldi, uploadi 13kb yaptigim zaman up/down orani 1:3 un ustunde nadiren cikior, oda cok seeder filan varsa.. Teorik olarak clientin etkilememesi lazim download hizini, bunu ana server (tracker) karar verior, ama o kadar cok ayari varki shadows clientin etki edior download hizina Turkiye sartlarinda upload ratio o kadar onemi yok, zaten max download cogu kisinin 20KB/sec filan, 1kb upload edior olsan bile o hizlara cikiyorsun torrente Senin sorun icin aklima gelen ilk sey torrent uploadinin fazla olmasi downlaodi oldurmesi.. ADLS/CABLE uploadi turkiyede zaten 4-8KB/sec arasi zannediorm... bi dosyayi download etmek icin, senin bilgisayarin devamli bit packetlerini request edior karsi serverdan, yani hic uploadin olmasa bile download ederken upload bandwitdh in bir kismi kullanilmis oluor Bit torrente uploadi en az 5kb/sec yapabiliorsun, oda zaten standart bir ADSL hattinin butun upload bandwitdhi oluor.. Senin sorunun bu olabilir.. Su programi bir cek, www.netlimiter.com Bu program bilgisayarinda internete erisen her program icin ayri download/upload limiti koyabilior, istersen genel olarakta limit koyabiliorsun Ilk once torrenti calistir, download etmeye baslasin, download hizin sabitlesince netlimitera gidip torrentin uploadina bi limit koy, 1 yada 2kb/sec filan (uploada 2kb koyduktan sonra yanindaki kutuyu check etmeyi unutma), zannediorm hizlanicak downloadin BU netlimiteri ozellikle donkey/overnetcilere tavsiye ederim,[Bu mesaj Ytse tarafından 03 January 2004 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Önceliklen Ytse teşekkürler yardım etmeye çalıştığın için fakat bir farkı olmadı en azından biraz dl hızı yüksekti oda 0a indi oldukça sinir bir durum herhangi bir dl yapsam bt dışında 15 20 civarı çekiyorum ama burda 4ü görsem oharey oluyorum. Buyur SS http://botowner.sitemynet.com/netlimiterasd.jpg[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 03 January 2004 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 hmm hocam 2-3kb de limitlemeyi dene o zaman.. birde umarim biliosun bit torrentte downloadlar ha deyince baslamio genellikle 10-15 dakka bekliosun hizlanmasini icin :) Shadow clientta superseed modunu sec, bu modda sadece 1 kisiye upload ediosun, ayrica prefs>advance burdan min. number of peers i 5-10 arasi filan deistir, sonra max peer connection bunuda 20 yap genelde yurt disindaki insanlara baglandigindan onlarin 2-3 tanesinden download etsen bile senin full hizla download etmen lazim, oyle 20+ kisiye birlikte bagli kalip bandwitdh yemenin geregi yok Bunlari yap, ve haber ver hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Herşeyi dediğin gibi aynen yaptım 19dk geçti tam olarak şuan dahada güzel 0 upload 0 dl :) netlimiten bakınca arada çıkıp çıkıp düşmüş http://botowner.sitemynet.com/netlimiterasdw.jpg[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 hrmrm hala 39peer bagli gozukuor net limiteri kaldir o zaman ve dedigim ayarlari dene.. min number of peer bunu 5 filan yap, max peer 20, superseed mode.. Baktin pek bi deisiklik olmadi, torrenti kapatip yeniden ac.. yeni baglandigin insanlardan daha hizli cekebilme olayin var Bu arada firewallini ayarla portlari bloke etmesin, [Bu mesaj Ytse tarafından 03 January 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 min number peer min 10 oluyor 5 yapsanm bile save dedikten sonra tekrardna 10a geri dönüyor superseed modundayım max peer 20 şuan 45kişiye baglı gözüküyorum yanlız obarey.Firewall tamamen kapalı açıkken zaten bt sarı renkde iconu yanıyordu şuan yeşil şimdi kapatıp açtım tekrardan bir 15dk bekliyim değişiklik olacakmı.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 03 January 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Şuan 16peer 415kb Dl 1 Upload 7 15dk geçti gına getirdi valla[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 abi ben şuna kanaat getirdim: Bazı bilgisayarlarda çalışıyo bazılarında çalışmıyo bu torrent adam gibi.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ok lol eski experimental clienti kurup onla dene bakalim bi desiklik olucakmi.. Default olarak ayni directory ye kuruyor ve eski config dosyalari orda kalior.. onun icin ya ismini deistir yada sil eski directory yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ihh haykırıyor yapamazsınız diye 30peer 1 dl 8 up bu sırada gidip dosyayı sildim tekrardan kurdum.Ve bir ara up dahada azdı 14ü filan gördü nası yani oldum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 abi ben 2 yi geçemedim şu ana kadar ağlıycam ya. offff[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 PTC ile max 6k gördüm experimental ile 14k gördüm, ama bi downloadum bitmedi öyle kaldı 98de saatlerce acık bıraktim yinede oyle yani[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 abi şimdi shadow client la yeni dl ye başladım 1 saattir açık ama yine en fazla 4kb/h(download) gördüm(kazaa da 12 civarı dl yapıyorum). Niye olmuyo???[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 en ii torrent xantorrent hep connectionunuz max hızında çalısıyo.uploadda 0da kalıyo.[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 valla benim edindiğim deneyime göre: bittorrent le sadece geceleri 5-10kb aralığına çıkabilirsiniz, gündüzleri 1-2kb'ı geçmiyor kesinlikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ben share azza clienti kullanıyorum . bu client le hem torrent hem g2(bearshare ) g1 ve donkey hepsine aynı anda bağlanıyor ve bütün dosyaları hepsinden çekmeye çalışıyor. gayet hızlı arkadaşlar torrent için de süper özellikle find more gibi seçeneği çok başarılı . bide upload kısma hadisesi var en çok o güzel zaten .[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 imesh hepsine rakiptir..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 tamamdir düzelttim sorunu.. baya hisli cekiyo.. suan 83kb/s ile çekiyom.. [signature][hline]nedir bu avp? hangi şehirdesin daha uçmadım brite gidiimmi uçmadinmi :) [Bu mesaj avp tarafından 03 Mayıs 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 83? 83! doh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Bonecrusher, 03 Mayıs 2004 15:02 tarihinde demiş ki: 83? 83! doh he falla :)[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar