Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 imesh ve kazaa gibi adware ve spyware yüklemiyor test ettim.. port açıyor mu açmıyor mu bilemem.. ama sonuçta adamlar senden program indiriyorlar.. programın temelini bilmediğimden bilgisayarından bu programlar nasıl share oluyor bir fikrim yok. ama kazaa lite ve emule ne kadar güvenliyse, bu da o kadar güvenli..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 http://ei.kefro.st/projects/btclient/ --> experimental bu experimental iyi bi client Orjinal bit torrent clientinin son versiyonunda baya yeni ozellikler var, en iyisi dosyayi ilk basta yaratmayip,cekerken yazmasi.. 4 aydir bilgisayara kazaa/emule gibisinden programlar kurmus dielim ve cok mutluyum www.suprnova.org cok cok iyi bir site mp3 icin soulseek ihtiyacimi karsilior onuda tavsiye ederiz [Bu mesaj Ytse tarafından 14 October 2003 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 anime verdiniz hep.. çizgi roman ve çizgi filmlerle ilgili verin biraz da.. uncanny olmayan normal x-men arıyorum.. (uncanny x-men 429'a kadar geldi, ama x-men o kadar gelmedi daha..) x-men, wolverine, örümcek adam ile ilgili ne varsa çekicem.. bir de nickoledoen kanalında yayınlanmış pete&pete bulursanız çok sevincem....[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 şu diğer forumda kender (sanırım o) in c/p'lediği yazıya orjinal sitesinde baktım. Çoğu link çalışmıyor. Bir iki link çalışıyor.. Onlarda bir halt yok..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bu arada film sitelerinde, ringu 0(japon versiyonu) veya saving private ryan ı bulursanız bana haber verirmisiniz?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 http://www.novasearch.net/ burdan suprnova.org daki butun torrentleri search edebiliosunuz.. solonor sanirim ringu var orda bi search et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 eywallah bakiyim bi.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 yok abi ringu 1 ve ringu 2 var ringu 0 yok. keep on searchin'.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Size güzel siteler bulmaya dewam ediyorum. Bunlardan biri az da olsa almanca bilmeniz gerekiyor ama olsun Buyrun[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 shareaza'dan bahsetsene biraz.. bittorent gibi 10kb ile çekebilecek miyiz? Yoksa emule gibi ıkına sıkına 4-5 ile mi çekicez?[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 abi noldu yine yurtdışı bağlantımız mı kesildi? hiç bir bittorent linki çalışmıyor.. hiç bir bittorent downloaı 0'ı geçmiyor.. hiç bir bittorent sitesi açılmıyor.. bittorent'in shareaza gibi birkaç versiyonunu çeksem kursam, bittorent linklerine bastığımda sorun yaşamayız herhalde?[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 şimdi bu shareaza kazaa'ya da mı bağlanıyor? pek sanmıyorum. bittorent, emule, bir de garip bir servera daha bağlanıyor.. Ne zaman search yapsam sadece emule search ediyor.. bittorent linkler hiç çıkmıyor.. Shareaza silcem ben. Emule'dan hiç bir farkı yok.. Tek yaptığı edonkey/emule kullanan adamlardan çekmek. E böyle olunca download hızım 4'ü geçmiyor, hatta 1.30'da sayıklıyor.. Ben yine bittorent kullancam.. Bir de kullandığınız bittorent client'ların eksilerini artılarını söyleyin dedim de pek kimseden birşey çıkmadı..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bittorrent++ kullanıyorum, günde yaklaşık 1gb dl yapıyorum. diğer bt clientlarını kullanmadığım için karşılaştıramıycam ama tek sorunu hashing çok uzun sürüyo. bi dosyanın 1gb'ını indirmişse programı yeniden açınca yaklaşık 1 saat hash yapıyo ve bu sürede bilgisayarı öyle bi kasıyo ki mp3 bile dinleyemiyorum. başka da bi sorunu yok. tray'e minimize ediliyo, hash değil de download yaparken bilgisayarı hiç kasmıyo. güzel bence. [Bu mesaj Zed tarafından 18 October 2003 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bittorrent++ nerden indirebilirim bi site verirseniz sevinirim. ben search ederdim ama ne google ne de yahoodan search yapamıyorum:([hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 http://sourceforge.net burda aratırsanız nerdeyse bütün bt clientleri mevcut http://ei.kefro.st/projects/btclient/ experimental da burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Ya ben savage diye bir oyunu çekecektetim nova searchten sonra oyunu buldum tam tıklıyom ptc çıkıyo boyuna ptcden indirebiliyom ptcyi siilncede dosyayı açmaya kalkınca hata veriyo ki torrent file yazıyo üstünde ama bir türlü bittorent++ dan ,indiremedim yaf[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bittorent clientları işin torrentreactor.com u öneririm[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Saolasın bono[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bono olduk şimdi de :D[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 up diyelim görmeyen kalmasın.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ya bu arada experimental i indirdim de önce de bu sorun vardı bende: Upload ım downloadımın hep en az 2 katı ve 4 ten yukarı download yapamıyorum. Neden olabilir ya?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: Bonecrusher, 17 October 2003 09:50 tarihinde demiş ki: abi noldu yine yurtdışı bağlantımız mı kesildi? hiç bir bittorent linki çalışmıyor.. hiç bir bittorent downloaı 0'ı geçmiyor.. hiç bir bittorent sitesi açılmıyor.. bittorent'in shareaza gibi birkaç versiyonunu çeksem kursam, bittorent linklerine bastığımda sorun yaşamayız herhalde?[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? www.animesuki.com dan aldıgım a.scarywter.net download unu ısrarla yapmıyor unable to connect tracker verıyor devamlı kafayı usutucem sıteyede gırmıyor benden baska herkes baglanıyor ama bende acmıyor sıteyı uhuhuhu eger buda TT yuzundense yemın edıyom ufak caplı ayaklanma cıkarıcam makınaya format bıle attımkı 80gb hardısk var 60 ı doluydu 28 gb lık arşivimi silmek zorunda kaldım[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 bittorent experimental çekin.. bittorent ile çekerken, ilk başta "unable to connect" dediğinde bağlanamamasına karşın, bit exp ile bu hata çıksa da, sen kaydedeceğin yeri seçiyorsun, ve download başlıyor.. ayrıca bittorent'te download sırasında "reset by peer" hatası pop up pencere olarak çıkarken, bit exp sürümünde download penceresinde bir iki satırlık kırmızı yazı olarak çıkıyor, ayrıca pop up açıp seni rahatsız etmiyor..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 bone herşeyi anladım da dl hızım niye 5 in üstüne çıkmıyo?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 up be yaw.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar