tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hayat zor zor..valla çok zor..çok şey istiosun genelde olmuo..adam sevgilisiyle ii geçinmek istio olmuo..bakıosun ekmek alacak parası yok başka birinin...isteği olupta bi şeyi gerçekleşen vatandaş az...çok şeymi istioruz,istemesini mi bilmioruz..isteklerimize değer verilmediğine inanmam..sağlam bi imtihandayız..kazanırız inş..isteme konusunda düşünceleriniz..byrun meydan saçmalayın..o da güzel deyip geçeriz sorun olmaz..hürmetler..[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ztn izsanin her istedigi olsaydi.....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benimde cok düşündüğüm bir konu bu. mesela kendime telefonum bozuldu yeni telofon almak için telefon beğeniyorum alıyorum fln.. ama obür taraftada maddi durumu iyi olmayan insanlarda aklıma takılıyor. Çok düşünüyorum ama tam bir sonuca varamıyorum.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 çok şey istiyoruz. bu yüzden elimizdekilerin değerini bilmeden, daha fazlasını istiyoruz hep. olmayınca da üzülüyoruz. aslında perspektifi biraz genişletirsek, çok şey istemek insanoğlunun en doğal hakkı, yoksa hiçbir zaman kendini geliştiremez, bugünkü bilgiyi, teknolojiyi elde edemezdi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 insanoğlunda nefis olduktan sonra istek bitmeyecektir. ve zorlaşacaktir doğal olarak.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 İstesin canim ama yapabilecegini istesin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Saeros, 02 Şubat 2005 23:48 tarihinde demiş ki: çok şey istiyoruz. bu yüzden elimizdekilerin değerini bilmeden, daha fazlasını istiyoruz hep. olmayınca da üzülüyoruz. aslında perspektifi biraz genişletirsek, çok şey istemek insanoğlunun en doğal hakkı, yoksa hiçbir zaman kendini geliştiremez, bugünkü bilgiyi, teknolojiyi elde edemezdi. tabi tabi hak veriorum çok şey istemelisin...ama heralde bu noktada insanoğlu nefsini dizginlemesini bilmeli kaybedeceği aklında olmalı..sırf bu yüzden hayattan yılmış pesimist adamlar çok..böle oluncada bi numaran olmuo...ordada bi şey ortaya çıkıo..her şeye rağmen gülebilmek..kendini yemenin bi manası yok,hayır yedimde bi şey olmadı..düşüncelerimiz bi burda kısıtlanıo..efkara geçince off bea den başka bi şeler demeliyiz,tamam insanız olacak of pofta dediğim gibi dizginleyemezsek harcanırız..evet aynen böle[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 İstemelisin mi Cabalamalisin mi ? Simdi cok sey istemek bambaska bir sey yani nasil soylesem bir porsche istemek imkan yoksa gereksiz biraz. Ancak bir kulah dondurma istemek gercekten istemektir. Cabalamaya gelince bu teknoloji vs.. gibi seyler istek ugruna caba ile gelir ki sanirim arkadasin anlatmak istedigi ile alakasiz bir durum girer farkli bir kategoridir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Riehn, 03 Şubat 2005 00:16 tarihinde demiş ki: İstemelisin mi Cabalamalisin mi ? Simdi cok sey istemek bambaska bir sey yani nasil soylesem bir porsche istemek imkan yoksa gereksiz biraz. Ancak bir kulah dondurma istemek gercekten istemektir. Cabalamaya gelince bu teknoloji vs.. gibi seyler istek ugruna caba ile gelir ki sanirim arkadasin anlatmak istedigi ile alakasiz bir durum girer farkli bir kategoridir... [/quote şöle özetliyim..ufuklar dar olmamalı..çok şey istemeli ama bi yerlerde tabiki onu görebilmeli..kolaya kaçmamalı...çabalamalı.. kısaca bu dünyada yaşadıkça savaş yoksa işini bitirirler yavaş yavaş..[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Onlar bitirmesede kendin erirsin zaten. Uzaklasirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Joker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Aslında hayat çokda zor deil... aklı olana sivrisinek saz, aptala davul zurna az...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hellspe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Doo_m, 02 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki: ztn izsanin her istedigi olsaydi..... katılıyorum bazı seylerı elde etmek icin calısmak lazım biraz alakasız olcak ama gulu seven dikenıne katlanır...:)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bir şeyi çok isterseniz muhakkak oluyor ancak her ödülün bir bedeli vardır . Ben ömrüm boyunca bilgisyar müh. olmak istedim ve oldum :) Ama şimdide bedelinni ödüyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hayat işte, her sıfat içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Curunir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Birde benim kafama takılan birşey var hani derler ya birisi birşey der örneğin öss ye girerim ötekiside inş. der sen çalışmadığın sürece isteğin nasıl olur.. Aslında bazı şeyler sırf istemekle olmuyor bu armut piş ağzıma düş oluyor o istediğini elde etmek için ya çabalayacaksın ya da uğraşacaksın ancak ozaman istediğin ya olur ya da yanından sıyrılır gider...[signature][hline]Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Curunir dediğin gibi olsaydı şu anda ben açıkta kalmış olmalıydım :) öss döneminde uo oynayıp , son 1 ay çalışan bi insanım ve şu an bilg.müh. okuyorum :) dediğin matıklı gözüksede , isteyince bir şekilde gerçekleşiyor ama bedelleri oluyor...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Joker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: zgrw, 03 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki: Curunir dediğin gibi olsaydı şu anda ben açıkta kalmış olmalıydım :) öss döneminde uo oynayıp , son 1 ay çalışan bi insanım ve şu an bilg.müh. okuyorum :) dediğin matıklı gözüksede , isteyince bir şekilde gerçekleşiyor ama bedelleri oluyor... hani insanlar ikiz yaratılır derlermiş ya... aynı olayları yaşadım hemde bende bil. müh. okuyorum... Noktasıyla virgülüyle aynı olay... PS:Enteresan :lol:[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bende sizi örnek alarak çalışmıyorum :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Joker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hah tam adamını bulmuşsun :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: eraygnr, 04 Şubat 2005 02:51 tarihinde demiş ki: bende sizi örnek alarak çalışmıyorum :) hiç tavsiye etmem :) spnra benim gibi deli çıkıo insan :-p (bkz: defolu mal) :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Curunir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 eheh bazen istisnalar olabiliyor herkes aynı bir kalıbtan gelmediya öyle değilmi :)[signature][hline]Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horrible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bunu bazne bende düşünüorum bişz bişe yerken aç insanlar oluo .Ama bunlar hayatın kanunu yapabileceğimiz birşey yok.Bunları aşmmak ve her istediğimizin olmasını istiosak paso çalışıcaz başka çözümü yoq :( Ama çalışırken eğlenmek lasım mesela ben geçen sene lgsye hazırlanıodum ama uoyuda bırakıtğım sölenemez sadece haftada 2 saat fln oynuodum ki nisan ayında ders çalışmayı neredeyse bırakıp sürekli bilgisayar oynamay başladım ama yinede Lgsyi kazandım :) Bu yüsden uo oynaarak kazanamssın dşenlere kapak olsun :) Çalışlırken istediklerinizide yapıcaksınız ne biliim sinemaya flnda gitmek lasım.Ama hiç çalışmadan ne yaızk ki her istediğimizin olması imaknsız :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Doyumsuz bir tutkusu vardır insanın. Hep daha fazlasını ister. Bu doyumsuzluk onun doğanın parçası olmasından ötürü gelir. Bir tutkunuz tatmin edildiğinde yeni bir aşk filizlenmeye başlar içinizde. Taa ki ona da sahip oluncaya dek. Fizyolojik ihtiyaçların giderilmesinden sonraki arzular için iki yol vardır: Zor olan ve kolay olan yol Kolay yol tabii ki tatmine gitmektir ve çok zevklidir. Ancak hayatınızda tutturduğunuz bir yolunuz varsa bu düzenin bozulması ruhsal dengenize zarar verir. İşte o zaman zor yolda ısrar etmeyerek hata yaptığınızı düşünebilirsiniz. Zor yol nedir? Ruhsal kontroldür. Ve gerçekten zordur.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bence ufak yastan itibaren 15 tatilde falan çalışmaya alıştırılmamalı cocuklar sonra belli bi yastan sonra sıkılıyor[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… uncla Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 garip bi dünya işte..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Onlar bitirmesede kendin erirsin zaten. Uzaklasirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Aslında hayat çokda zor deil... aklı olana sivrisinek saz, aptala davul zurna az...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Doo_m, 02 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki: ztn izsanin her istedigi olsaydi..... katılıyorum bazı seylerı elde etmek icin calısmak lazım biraz alakasız olcak ama gulu seven dikenıne katlanır...:)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bir şeyi çok isterseniz muhakkak oluyor ancak her ödülün bir bedeli vardır . Ben ömrüm boyunca bilgisyar müh. olmak istedim ve oldum :) Ama şimdide bedelinni ödüyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hayat işte, her sıfat içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Birde benim kafama takılan birşey var hani derler ya birisi birşey der örneğin öss ye girerim ötekiside inş. der sen çalışmadığın sürece isteğin nasıl olur.. Aslında bazı şeyler sırf istemekle olmuyor bu armut piş ağzıma düş oluyor o istediğini elde etmek için ya çabalayacaksın ya da uğraşacaksın ancak ozaman istediğin ya olur ya da yanından sıyrılır gider...[signature][hline]Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Curunir dediğin gibi olsaydı şu anda ben açıkta kalmış olmalıydım :) öss döneminde uo oynayıp , son 1 ay çalışan bi insanım ve şu an bilg.müh. okuyorum :) dediğin matıklı gözüksede , isteyince bir şekilde gerçekleşiyor ama bedelleri oluyor...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: zgrw, 03 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki: Curunir dediğin gibi olsaydı şu anda ben açıkta kalmış olmalıydım :) öss döneminde uo oynayıp , son 1 ay çalışan bi insanım ve şu an bilg.müh. okuyorum :) dediğin matıklı gözüksede , isteyince bir şekilde gerçekleşiyor ama bedelleri oluyor... hani insanlar ikiz yaratılır derlermiş ya... aynı olayları yaşadım hemde bende bil. müh. okuyorum... Noktasıyla virgülüyle aynı olay... PS:Enteresan :lol:[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bende sizi örnek alarak çalışmıyorum :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hah tam adamını bulmuşsun :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: eraygnr, 04 Şubat 2005 02:51 tarihinde demiş ki: bende sizi örnek alarak çalışmıyorum :) hiç tavsiye etmem :) spnra benim gibi deli çıkıo insan :-p (bkz: defolu mal) :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 eheh bazen istisnalar olabiliyor herkes aynı bir kalıbtan gelmediya öyle değilmi :)[signature][hline]Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bunu bazne bende düşünüorum bişz bişe yerken aç insanlar oluo .Ama bunlar hayatın kanunu yapabileceğimiz birşey yok.Bunları aşmmak ve her istediğimizin olmasını istiosak paso çalışıcaz başka çözümü yoq :( Ama çalışırken eğlenmek lasım mesela ben geçen sene lgsye hazırlanıodum ama uoyuda bırakıtğım sölenemez sadece haftada 2 saat fln oynuodum ki nisan ayında ders çalışmayı neredeyse bırakıp sürekli bilgisayar oynamay başladım ama yinede Lgsyi kazandım :) Bu yüsden uo oynaarak kazanamssın dşenlere kapak olsun :) Çalışlırken istediklerinizide yapıcaksınız ne biliim sinemaya flnda gitmek lasım.Ama hiç çalışmadan ne yaızk ki her istediğimizin olması imaknsız :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Doyumsuz bir tutkusu vardır insanın. Hep daha fazlasını ister. Bu doyumsuzluk onun doğanın parçası olmasından ötürü gelir. Bir tutkunuz tatmin edildiğinde yeni bir aşk filizlenmeye başlar içinizde. Taa ki ona da sahip oluncaya dek. Fizyolojik ihtiyaçların giderilmesinden sonraki arzular için iki yol vardır: Zor olan ve kolay olan yol Kolay yol tabii ki tatmine gitmektir ve çok zevklidir. Ancak hayatınızda tutturduğunuz bir yolunuz varsa bu düzenin bozulması ruhsal dengenize zarar verir. İşte o zaman zor yolda ısrar etmeyerek hata yaptığınızı düşünebilirsiniz. Zor yol nedir? Ruhsal kontroldür. Ve gerçekten zordur.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bence ufak yastan itibaren 15 tatilde falan çalışmaya alıştırılmamalı cocuklar sonra belli bi yastan sonra sıkılıyor[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 garip bi dünya işte..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar