yevaud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 euhuhehh ben bunu :D çoookk seviyorum :D:D:D çünkü gülüşüm buna benziyooo :D[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Favorilerim'e alışamadım aaa ne guzel diyip ekliyorsun takip etmek istediğin topicleri sonrada zart zurt aradan 10 yıl geçmesine rağmen sağ üst köşede uyarı beliriyor measj var diye.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Penthesilea, 04 Şubat 2005 19:19 tarihinde demiş ki: O sırıtan yüz ( :D ) smileyini ne kadar denyo varsa kullanıyor forumda. Aptal aptal şeyler yazıyorlar sana cevap olarak, sonuna da bunu koyuyorlar, ekrana kafa atasım geliyor. nasıl yani? örnek göstersene :D[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
babayigit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Abi varya tam Penth'in dedigini yapmışın haaa aptal aptal cevaap verim( :D ) koymuşun :P[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ciddi olamazsın.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 banlanmadan kurallara uymak ama en sonunda alıştım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Headbang smileyi nası konuluyor?[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Forum'daki orjinal temadaki turuncu renk.. hatta bazen yukarıdaki buna bile uyus oluyorum.. [signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ?[Bu mesaj rexx tarafından 04 Şubat 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar