Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik'te En Zor Alıştığınız Şey

Trasher

Öne çıkan mesajlar

:D smileysine alışamadım böyle yeşil yeşil çıkınca bi tuhaf oluyodum[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Sosyal ağlarda paylaş

;) bu smileye hala alışmadım ... Onun haricinde herşeye alıştım valla :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

O sırıtan yüz ( :D ) smileyini ne kadar denyo varsa kullanıyor forumda. Aptal aptal şeyler yazıyorlar sana cevap olarak, sonuna da bunu koyuyorlar, ekrana kafa atasım geliyor.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

ben tıklayalım şeklinde link veremiyorum buna kıl oldum alışamamış da oluyorum bu durumda :D(bak yeşil yeşil gene)[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 04 Şubat 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
Knight Online bölümü

+1

ayrıca bir konuya cevap yazarken büyük harf kullananlara uyuz oluyorum[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eraygnr, 04 Şubat 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
ayrıca bir konuya cevap yazarken büyük harf kullananlara uyuz oluyorum

Neden gıcık oluyorsun ki? Büyük harf, Türkçemizde, Cümle başlarında, özel adlarda, tarih adlarında, tırnak işaretinden sonra gibi bir çok yerde kullanılıyor. Sen gerçekten büyük harf kullananlara uyuz oluyorsan, tedavi görmen gerekir. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

evet :-p bu banada tuaf gelio.Yesil yesil Pati yetkilileri yesil rengi çok sefio galiba :) Bide Nehi_r'in büyük harfle yazmasın alışamadım :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

şu madalyalara ve isim altında yazanlara alışamadım bende niye yok die kuduruyorum... yani şey pek güzel değil (kedi ulaşamadığı ete...)[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Sosyal ağlarda paylaş

Bu nedir :-p -----Yesil!!! :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

2 sene oldu üye olalı hala daha mesaj editleme butonu yerine alıntı yaparak yanıtla butonuna basıp silip yeniden yazıyorum yazacağımı.

Birde hala daha beni hayrete düşürecek derecede yavan konular açılıyor dünya duruyor ben gidiyorum sanırım.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 04 Şubat 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 04 Şubat 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
said:
eraygnr, 04 Şubat 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
ayrıca bir konuya cevap yazarken büyük harf kullananlara uyuz oluyorum

Neden gıcık oluyorsun ki? Büyük harf, Türkçemizde, Cümle başlarında, özel adlarda, tarih adlarında, tırnak işaretinden sonra gibi bir çok yerde kullanılıyor. Sen gerçekten büyük harf kullananlara uyuz oluyorsan, tedavi görmen gerekir. :)

ya sürekli bütün büyük harfleri yanyana dizip cümle kuranlara =P anla işte alla alla (bkz: nehir)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

yani arama yapıp konuyla ilgili yorum yapıyorsun sonra neden hortlattın topici diolar konu acıyodun bu vardı diyolar anlamıorum ki ne yapsak :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...