Celtics Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 windows10 kullaniyorum. dns degistirmeme ragmen otomatige geri atiyor. eskiden yoktu, son 1 ayda cikti bu. google dns yapiyorum, pat geri atiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 aynı sorun bende de var ya. 1-2 saat önce google amcaya sordum ama bişi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 modemden değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ilginc belki dns leri sabitlemislerdir..ogleden sonra 3 gibi benim is yerindeki internet de dns hatasi verdi fortinet kurulu oradan kisitlamislardir birsey kurmuslardir diye ustelemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Shean said: modemden değiştir telefonu modem gibi kullanıyorum, dns ayarı yok. dns'i değiştiriyorum bi 10-15 sn sonra autoya dönüyor. o sırada imgur'a falan girebiliyorum sonra kapandı kardaş uyarısı geliyor. eset bi de malwarebytes var kapatıyorum onları gene değişiyor. tek tek task manager'dan exeleri, serviceleri kapata kapata bakıcam artık. tamam sanırım buldum sorunu. tunnelbear maintenance yapıyor bunu. services'dan disable ettim. bunu kapatınca tunnelbear bozuldu yalnız meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar