Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesala /1 yapıp space bastıgınız zaman yazı pembe olur sonra texti girip mesajı yolarsınız ya aynısını /p yaptıgım zaman olmamaya başladı. Aynı sorunu daha önce yaşayıp çözmüş olan varsa nasıl yaptığını anlatırsa sevinirim :)
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 İki kere arka arkaya Enter yapmayı dene, boş /say açılacak, kapanacak. Sonra düzeliyor. Bende de R'ye bastığımda cevap vermiyor, Say açılıyordu, bu şekilde düzelttim. Tabi bir de partide olup olmadığını kontrol et :)[signature][hline]EU Final Beta Pvp26 | Gangren | Orc Warrior
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Saol gerek kalmadı neden olduğunu anlıyamadım. :) addonları temizledim falan düzeldi. Demek ki bi addon komutu p ile başlıyan herhalde sorun yaratıyordu.
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 partide değilseniz bile olması lazım ama. bende her şekilde oluyor, mesajı attığınızda partide değilsiniz diye bir yazı geliyor. edit: arada ben de bir soru sıkıştırayım. normalde /follow komutu aynı zamanda /f olarak da çalışır. cosmos yükleyince bu /f çalışmamaya başlıyor. nasıl tekrar ayarlarım bunu, bayıyor follow yazmak. [Bu mesaj Mirage tarafından 04 Şubat 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 İşte benim /p sorunuda o yuzden. Nasıl düzeltilir bulamadım o yüzden ui yi sildim gitti :)
Öne çıkan mesajlar