pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Sphere V0.55i de cok garip birsey geliyor basima yeni ekledigim script icin refresh ediyorum serveri %10 da surekli takiliyo ve ole kaliyor, zaten format aticaktim pc ye formattan sonra degisen birsey olmadi, acaba axis den acc yaratma ile alakasi olabilirmi cunku ilk kurdugumda sphere i refresh oluyordu tek yaptigim script eklemek ve refresh etmek oldu, okudugunuz icin tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkraven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 sanırım sen axis ten account eklediken sonra sphere klasörü içindeki accounts bölümünden de account eklememişsin.Oradan da acc ekle ondan sonra düzelir. Not:kesinlikle sphere server açıkken yapma bunu bazen server göçebiliyor. Kolay gelsin. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 axis sux herşeyi ellerinle yapçan :P[hline]Saygılarımla, Mine Storm Sakalsız Mine Storm, Uçuk Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 tesekkur ederim Darkraven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Sphere Klasorunu tamamen sildim, tekrar kurdum sphere i ama acc filanda yaratmadigim halde direk refresh ediyim dedim gine %10 da kitlenip kaliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 %10'a denk gelen scriptte bir hata olmasin?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hic birseye dokunmuyorum, ilk pc ye kurdugumda sorun yok "R", "R" ok, daha sonra tam emin degilim ama axis i aciyorum acc file acc ekliyorum bi script ekliyom GUM! kaldiriyorum tekrar kuruyorum ZONK!, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Midnight Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 said: pokemon_RIZA, 12 Şubat 2003 16:24 tarihinde demiş ki: hic birseye dokunmuyorum, ilk pc ye kurdugumda sorun yok "R", "R" ok, daha sonra tam emin degilim ama axis i aciyorum acc file acc ekliyorum bi script ekliyom GUM! kaldiriyorum tekrar kuruyorum ZONK!, Eger bilgisayari cok yuklediysen olma ihtimali yuksektir. Bende de bir ara boyle bir sorun olmaktaydi. Alakasiz zamanlarda 10%'larda takilma meydana geliyordu. Sonuc olarak RAM yetersizligine karar verdim, tabiki illede budur demiyorum :) Bir tahmin.[hline]-=[UOTurk UO Shard]=- Website: www.uoturk.com E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 1GM ram var dicem ama ayip olcek :D, daha sorun devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Baggio nun dediği gibi hangi scriptte takılıosa ona bi bak.[hline]Saygılarımla, Mine Storm Sakalsız Mine Storm, Uçuk Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar