DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bakın size mükemmel bir avokado mezesi tarifi yapayım, tam bilmiyorum ancak nelerle yapıldığını biliyorum: 2 Avokado al, soy, çekirdeğini çıkar ve bir tabağa büyük parçacıklar halinde rendele. sonra üzerine orta büyüklükte bir limonun çeyreğinin hepsini sık, ama dikkat et çekirdeklerini al yoksa acı olur. sonra üzerine yarım çorba kaşığı zeytinyağı dök, tuzla, hepsini ez bir güzel karıştır bak bu kıyağımı da unutma[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kolay avokado soyma yöntemi: üzerinde kabuğu varken boydan ikiye böl. çekirdek meydana çıkacak, ona bi bıçakla girip çıkar. kalın kabuğunu tut çek, gelir o. iki parça leziz avokado ile başbaşasın. avokado tek başına yenmez evet, ama bir sürü sos ve mezemsi yemek için baz teşkil edebilir. en meşhuru guakamole'dir hatta. avokado ezilecek. içine zeytinyağı, küp doğranmış soğan, küp doğranmış domates, limon suyu, ince doğranmış sivri biber (acı) karıştırılacak. doritoslar buna daldırılacak bi güzel... mmmh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 avakado deneyeceğinize hindistan cevizini deneseydiniz, daha da egzotik (tecrübe edelim demişsiniz o hesap ehe) ve kendi başına hem yeniyor (züpeeerr) hem içiliyor (eh işte).. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasher Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 portakal var mandalina var mis gibi türk meyvalarının boku mu çıktı gittiniz spastik gavur bitkileri yiyonuz[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dünyadaki bütün yemeklerin tatına bakılmalıdır :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasher Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 millet işi gücü bıraktı avokado tarifi veriyo ya hiç güceğim yoktu HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 :P herkes söylemish bn de bişe söylim, bn avakado alınca bekletirim, 1.5 2 hafta kadar yumuşadığı zaman ortadan ikiye ayırıp once o çekirdeğini çıkartırım, çekirdeğin yerine mısır doldururum (konserve mısır) sonra limon skıp tuz dökp kaşıkla afiyetle yerim süper gidiyo gerçekten tavsiye ederim :D[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 avagadro yenmez. sayı o.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Kabuğu yenmiyordu patates gibi bişe ya salla yeme..[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Emaleth, 04 Şubat 2005 17:10 tarihinde demiş ki: kolay avokado soyma yöntemi: üzerinde kabuğu varken boydan ikiye böl. çekirdek meydana çıkacak, ona bi bıçakla girip çıkar. kalın kabuğunu tut çek, gelir o. iki parça leziz avokado ile başbaşasın. avokado tek başına yenmez evet, ama bir sürü sos ve mezemsi yemek için baz teşkil edebilir. en meşhuru guakamole'dir hatta. avokado ezilecek. içine zeytinyağı, küp doğranmış soğan, küp doğranmış domates, limon suyu, ince doğranmış sivri biber (acı) karıştırılacak. doritoslar buna daldırılacak bi güzel... mmmh... Ema da avakadodan iyi anliyormus yani =) Yuru be ema[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Emaleth, 04 Şubat 2005 17:10 tarihinde demiş ki: Guacamole sosu yapabiliyomuş Ema bi ablalık yapıp, guacamole yapsana bre. Dandik cipsleri ben aliim hatta =).[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ikiye bölüp içine zeytin yagi limon ve tuz koyarak kasikla yee[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: EomerMcEwan, 04 Şubat 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Vitamini kabuğunda onun yaw ne yaptınız siz :( ehehehhee işte benim koptuğum an... avlokado yenmez süs o :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: horacegoesskiing, 04 Şubat 2005 17:46 tarihinde demiş ki: avagadro yenmez. sayı o. =)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar