Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avakado nasıl yenirrr??

ege1903

Öne çıkan mesajlar

Bakın size mükemmel bir avokado mezesi tarifi yapayım, tam bilmiyorum ancak nelerle yapıldığını biliyorum:

2 Avokado al, soy, çekirdeğini çıkar ve bir tabağa büyük parçacıklar halinde rendele. sonra üzerine orta büyüklükte bir limonun çeyreğinin hepsini sık, ama dikkat et çekirdeklerini al yoksa acı olur. sonra üzerine yarım çorba kaşığı zeytinyağı dök, tuzla, hepsini ez bir güzel karıştır bak bu kıyağımı da unutma[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kolay avokado soyma yöntemi:
üzerinde kabuğu varken boydan ikiye böl.
çekirdek meydana çıkacak, ona bi bıçakla girip çıkar.
kalın kabuğunu tut çek, gelir o.
iki parça leziz avokado ile başbaşasın.

avokado tek başına yenmez evet, ama bir sürü sos ve mezemsi yemek için baz teşkil edebilir.

en meşhuru guakamole'dir hatta.

avokado ezilecek. içine zeytinyağı, küp doğranmış soğan, küp doğranmış domates, limon suyu, ince doğranmış sivri biber (acı) karıştırılacak.

doritoslar buna daldırılacak bi güzel...
mmmh...
Sosyal ağlarda paylaş

avakado deneyeceğinize hindistan cevizini deneseydiniz, daha da egzotik (tecrübe edelim demişsiniz o hesap ehe) ve kendi başına hem yeniyor (züpeeerr) hem içiliyor (eh işte).. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

portakal var mandalina var mis gibi türk meyvalarının boku mu çıktı gittiniz spastik gavur bitkileri yiyonuz[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Sosyal ağlarda paylaş

dünyadaki bütün yemeklerin tatına bakılmalıdır :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

millet işi gücü bıraktı avokado tarifi veriyo ya hiç güceğim yoktu HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Sosyal ağlarda paylaş

:P herkes söylemish bn de bişe söylim, bn avakado alınca bekletirim, 1.5 2 hafta kadar yumuşadığı zaman ortadan ikiye ayırıp once o çekirdeğini çıkartırım, çekirdeğin yerine mısır doldururum (konserve mısır) sonra limon skıp tuz dökp kaşıkla afiyetle yerim süper gidiyo gerçekten tavsiye ederim :D[signature][hline]wtf?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 04 Şubat 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
kolay avokado soyma yöntemi:
üzerinde kabuğu varken boydan ikiye böl.
çekirdek meydana çıkacak, ona bi bıçakla girip çıkar.
kalın kabuğunu tut çek, gelir o.
iki parça leziz avokado ile başbaşasın.

avokado tek başına yenmez evet, ama bir sürü sos ve mezemsi yemek için baz teşkil edebilir.

en meşhuru guakamole'dir hatta.

avokado ezilecek. içine zeytinyağı, küp doğranmış soğan, küp doğranmış domates, limon suyu, ince doğranmış sivri biber (acı) karıştırılacak.

doritoslar buna daldırılacak bi güzel...
mmmh...

Ema da avakadodan iyi anliyormus yani =) Yuru be ema[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 04 Şubat 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
avagadro yenmez. sayı o.

=)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...