DeviL_McS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Sayin Bronksun Anisina yazdiği Zebula Ocak scp lerindeki page sistemi nasi calişiyor anlamadım .pg yaziyom page yok diyo ama page atilmiş her seferinde böle diyo bunu nasi düzeltebilirim acaba şimdiden yardimlariniz için teşekkür ederim!!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 thread basligina bakinca, bronx hakki rahmetine kavusmus gibi anlasiliyor :)[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 başımız sağolsun :-? birde bi zahmet yukarıdaki arama tuşuna basarsan orda seni operator karşılıcak . Ondan gerekli bilgiyi alabilirsin .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Allahım http://forum.paticik.com/view.php?id=46437 http://forum.paticik.com/view.php?id=65493 Zebula diil nebula ayrıca arama yapsan sak bulursun bu arada actıın topic baslıı biraz mantıklı olsun[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Black_Lupin, 31 Ocak 2005 19:07 tarihinde demiş ki: başımız sağolsun :-? [signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Aramaya inanmak gerek..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 eee selası ne zaman?gidelim hep birlikte scpleri kime miras bırakmış[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ölmüşlerin yüzü suyu hürmetine biri halletsin şu page sistemini.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 allah rahmet eğlesin[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 höst ölmedim ben daha :p page şeysinin pageboxını kurmamışsınız, bi arkadaş 2 thread adresi yazmış yukarıda, onlarda gerekli açıklamalar mevcut.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Bronx, 01 Şubat 2005 12:43 tarihinde demiş ki: höst ölmedim ben daha :p *kopar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bronks yanlız; *biter* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bronks'un anisina bir dakikalik resync. Ya sabir.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hemen ekledim imzama[signature][hline]Delinquent demiş ki demiş ki: Bronks'un anisina bir dakikalik resync. Bronx demiş ki: hös ölmedim ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ama yanlış yazmışsın Del.. demiş ki demiş ki tekrarlamışsın :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: DeviL_McS, 31 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Sayin Bronksun Anisina yazdiği Zebula Ocak scp lerindeki page sistemi nasi calişiyor anlamadım .pg yaziyom page yok diyo ama page atilmiş her seferinde böle diyo bunu nasi düzeltebilirim acaba şimdiden yardimlariniz için teşekkür ederim!!!! bide ben bu cümeleri baglayamadim[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bişey olmaz başlığa bak neden anlayamadığını anlarsın[signature][hline]Delinquent demiş ki demiş ki: Bronks'un anisina bir dakikalik resync. Bronx demiş ki: hös ölmedim ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: DeviL_McS, 31 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Sayin Bronksun Anisina yazdiği Zebula Ocak scp lerindeki page sistemi nasi calişiyor anlamadım .pg yaziyom page yok diyo ama page atilmiş her seferinde böle diyo bunu nasi düzeltebilirim acaba şimdiden yardimlariniz için teşekkür ederim!!!! Korkutdun beni , uzun zamandir paticiğe girmiyordum Dedim galiba Bronx'a bi$i oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 corbeau yu açamadan gittti zavallı :-)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bronx hortladı ![signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviL_McS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ya Bende Bayağidir Girmiyodum Paticiğe Bronksa Ne oldune bitti bilmiyodum bende ölesine yazdim haberim yoktu horladiğindan valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar