Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sayin Bronksun Anisina

DeviL_McS

Öne çıkan mesajlar

başımız sağolsun :-? birde bi zahmet yukarıdaki arama tuşuna basarsan orda seni operator karşılıcak . Ondan gerekli bilgiyi alabilirsin .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|
Sosyal ağlarda paylaş

Allahım

http://forum.paticik.com/view.php?id=46437
http://forum.paticik.com/view.php?id=65493
Zebula diil nebula ayrıca arama yapsan sak bulursun bu arada actıın topic baslıı biraz mantıklı olsun[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir...
Sosyal ağlarda paylaş

ölmüşlerin yüzü suyu hürmetine biri halletsin şu page sistemini.[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeviL_McS, 31 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Sayin Bronksun Anisina yazdiği Zebula Ocak scp lerindeki page sistemi nasi calişiyor anlamadım .pg yaziyom page yok diyo ama page atilmiş her seferinde böle diyo bunu nasi düzeltebilirim acaba şimdiden yardimlariniz için teşekkür ederim!!!!

bide ben bu cümeleri baglayamadim[signature][hline]alkolik
pAAL' 05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeviL_McS, 31 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Sayin Bronksun Anisina yazdiği Zebula Ocak scp lerindeki page sistemi nasi calişiyor anlamadım .pg yaziyom page yok diyo ama page atilmiş her seferinde böle diyo bunu nasi düzeltebilirim acaba şimdiden yardimlariniz için teşekkür ederim!!!!

Korkutdun beni , uzun zamandir paticiğe girmiyordum Dedim galiba Bronx'a bi$i oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...