Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 bingildak said: aliexpressden almam abi ben böyle bişeyi. 200 tanesi 12 dolar olan şeyde tutkal kullanır davar cilde zarar verir falan. gerek yok 1 lira save edecez diye o riske girmeye. abi 8 kasım'da bim'e geliyomus gene 10 tanesi 3,95 TL'ye. aklinda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Masticore said: zipzip said: Oyle bi anlatmisin ki canim cekti. Yarin gidip alicam. Benim de burnun ortasinda kikirdak yamuk, sozde duzelttiler de hikaye. O Da tekrar ediyor. Netipotu nasil yapiyorsunuz allah askina. Igrenc sey pot yerine şunu kullanıyorum burnum tıkandıgında,grip,nezle fln. fark var mı arasında ? https://i.ytimg.com/vi/ztnpOHJjWig/maxresdefault.jpg dis. pot ile hemen hemen aynı aslında bu da birindne çıkıp diğerinden çıkıyor. değişik bir kafası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Peregrin said: bingildak said: aliexpressden almam abi ben böyle bişeyi. 200 tanesi 12 dolar olan şeyde tutkal kullanır davar cilde zarar verir falan. gerek yok 1 lira save edecez diye o riske girmeye. abi 8 kasım'da bim'e geliyomus gene 10 tanesi 3,95 TL'ye. aklinda olsun. Bim cok tehlikeli bu aralar. Sisesini baska emeller icin kullaniyor olabilirler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 bingildak said: benim hanımın alerjisi falan tuttuğunda, uyurken rahat etsin diye bir kere aldım. baya dünyası değişti uyku kalitesi 10 katına falan çıktı. arada sırada bende takıyorum, sabah daha dinç kalkıyorum. üründen çok memnunuz da, sık kullanım için biraz pahalı. tanesi 2 TL e falan geliyor eczane fiyatıyla. amazonda, ebayde falan toptan satışları var 32 li paketler, ucuza geliyor fakat amazon tr e göndermiyor, ebayde paypal istiyor. toplu paketlerine denk gelen varsa (eskiden 50 li paketleri falan varmış sanırım belki hala vardır) veya alternatif aynı sonucu veren ürünler için tavsiyesi varsa lütfen yazsın. çok uyduruk bir şey aslında neden tanesi 2 tl anlamak mümkün değil. bildiğin yapışkanlı bant aslında. olmadı koli bandına geçicez asdas aynı bandı iki kere kullanabilirsin, ama cildin yağlıysa takmadan önce temizlemen lazımve sabah çıkarınca o plastik şeyi geri yapışkan kısımlarına örtmen lazım. üç kere olmuyor ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 sunu ben de denemek istiyorum, bir yigin farkli moseli var bi de hangisini almak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 olm bu yeni uretilen robot mu? ahjsdfgb surattaki o ifadesizlik imamizer said: http://i.imgur.com/bp6qZ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 burun bandı gerçeken faydalı. Dönem döenm alerjik tıkanıklıklar yaşıyorum mevsimsel Yatmadan bir saat önce şu pompaları kullanıyorum. 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karbonat. Sonra yüzümü yıkayıp burnumun üstünü güzelce kurutuyorum ve yapıştırıyorum. Çok ferahlatıyor.. Normal boy ve büyük boy var. Mentollü var, şeffaf var. Şimdi de ekstra güçlü çıkmış kırmızı paket. Daha geniş olduğu için daha çok açıyor burun kanatlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 paspatur said: Yatmadan bir saat önce şu pompaları kullanıyorum. 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karbonat Şu karışım hayata dönmemi sağlamıştı 3 ay falan önce. Sinüzitten haftada 3 gün baş ağrısıyla falan uyanıyordum. İlk sinüsler açılana kadar baya zorlamıştı sonra iltihapı attıktan 2 gün sonra beynim hava almaya başlayıp rahatlıyormuş gibi hissetmiştim. Hala 2 hafta da 1 yaparım sinüsler tıkanmasın yeniden diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar