Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bildiğiniz yapar tırmanda duvarları


Cuce

Öne çıkan mesajlar

Bizim Kulübün odasında var bir tane 3m boy 2.5 ene sahip ufak bişi ama çok yeterli bizim için, fakat dışardan adam almıyoruz :)

Ortaköyde Atolye diye bir yer var orda var yapay duvar. Saati 5 milyondu galiba fakat Mart'ın Sonuna kadar (tam hatırlamıyorum) bedavaydı.. ordan bir çok malzemede temin edebilirsiniz eğer ilgileniyorsanız..

[Bu mesaj -xception- tarafından 22 Ocak 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsünde de vardı eskiden. Hala var mı bilmiyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Ortaköyde Atölye var. doğa sporları ekipmanları satıyorlar. dükkanın bir tarafı mağaza diğer tarafı yapay tırmanış duvarı. canı sıkılan yukarıya cafe kısmına geçiyor. güzel bir yer.
Yıldız teknik ünv. bir duvar var ama dağcılık klübünden değilseniz duvarı kullanamıyorsunuz.
marmara ünv. göztepe kampüsünde var salı perşembe 19:00 dan itibaren 2 saat boyunca kullanabiliyorsunuz aylık 40 milyon.
diğer ünv. var onlarda ünv. dağcılık klübünden değilseniz kullanma şansınız yok. en güzeli benim gibi her klüpten bir arkadaşınızın olması onlarla birlikte antrenman yapıyorsunuz takılıyorsunuz.
zaten temel eğitim almanız lazım. gerisi tecrübeye kalıyor.
merak edenler gitsin bir denesinler. zaten içlerinde varsa ucundan köşesinden başlıyacaklardır.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yıldız teknik universitesindeki hala durmakta.Bir arkadasım oranın klubundeydi en son okulu bitirdigi gun yani uc ay once gittigimde gormushtum.Ama kıs icin kapalı alan olarak size atolyeyi tavsiye edebilirim.Cok buyuk bir yer degil ama antreman ve rota egzersizleri icin guzel biryer.Muzik yayını muhabbet de var.Hos bir ortam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...