di Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Up. Yok mu olm kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Donanımhaber ölücüsü müsün olm? Saati 15 lira nedir? :) (örnek olduğunu biliyorum, vurmaya kalkacak olan varsa peşinen söylemiş olayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Abi aslında iyi para benim gibi çömezler içinde adam çömez aramıo. Ya da aradığı çömez tam bu işe merak etmiş biri falan olabilir. Ben anlasam atlardım paraya ama anlamıom işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalutar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Sypro said: Donanımhaber ölücüsü müsün olm? Saati 15 lira nedir? :) (örnek olduğunu biliyorum, vurmaya kalkacak olan varsa peşinen söylemiş olayım) Biz pound'a lira diyoruz diyeyim de yikilsin ortalik :) edit : di ben, biraderin hesabiylan yazmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ortalama, haftada kac saatlik efor isteyecek bir is ? full-time calisan adama zor olabilir gun icinde bir 8 daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalutar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Usendim laptop'i acmaya, buradan devam edeyim. Surekli degisiyo isler. Kim ne yapabiliyosa. Oyle son dakka arayip aga hadi tum haftasonunu heba et degil yani. Mesela bu adam bulamayip da burdan birine verdigim isin teslim suresi 4 haftaydi ama isin kendi tas catlasa 50 saatlik isti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 ben vakit konusunda azcik duze cikabilirsem ve levelim yeterse saapabilirim belki, konusak biara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Benim diplomam falan yok bir sirket icin Rusca tercumanlik yaptim, 4 saat misafir ile ilgilendim. 70 euro saati arti vergisi 4x70=280 euro verdiler elime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Ubuntu Lamp ileri seviye, Laravel Framework ortamın bira üstü Angulara yeni başladım. Konsantre olursam emeğimin karşılığını da alıyorsam. Tek başıma yapamayacağım proje yok. Ama meslekten soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Isabet olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 di said: Isabet olmus. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 mithat? mithat senmisin mithat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Önce şu siteyi adam edin windows 3.1 varken vardı bu script o zaman isabet olur 😁 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 di özelden detayları anlatabilirsiniz belki yardımım dokunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar