Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Düşürmek istiyorsanızda bari "Turkey" yazmayın ey UO kaçkını speed hack zihniyeti... http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=250661[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bısey denılmez buna.kelımelerle acıklanamıyor yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 cocugun bu porstta sucu yok aslinda adm bulashmsih ona ama. daha onceki postlarda hicte hos olyamayan postlarini gormushtum. herkez blizzhackersi ahanda ben biliyorum burayi birtek dedigi icin ve forumlarda ayni nicki kullandigidi icin maymun oluyor tabi :)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Benzer başlıkları burada da açıp, bir kaç kez kitlendikten sonra BlizzHackers'a gitmeye karar vermiş demekki.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 biz kurtulduk gerisini blzh dushunsun @$@[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bazı "arkadaşlarım" da, ben kendisini Paticik forumlarından yörüngenin uzaklarına gönderdiğimde "Despotsun sen, aptalmısın neden uzaklaştırdın, ne gerek vardı, kafasını da kesip forumlara yapıştıralımmı" tarzı söylevlere girmişlerdi.... Selamlıyorum kendilerini.......[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 türk olduğunu belirtmesin kimse.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ahahaha ben yazıcaktım şimdi bunu buraya yazmışlar bile yazık çocuğada o adresi ben vermiştim galiba harbi yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ahaha çok iyi ya, şimdi siz bu adami ykalamışsınız helal de peki siz bu forumları takip etmiyosanız nası yakaladınız ^^ Baya saglam güldüm saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
protexor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya ne alakasi var, her millette salak yok mu? var. Yani sirf bu gerizekali yuzunden ben nereli oldugumu soyleyemicekmiyim? Sirf onun iam form Turkey demesiyle butun Turkler gerizekali olmus olmuyo. Bunu dusunen de gerizekalidir zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 . ups yukardaki mesaji yanlis anlamasim [Bu mesaj homoid tarafından 02 Şubat 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 EasyWOW hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Türk olduğumu belirtirim hemde seve seve! Siz ordakileri hacker falan mı sanıosunuz alla aşkına, çoğu 14 13 yaşında veletler. Aralarında geçen bir muhabbeti aktariim: Bir tartışma oluyor ve elemana diolar ki "Go away child" Çocuk cevaplıyor, caps açık "I AM NOT A CHILD, I AM 14 YEARS OLD" Budur işte onların aklı. Neshir sadece hata yapmış aramamakla, ben olsam ağır bir cevap yazardım kesin. Kendilerini ne sanıyorlar ki.. Ayrıca bu başlığı açan arkadaşta bir enteresan bence.[signature][hline]EU Final Beta Pvp26 | Gangren | Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Evet C++ anlayan 14 yaşındaki çocuklar cirit atıyor. Şakamı yapıyorsun? Evet ben anormalim kabul ediyorum O_o[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu ve bunun gibi baya bir siteyi blizzard'a yollamistim, umarim kapatilir bir sekilde.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Valla ne diyeceğimizi şaşırdık artık bişede yapamayız beyinsiz geöişler beyinsiz gidecekler değiştimek imkansız Gangren bende seve seve turkum derim ama bizm seve seve turkum demekle öyle insaların bedne seve seve turkum demek arasında uzay farkvar öyle insalar (en azında izmirde) kıro denir öyle insalarda beyinsiz kişilerdir eee yani speed vs kullananlarda onlardan bir farkı yoktur.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Where r u from? Im from turkey. Bitti ister konuşsun ister konuşmasın dışlasın. Budur böyle olması gerekir böylede olacakdır. Varsa aksini iddağa eden..*!Oyundada keserim realda da keserim-çokmu vatan server oldu ne?*[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927’de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: sQu, 02 Şubat 2005 16:53 tarihinde demiş ki: ahaha çok iyi ya, şimdi siz bu adami ykalamışsınız helal de peki siz bu forumları takip etmiyosanız nası yakaladınız ^^ Baya saglam güldüm saolun neye guldun onu anlamadim.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hangi kısmını anlayamadın ben de onu anlayamadım şimdi. bu adamı böyle bi siteye girdiği, cheatlerle uğraştığı için kınamıyor musunuz? Peki bunu, bu cheat sitesinde takip ettiğiniz forumda görüp buraya yazarak teşhir etmeniz sizi de cheater yapmiyo mu? yani madem adam öyle bi siteye girmekte suçlu, sen niye giriyosun kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kimseyi blizzhackersa girdigi icin kinamadim ben. attigi postlardan dolayi kinadim. mesajimi okursan anlarsin demek istedigimi, bu arada online oyunda cheat dedigin sey hade cheat yapalim die olmuyor. zaman calishma ve para gerektiyor. neyse.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Delidumrul, 03 Şubat 2005 06:45 tarihinde demiş ki: bu arada online oyunda cheat dedigin sey hade cheat yapalim die olmuyor. zaman calishma ve para gerektiyor. neden boyle demek istedinki acikcasi bu cumleye cok guldum "ben alnimin teriyle calisarak cheat yapiorum" hehehe[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 "Overworking Blizzard Employees since 2000!" haha adamların başlık süper ama :)[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadaşlar insanlar Türkleri Yigit'lik Mertlik ve Dostane tavırlarıyla tanıyor.Dedelerimiz mirasini mumkun mertebe mok etmemek için uğraşalım lütfen zaten 90'ların neslinden hiç umidim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Birde ; -Where Are You From - From Turkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Wolker, 03 Şubat 2005 13:21 tarihinde demiş ki: arkadaşlar insanlar Türkleri Yigit'lik Mertlik ve Dostane tavırlarıyla tanıyor.Dedelerimiz mirasini mumkun mertebe mok etmemek için uğraşalım lütfen zaten 90'ların neslinden hiç umidim yok :( öle tanimiorlar heheheh cok tarih kitabi okumussun sen [Bu mesaj xrex tarafından 03 Şubat 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar