Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Evet köpek alacağım belki köpekler hakkında bilgileriniz varmı sanırım beagle tipi çok şirin ve iyi duruyor bilgisi olan varmı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 zenci, beyaz, sarı[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Kesinlikle labrador veya golden.. Bu ikisinden birini al..[hline]Zamane adamı geri döndü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 labradorları çok severim. sıyah ve acaip karizmatik oluyorlar.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bende kedi aldim bi kac gune koycam resimerini =P[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 collie-collie acayip tatlı hastasıyım[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ya şu süs köpeği tiğliler varya ondan almada ne alırsan al kardeş büyük bişi olsunki gezdirirken karizman olur :) ama st. bernard mı böyle mi yazılıyodu meret her neyse ondan alma rezil olursun ( canlı olayla karşılaştım ) karşıdan gelen köpeğe saldırmak için adamı sürüklemişti ![hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 antalyadakiler bilir atatürk caddesinde oldu bu olay mc. donalds ın önünde :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Sevimli, akıllı bir köpek türüdür. Ufak bedenleriyle İngiliz tilki köpeklerini andırırlar. Ufak olmalarına rağmen ayakları güçlüdür. Burunları büyüktür ve siyah olur. kahverengi gözleri ve uzun kulakları ona asıl karakterini kazandırır. Kuyruğu neşe içinde sallanır. Neşeli, sıcak ve meraklı bir köpektir. Sosyal ve akıllıdır. çocuklarla çok iyi geçinir. Yalnız kalmaktan nefret eder. Bazen aynı anda 2 beagle almak uygun olabilir. Narkotik Şubeler de de faydanalılan beagle cinsi köpekler tavşan avı için uygundur. 12-15 yıl yaşarlar. euhe lem google'da arattım çıkan konulara bak :)http://arsiv.hurriyetim.com.tr/hur/turk/99/11/25/yasam/10yas.htm [hline] milliyet.com.tr'den..Yuvası ve oyuncakları hazır Geçen yıl Beagle cinsi köpeğim kanserden öldü. Fakat onu çok özlüyorum. Ama çok pahalı olduğundan alamadık. Ücretsiz bir Beagle arıyorum. Ona çok iyi bakacağımdan emin olun. Hatta şu anda yuvası ve oyuncakları bile hazır. [hline]http://www.bigglook.com/biggcinema/kameraarkasi_kediler.asp[hline]k.o.c. - web site ..............................................................................When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 05 June 2003 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 kender ırkından olan köpekler ufak oluyo en iisi bence dwarf köpekler mesela boxer, pitbull falan yakışır abime[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 shequil gördüm o resimlkere bakmıştım :) golden da süper duruyor..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hah hah bu güzelmiş bak bu olur al bundan al al[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 beagle fiyatı 300$ miş sanırım uygun görünüyor ooyy çok şirin :) az bulunuyormuş snrm birde :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 valla estel sen köpek alırsan iriyarı birşey alda ezme sonra hayvanı :) beagle ezilir tabi sende :-p bir golden resmi yukarıda buda güzel duruyor fiyatı 500$ miş hmm...[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 collie collieeeeee süfer köpek su mad about you da ki köpek o tür işte mesela :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 buda bir labrador fena diil..[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bu güzel abi bunu al işte resimdekini ogre güzel bişi bunlar[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 husky çok tatlı ben alacam bu yaz faka sözünü fln dinlemezlermiş bi de 1 yaşından sonra soğuk almaları lazımmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 valla bilmem bunu ancak yavru iken kucağa almak mümkün olur snrm :) birde düşünsenice beagle yavrusu off yumak yumak :) collie cinside bu snrm..[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*[Bu mesaj orc_lord tarafından 05 June 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yablış yaptın yaw :) düzelt hemen görmeyelim :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hani ben bişi görmüyorum aa nerede hata var :-p sorry..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 resimdeki melez galiba benim gördüüm collie tam aynı mad about yu daki gibiydi :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 siyah olan güzeldi abi ondan al iyi birine benziyo ben kefilim :D[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hmm bilmem sokak köpeği gibi :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: orc_lord, 05 June 2003 22:56 tarihinde demiş ki: hmm bilmem sokak köpeği gibi :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* neresi sokak köpeği abi kırlarda dolaşıyo görmüyonmu delikanlı biri[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) [Bu mesaj kermit_frog tarafından 05 June 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar