Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ya ben betaya giremedim oynamdım ama preist olmak istiyorum ... 1-Preist yakın dovuste nasıl? 2-Horde olucam sizce hangi ırk olmalıyım preist icin? 3-Tek başıma exp alabilirmiyim? 4-Ek skill olarak (craft) neyi almamı onerirsiniz? Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 preist yenimi çıkmış hiç farketmedim :) onun dogrusu priest olcak :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Sw0rdy, 04 Şubat 2005 02:29 tarihinde demiş ki: Ya ben betaya giremedim oynamdım ama preist olmak istiyorum ... 1-Preist yakın dovuste nasıl? 2-Horde olucam sizce hangi ırk olmalıyım preist icin? 3-Tek başıma exp alabilirmiyim? 4-Ek skill olarak (craft) neyi almamı onerirsiniz? Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim ... US warsong 35 Priest'tan cevaplar; 1-Priest bu be ne yakın dövüşü Monk mu zannettin bunu ? yakın dövüşle alakası yok karakterin! 2-Hangisi hoşuna gidiyorsa ondan yap 3-ÇOK ZOR! ve sabır gerektiren birşey ( Mana bekle dım dım tıs falan ) 4-Terzi Alabilirsin ben öyle yaptım :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 EU beta sonrası Shamandan Prieste geçen biri olarak bende cevap vereyim. 1- Dedikleri gibi kötü değil , bir pure caster sınıfları arasında en iyisi hatta. casting aralarında birazda olsa damage verebiliyorsun. Inner fire ile attack powerini arttırarak... Ayrıca feedback adlı büyü ile melee vuruşlarından mana drain edeyorsun.(dagger tavsiye ederim feedback için) 2- Undead... Devouring plague çok güzel bir DOT(damage over time) büyüsü. Hem damage veriyor , verdiği damagede sana health olarak geliyor... 3- Shadow / Disp talentleri ile çok rahat grinding yapabilirsin. Hatta oturmana bile gerek kalmaz Spirit Trap talentine 4 verirsen. Holy yani healer bazlı priest olacam diyorsan zorlanırsın grindingte.. Ayrıca daha baştan wand kullanırsan işin çok kolaylaşır... 4- Para için skinning , kendine cloth yapmak ve yine ticaret için Clothing ikilisini seç...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 04 Şubat 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Kahrolsun priest'ler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Dalamara katılmakla beraber wand tercihini abuk buldum :) Wand dps si yuksek gorunsede aslinda normal. Her vurus(ki shoot yani atis olarak geciyo)tan sonra 1 sn delay var.Ki cok gicik bisey bence :( Overall dps nizide suduruyo bu delay tabi. Ayrica genel olarak heal vb aktiviteleredede atiştan sonra bi sn gecikme ekleyin.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Priest melee dövüşte pek etkili değil bence sonuç olarak yakın dövüş için strenght gerekir eee bonusları strenght e yatırırsanız intelligent ve spiritiniz düşük kalır ki priestin manası 2 mob öldürdüğünüzde biter (healingler falan baya mana yediğinden) o yüzden wand derim ama ha manam yeter diyorsanız seçin sizin kararınız ama WoW daki priest bildiğimiz priest değil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 1- Yakın dövüş yapmaman lazım. :) İnstant cast fear ın var, yanına bi melee yaklaştığı anda bunu kullanıp uzaklara göndericen zaten onu. 2 - Mutlaka Undead. Will of the forsaken + devauring plague 3 - Tek başına alırsın ama yavaş olur. 4- Hangisi hoşuna gidiyo onu al. Tailoring de yapabildiğin her şeyi başkalarından da satın alabilirsin. Ama priest epic robe var lvl60 lar için. Bu "bind on pick up", yani bunu sadece 300 tailoring ile kendine yapabilirsin. Eğer bu robe u istiyosan tailoring seçmek zorundasın.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar