mardox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Ben campaignde takildim, 3rd relic slotu acana kadar sorun yok, nereye gidecegimiz ne yapcagimiz belli onu bitirdim. Artik quest vs gostermez oldu. Campaignin devami nasil gelecek bulamadim. Wowhead vb sitelerde 3rd relic'e kadar guide'lar var. Campaigni bitirmek 8/8 roster acmak icin ne yapami gerekiyor? Suramarda quest/rep mi kasacagiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 hayır o questleri bitirdiğinde açılıyor, suramarla ilgisi hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 30 tane World Quest yaptın mı? Follower missionlarında bitirmediğin quest kalmış olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Druid oynuyosan powering the portals mı ne öyle bi quest var, 10 tane 4'er saatlik mission yapmanı istiyo, o da eksik olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 3. slotu açması için o görevlerin hepsini bitirmiş olması gerekiyor. yani warrior ve shamanda öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Yok 3. relici actim zaten o questleri yaptim ama mesela full campaigni bitirince 8/8 roster oluyor. Misal bende 5/5 ve 3 tane inaktif var. Acaba simdi yazilanlara bakinca full campaign simdilik bu kadar da ben kendi kendime devami varmis gibi kasiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Max 5 bende de normali bu diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 8/8 olmuyor 8 taneden 5 tane seçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Tenks o zaman ben karisstirmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar