Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Cevap veren herkese thx... bide şu müzik türlerine birer örnek verin başka bişey istemiyorum:) Punk Rock :Papa Roach giriyomu bu türe?? Progressive Rock : Symphonic Rock : Alternative rock: Athena? Son sorumda Metallica nın yaptığı tür heavy metale mi giriyo[signature][hline]from exile...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Nu Metal kolpadır azıcık. Onun dışında Symphonic Metal vardır, Gothic Metal vardır, Death Metal, Doom Metal, Progressive Metal, Industrial Metal, Heavy Metal, Black Metal, True Islamic Metal falan diye çoğaltırız.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Metallica'nın tarzı albümden albüme değişir. Athena ise bi bok değildir.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Progressive için Dream Theater Symphony X Pain of Salvation Queensryche Ark diye uzar[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 03 Şubat 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Alexi_Septimus, 03 Şubat 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Nu Metal kolpadır azıcık. Onun dışında Symphonic Metal vardır, Gothic Metal vardır, Death Metal, Doom Metal, Progressive Metal, Industrial Metal, Heavy Metal, Black Metal, True Islamic Metal falan diye çoğaltırız. işte peki rock un bir alt grubuysa metal, gothic in doom un ne alakası var rockla? Nu metal kolpa değil, metal değil sadece. onu da beğen beğenir.[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Nu metal kolpadır. Bu da benim fikrim. Beğenen beğeniyorsa beğenir, banane, kasımpaşa. Rock Elvisle çıkmış bir kavramdır. Rock'ın babası elvistir. Country, Folk vb rocklar türeyip 90'larda patlatmıştır ortamı Pink Floydlardı, Doorsdu. Tabi Beatles vardır, efsanedir.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kesin çözüm, grupları şudur budur diye ayırmayın, oturup dinleyin. kasabiliyor bazen ayırmak. bir de insalarda yeni müzik türü yaratmak gibi bir hastalık var, ot metal bok metal diye kafa ütülüyorlar sonra. örnek: orphaned land şahsım tarafından sevilen bir gruptur. ama ben tam olarak ne tür müzik yaptıklarını bilmiyorum(hatta onlar gibi müzik yapan adam da bilmiyorum). çok uğraştığından da aranmıyorum neci bu adamlar diye. oturup dinliyorum sadece[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor "Ezberlemek, zihinden kopya çekmektir." Rıfat Ilgaz beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
obacan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Borbag, 03 Şubat 2005 18:48 tarihinde demiş ki: ot metal bok metal diye ehue koptum ya :) Nese harbiden yani rock hepsinin özüdür bence en kralıda odur :) Blind Guardian hastası olarak bile metalin rocktan türemiş bi tür oldunu sölerim :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Symphony X power metal be : [Bu mesaj EagleEye tarafından 03 Şubat 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 grindcore == pop[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Death metalin tek ayırma yolu brütal vokal midir? Dani filth'in boktan çığlıkları brütal sayılır mı ( feci vokal ) (biliyorum CoF black)[signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Penthesilea, 03 Şubat 2005 20:12 tarihinde demiş ki: grindcore == pop Al babayı.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 başlığa bak çay demle demek istemiştim babs Türkiye grintkorcular camiası kızmamıştır umarım[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu [kacmaz quotelar gozumden... cizzzz cizzzzzzz :P /hh] [Bu mesaj HellHound tarafından 04 Şubat 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ha. Camia'ya dahil değilimde. Alakasız o açıdan.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mükkemmel bir yargı.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Dark_Soul, 03 Şubat 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Alternative rock: Athena? athena ska yapıyor (türün adını yanlış hatırlamıyorsam) rock değil. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Şubat 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: EagleEye, 03 Şubat 2005 19:41 tarihinde demiş ki: Symphony X power metal be : symphony x bariz şekilde progressive metaldir.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Progressive power metal diyelim o zaman =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bence symphony ex symphonic power metal ile uzak doğu ezgilerinden esinlenilmiş, hafif cazımsıi hafif bluemsu, kimi zamanda Türk Sanat Müzikisinin öğelerini barındıran, bazen de yunan türkçeden öçalıntı pop melodilerine kayan (odyseus falan var :P)... tüm metaller kardeştir[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ya bu 4-5 kelimeyle isimlendirme bir yerde işe yarıyor. Şimdi The Sins of Thy Beloved'u biliyordur bir kısmınız. Bu adamların Forever diye bir şarkıları var, buyrun bir türe sokun ben sokamıyorum. Onlar da içindeki her türü yazıyorlar işte.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Öne çıkan mesajlar