Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyinsiz veletlerin eline account vermek...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Nerden başlasam ki,
Geçenlerde elime 3 tane EU accountu geçti, arkadaşlar sağolsun verdiler. Başladım biriyle oynamaya. Neyse bugün girdiğimde karakterimin silindiğini gördüm. Tamam sorun değil ona takmadım da. Durup dururken neden karakterimi silersin bre velet? Birisi seni insan yerine koymuş wow accountu vermiş, sen de hayvanlık yapıp siliyorsun o accounttaki karakterleri. Şimdi burda adama hakaret etsem neye yarar? Sinirlenip kasan insanların accountlarını silsem ki Level 20 Undead var, Level 10 Undead war, Level 5 Orc var. Ama silmeyeceğim. Çünkü insanlık bende kalsın.

AMA BURDAN ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM. ELİNDE ACCOUNT OLAN ARKADAŞLAR SİZ NE AKLA HİZMETLE KUŞ BEYİNLİ İNSANLARIN ELİNE ACCOUNT VERİRSİNİZ? BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMANIZI ÖNERİYORUM. KARAKTERİN YOK OLMASINA DEĞİL, NE OLDUĞU BELİRSİZ BİR İNSAN(DEMEYE DİLİM VARMIYOR AMA) SİLİNMESİNE KIZDIM![signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!

Sosyal ağlarda paylaş

Serdar bu beta 1-2 gün sonra accler olmiyckak zaten saçma saçma ayaklar yapma burda...

Oyun yüzünden sinirlenen adama uçan tekme atarım ben Serdar...
Kızdırma beni arabanın frenlerini keserim atarsın yine taklayı...

Edik : Sapına kadar Allaha şükür..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 04 Şubat 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Haydaaaa...Harbi lan kendimi kötü hissettim birden...
Yoksa ben öyle böylemiyim? has....En iyisi edik...

Defol burdan pis zenci burası beyazların mekanı ![signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 04 Şubat 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olay 1-2 gun sora silinmesi degil bole cevap verenleri gercekten kınıyorum olayın ciddiyetini kavrayamamis insanlar yazık..yani bende 1 gun ugrastim sadece bi warlock un fear buyusunu goreyim diye..lvl 10 karakterim var her ne kadar bununla cok az ugrassam da biri gelip cat diye silse deliririm..
Sosyal ağlarda paylaş

yani çok lüzusuz

yapan kişinin kabahati ayrı bir de karakterler nasıl olsa silinecek ne var yani.. sani lvl 60 yapınca blizzarddaki amcalar "oo bravıo dur seninkini silmeyleim" mi diyecek?

git başka karakter aç onunla oyna değişik karakter dene..

beta kapandıktna sonra esas oyunda yapsalar yerden göğe haklısın da bu sefer göğe erişemedin daha[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 04 Şubat 2005 02:58 tarihinde demiş ki:
olay 1-2 gun sora silinmesi degil bole cevap verenleri gercekten kınıyorum olayın ciddiyetini kavrayamamis insanlar yazık..yani bende 1 gun ugrastim sadece bi warlock un fear buyusunu goreyim diye..lvl 10 karakterim var her ne kadar bununla cok az ugrassam da biri gelip cat diye silse deliririm..

yok way sen bana bakma ben sadece arkım diye neşelensin diye saçmaladım biraz...
bende kınıyorum tabiki...
Emeğe saygı öncelikle..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Footlocker, 04 Şubat 2005 04:06 tarihinde demiş ki:
ayıp gerçekten..ben bi kişiye acc verdım ve sonra çok yakın bi arkadasım daha istedi ve bende acc kalmamıstı verdiğim kişiden de almadım çocuk lvl 12 yapmıs...bütün gün acc dilendim forumlarda bence burda önemli olan saygıdır...

Bende dileniyordum 1 şubattan beri ama artık bundan sonra kimsenin kimseye verceğini sanmam[signature][hline]UO = Osiris D'Holbach (Mage)
RO = Holbach (Rogue)
WoW = Delyyyy Sağolsun Buldum
EQ1 = Bonern (Bard) ---> Bitti

[Bu mesaj murti tarafından 04 Şubat 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...