Suark Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 başkanlar, baya gugılladımda bir türlü çıkamadım işin içinden. İrandayım bildiğiniz üzere, tr kanallarını izlemeye çalışıyorum. var mı kullanan eden nasıl ayarlamak gerekiyor? her yerde farklı bişi yazıo hepsini de denedim bir türlü olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 internetten izle..hemen hepsinin int yayini var.. canak lnb ayari diyorsan once turksat in uydusuna ayarlaman lazim ki fazla fikrim yok..bizim canakcilar da kafayi kaldirip diger canaklara bakip kabaca o yone dondurup ince ayari frekans bulucu bir kutu gibi birseyle yapiyorlardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Uydu anteninin Türksat 4A'ya yöneltilmiş olması gerekli kanal aramasından önce güncel Türk kanallarını takip edebilmek için, frekans ayarını da uydu alıcısı arayüzünden yapıyorsunuz. Türkiye-Avrupa çevresi için; 12380 MHz frekansı dikey polarizasyon – V – (Vertical) Sembol oranı (Symbol Rate): 27500 FEC: 3/4 Türkiye-Orta Doğu ve çevresi için; 12423 MHz yatay polarizasyon -H – (Horizontal) Sembol oranı (Symbol Rate): 30000 FEC: 3/4 Bu parametrelerle otomatik kanal araması yapıldığında sorun oluyorsa antenin yönelimi başka bir iletişim uydusuna doğrudur. Anteni doğru konumlandırmak içinse açıları ölçebilecek bir teknisyene danışmak gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Suark ile Nazca evli degil mi abi ,yanlış mı hatırlıyorum. edit: Patice miydi yoksa o karıştırdım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Nazca erkek. Evet paticeyle evli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 ben en iyisi teknik destek cagirayim tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar