Seele Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 selam sql konusunda bir sorum olacak. elimde söyle bir sql var select * from tablea, tableb, tablec, tabled where tablea.key = tableb.key and tableb.key = tablec.key and tabled.key = tablea.key buraya kadar hersey süper istedigim gibi simdi ben tablea olup ama tablebde olmayanlarida üstüne eklemek istiyorum. (tabiki gelen veri null olacak ama önemli degil) bunu left outer joinle nasil yaparim? sirf tableb ye left outer join yapip geri kalani klasik yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 yaptim lazim olan varsa yazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Sen kodunu buraya yaz. Lazım olan alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Ahahaha lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar