reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Şu alet var elimde satılık. Sıfır fiyat aşağıda. Kutu vs yok. http://www.akalinmuzik.com/Saffire-PRO-24-DSP,PR-145.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Çok uygun vericem ya, yok mu meraklısı hiç. haydi abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 abi gitar davul satılmıyor forumda, bu nasıl gitsin. daha fukara normal usb ses kartı falan olsa giderdi ama :) itrack solo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 ya o fiyatlara vericem zaten. Birinin işine yarasında, kenarda duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 kaça vereceğini yazsana adamına göre mi fiyat vercen eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 700 pazarlık sünnet tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 ben alıcı değilim ama 500'ün üstüne satarsan önünde saygıyla eğilir usta derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 forum dışı 600'e verdim, burda bu kadar baltalayınca bi sevindim evvela ama ben yine ucuz verdim 600e ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 gayet güzel gitmiş abi. piyasa ölü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 peeeh görseydim keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar