Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Onurunuz içinmi?Akşam yemeği içinmi?Mantık..???

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

said:
_Dalamar_, 03 Şubat 2005 04:09 tarihinde demiş ki:
Bende çorak toprakların hastasıyım :) Varmı o kumlara papates gömüp yarım saat sonra pişmiş bulup yemek? Veya harpy teyzelerden yanak alıp kaçmak? Küçükken kurttan düşüp kafamı vurmuştum.. tamam sustum

Hehe gece gece güldürdün saol..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Ya simdi burda alliance ezik ya da nooblarin sectigi taraf gibi diyen arkadaslar var... Oncelik'le tauren'le basladim. Beta test oldugu icin birkac degisik irk denedim. Undead lvl 20 warrior'um oldu, ilk bir ay alliance hakkinda hic bir bilgim yoktu. En son human paladin'i denedim, ve cok begendim. Tam benim oynayis tarzima uygundu. Yok horde kotudur, Alliance iyidir diye bisey yok zaten 2 tarafi kontrol eden de biz insanlariz sonucta, bu bi fantazi dunyasi, gercekte olamayacagin icinde kalmis bir rol'u secersin. Benimde Undead'de cok icim karardi, kapkaranlik yerler, zombiler vs. kiz arkadasim seslerden rahatsiz oldugu icin kulaklikla oynamak zorunda kaldim bi sure:)

Cop adam nightelf'in buyuk baltayla ortaliga atilmasini gormek istemiyoruz denmis. Bir kere nightelf'in gorunus olarak human'dan cok daha kasli duruyo. Bence en guclu duran nightelf :) Zaten boy kucukluk onemli degil kucucuk bir gnome rogue koskoca orc'u saniyede gebertebiliyor...

Stranglethorn'da horde - alliance karisik oldugu icin bana horde saldirmadikca bende uzak duruyorum. Bana yardim eden horde'lar oldu. Bende yardim ettim taki bugune kadar. Artik betanin sonuna gelince herkes iyice civitti, onune gelene dalmaya basladi millet. (alliance'da dahil) Durum boyle olunca bende savunmami yapiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu allianceların özellikle NE lerin spawnları da çok garpi daracık bir patikaya sığdırılmış 500 tane yaratık oluyor genelde.. Zergling mantığı buradada mevcut galiba nerde bizim yayla gibi spawn pointlerimiz...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

humanların şehirleri çok normal. sıradan bir kale, çevresinde vergi veren sıradan halkın evleri..
orclarda ise dev bir kale var, çevresinde de komuta ve defans amaçlı garnizonlar.
aslında şehirler çok güzel yansıtılmış.
dediğim gibi humanların şehirleri çok normalken, undeadlerin şehirleri siyah siyah kömür karası, lanetli topraklar.
taurenler tam kızılderili toprakları gibi duruyor, çalılar felan, orcların yurdu ise bu kızılderili toprakların yanındaki grand canyon misali bir yer.
night elfler ise büyüyle ağaçları şekillendirmişler, mor auraya sahip ilginç bir yer. ama boğucu geliyor bana.

onu geçin de wow'a çok kaptırdım kendimi, 3'lerde 4'lerde yatıyorum
ancak ben kıbrısta da oynamak istiyorum, kahrrolsun port kapatan zihniyet.. pfff[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

her karakteri denedim bircok quest vs yaptım bana en cok zevk veren undead ler oldu acaba ben de bi sorun mu var? :)
sehirleri ortamlar nereye gitsen buyuk mezarlar falan bu undead tam benlik dedirtti.. NE de her yer orman daral geldi oynarken humanda cicik kuslar falan otuyo bu ne ya dedirtti eheh..ama undead oynayinca ortamin bi buyusu var bence karakteri en ii yansitan yerler undead mekanlari..

bide en sevmedigim olay undeadlerin xp kasacagi yerlerin sınırlı olmasi ve az sayıda yaratık icermeleri..bi NE oynuyosun her yer yaratık human oynuyosun ayni sekilde ama undead e yeni basladigimda resmen nerde xp kasayim diye dusundum (ilerisi icin) hani 1-5 e kadar surasi 5-10 surasi 10-15 surasi vs diyecek yerler cok sınırlı hele hele atiyorum 5 k playerli bi server da oynayacagimizi varsayarsak cok zorlanicak undeadler xp kasarken..aptal bi quest yaratıgını oldurmek icin resmen sıra bekledim..o derece vahim durum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok be abi undead kasması çok rahat bir kere oyuna başladığında 1 den 10 a kadar bütün questler bir yol takip ediyor ve brill e kadar seni rahatça götürüyor. Mesafeler kısa ve etrafta özellikle agamand hills te falan çok bol yaratık sapwn oluyor onları grindledim 8-9 saatte 20 undead mage yaptım. Zaten mage kasmanın ne kadar avantajlı ve kolay olduğunu anlatmak bile istemiyorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...