CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Prawler, 02 Şubat 2005 23:44 tarihinde demiş ki: KAFA KES PARÇALA YAŞASIN HORDISH! Serdar tabiri caiz ise sen bir hödüksün..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Tauren = Bilge ve hormonlu inek Undead = Sefil Orc = Hödük Troll = Direk bob marley Human = Parlak çocuk Night Elf = Kibar Feyzo Gnome = Bebe Ruhi Dwarf = Cep boyu-Gardorop Fuat OH be Rahatladım :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ha bişey daha sorucam... Wow daki Undead ler Sylvia(Yanlış yazdım hatırlamiyorum çünkü) nın kontrolunde sanırım deilmi? Lich King karşıtı bi grup sanırım?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Sylvanas undeadlerin kurtaricisi olarak gosteriliyo ozgur bırakmıs undeadleri.. su an undeadlerin lideri Sylvanas Windrunner ablamiz :) oyundaki en karizma lider undeadlerin :) [Bu mesaj Way tarafından 03 Şubat 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bence insanların alliance seçme nedeni (özellikle iyi olan oyuncuların) horde mekanlarında medeniyet olmaması . Yani benim ilk açtığım char undeaddi müzkler vs derken baktım ruhum karamaya başlamış hemen o gün braıktım o ortamı . Human açtım paladin oldum zaten Arthas hastasıyım . GEziyorum böyle şehirler yolar herşey çok güzel adeta bir tablşodan çıkmış gibi ıronforgea gittim oralarda böyle karlı dağ havası var çok hoşuma gitti . Açıkcası bir adam neden hoırde seçip çolde yakılmış yıkılmış viranelerde oyun oynamak ister onuda bilmiyorum gaipr geliyor . Ama taraf seçmemin nedeni bir tarafın kötü veya iyi olması değil savaşın devamına yol açan şey şu an jainanın babasının ork nefreti , eğer bunun üstesünden gelseydi şu an bu savaş olmayacaktı tabi adamada hak vermemek elde değil ama yani sonuçta demon taintedken orkların hali rezildi sonradan düzeldiler ama bazı yaralar iyileşmiyor . Neyse netice itibariyle iki tarafta yaşama alanlarını koruyor önemli olan sizi çeken tarafta oynamak . Ve kesinlikle horde mekanlarını çekici bulan bir adamdan real lifeda korkulur :D Peace Daywalker out[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 orclar genelde (özellikle LotR'de) aşşağılık, yeşil, iğrenç, kötü, zalim canavarlar olarak tarif edilir. Hatta Warhammer'da bir de buna "gerizekalı" tanımı ekliyebiliriz. Warcraft 1 ve 2'deki orclar bu genel kanıya uyan tarzda hareket ediyorlardı. Yine de birşeyleri gönlümü çelmişti, diğer orclardan ayrı yapan bir özellik. Human iyi, Orc kötü ırk olarak düşünülse de, Orc'ların barbar ve demonic kültürlerinin altında, geçmişten gelen onurlu ve şamanistik kültürlerini çok rahat farkedebiliyordunuz. Zaten Warcraft 3'te demonların kontrolünden kurtulup şamanistik inançlarına geri döndüklerini görüyoruz. Frozen Throne'da ise "ırkçılık" tarzında garip kavgaya bulaşmamışlar, sakin sakin kendi topraklarında gelişmişlerdi (bonus bölüm vardı campaign yoktu). Knightlara dikkat edersek, resimleri bile kibirli gözüküyor. Zaten campaignde oyun içi cinematiclerde bir knightın yaklaştığını gösterdiklerinde "aha yine bilgiç bilgiç konuşçak bana afra tafra yapçak" diyordum. Frozen Throne'da Blood Mage'leri kontrol ederken bunu çok iyi farkedebiliyoruz. Dediğim gibi Alliance bana çok kibirli, katı kuralcı ve at gözlüğü takan bir grup gibi geliyor. Orclara "çirkinsin sen kötüsün, ölmelisin" gözüyle bakıyorlar. Oysa Orclar karşısındakine "iyi - kötü" gözüyle bakmıyor, birey olarak bakıyor. W3'ün başında Gelen Prophet'e Alliance'ın sert dille karşı çıkması, Horde'un (Thrall) ise Prophet'in yol göstericiliğine saygı duyması biraz da bu yüzden. Bilmiyorum dediklerim saçma mı oldu bilmiyorum ama içimden gelenleri yazmak istedim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: CrayTotem, 03 Şubat 2005 02:39 tarihinde demiş ki: Ha bişey daha sorucam... Wow daki Undead ler Sylvia(Yanlış yazdım hatırlamiyorum çünkü) nın kontrolunde sanırım deilmi? Lich King karşıtı bi grup sanırım? az önce dediğim gibi, Frozen Throne'daki olaylar neticesinde Lich King'in "Scourge"larına karşıt bir grup kuruldu "Forsaken" diye, kuran da Sylvanas dallaması (evet undeadlerin hepsine gıcığım var). Undead seçtiğimizde başta birkaç karakterin anlattıkları, beyinsiz zombilere saldırmamız felan bu olaylarla alakalı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Dunedain, 03 Şubat 2005 02:51 tarihinde demiş ki: horde mekanlarını çekici bulan bir adamdan real lifeda korkulur :D böööö demezsem olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Patıcıkta amma çok rp serverinda oynaması gereken varmış ya :) Abi geçin işte kesin karşı factionı pvp serverindasınız. Hayır yasak değil pvp serverinda rp tabide çoğunluğa uyun :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Dunedain, 03 Şubat 2005 02:51 tarihinde demiş ki: Ve kesinlikle horde mekanlarını çekici bulan bir adamdan real lifeda korkulur :D İlk undeadlerle başladığın için böyle bir önyargı olmuş. Bence Taurenlerin diyarı çok güzel. Ağaçlar, çiçekler, ırmaklar.. Tam bir kızılderili portresi. Night Elflerin büyüyle oluşturulmuş ağaç evleri felan bana çok baskıcı geliyor. Taurenlerin diyarı çok daha saf ve doğal. Orcların Orgrimm şehri çok karışık ama bence güzel. Humanların beyaz taşlardan oluşmuş binalarından çok daha güzel :) Çorak topraklarda yapmışlar ama olsun o kadarı da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bonecrusher Lotr daki Orcların nesi yaşil hocam? hehe.. [spo1=Neyse bende Artharsı...]Neyse bende Artharsı sevip Human olanları anlamıyorum... Adam dopun tekiydi.. babasını deşti.. Lich King oldu sonrada.(FT)Bence onu seven Undeadn olsun dicem ama o zaman Sylvanas aplamıs oklicak..En iyisi siz NPC olun..[/spo][signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 03 Şubat 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Abi herkez ayni seyleri yaziyor kimsenin haberi yok.. sabahtan beri okuyorum okuyorum herkezin yazidi ayni sey ve zamanimi oldurdunuz! haybeden 5 sayfa yazi olmus ya! Okuyun ilk once.. Yazik bu takipcilere de.. :-)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Orc toprakları bana cok daha fazla huzurlu geliyo nedense çöl fln... Human sehri beni daraltıyo..hele hele nightelf ağaşları sanki boğmak için üstüme üstüme geliyo..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yok ben orc olsaydım genede düşünceli olurdum bakınız Grom Hellscream mesela o kendi halkını kurtarmak için kendisini feda etti parçaladı Mannorah'ı ama kendisinin öleceğini biliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tabii yeşil onlar, hiç yıkanmadıkları için simsiyah olmuşlar ;-) kastettiğim orcların her yerde pis yesil yaratıklar olarak gösterilmesi, Lotr'de ise bu pis canavar olayının diğerlerinden daha üst düzeyde olduğuydu, yoksa tabii Lotr'de yemyeşil olduğunu söylemedim :) neyse benden bu kadar yatayım da yarın WoW'a devam edicem :D[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: UnKnownTR, 03 Şubat 2005 03:05 tarihinde demiş ki: herkezin yazidi ayni sey demek ki herkes bu konu hakkında aynı şeyi düşünüyor, bir de bu açıdan düşün ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Prawler öküsü hariç..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hehe.. konuyu her ayrintisina kadar okuyayim diye oyunu biraktim ki saat 3:30 olmus. sonra sabah oyuna giriyorum saat 1'de herkeze utanmadan "gunaydin" diyorum. utaniyorum artik kendimden :)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 rp olarak baktığımızda hordede en az alliance kadar iyi geliyo bana bi kere taurenler bilge ve onurlu canlılar thrall gibi olan orcklarda aynı trollerde zaten orcklar gibi undeadlara kötü diyicem ama syvalanasda tam kötü degil dolayısyla forsekende bence oyunda ille bi kötü bulmak gerekiyosa oda insanlar olur çünkü generalleri faşistlik yapıyolar (biraz hakları var gerçi ama neyse)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 suç bizde tabiki tek başına yakaladıgımız elf leri ve humanlari kesmiyoruz onlarda gidip 100 taruren'i kesim 1000 orc'u deştim diye hikaye anlatarak adımızı lekeliyorlar. FOR THE HORDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 çalmayın lafımızı. For the Alliance![signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Valla ben mutluyum karlı dağlarımda giderim gölüme balığımı tutarım dostlarımla yerim yemeğimi olmadı ayı avlarız pişiririz yeriz biz mutluyuz hayatımızdan karlı dağlarımıza dokunmayın dokunanı ne yaparız bilirsiniz for dı elayıns[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bende çorak toprakların hastasıyım :) Varmı o kumlara papates gömüp yarım saat sonra pişmiş bulup yemek? Veya harpy teyzelerden yanak alıp kaçmak? Küçükken kurttan düşüp kafamı vurmuştum.. tamam sustum[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 en güzel mekan dwarfların yasadıklaarı yerler tartısmasız ondan sonra belki taurenlerin cayırları gelebilir.ama onunda bi nedeni var tabii,ineklerin otlaması icin öyle mekanlar gerekiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 en güzel yer durotar ve barrenstır inkar edilemez[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar