Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Kışlık lastikleri şimdiden almakta fayda var... http://www.businessht.com.tr/ekonomi/haber/1293386-lastik-ithalatinda-ilave-gumruk-vergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 "AB ve EFTA üyesi ülkeler, İsrail, Makedonya, Bosna Hersek, Fas, Batı Şeria ve Gazze Şeridi, Mısır, Gürcistan, Arnavutluk, Ürdün, Şili, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Morityus, Güney Kore ve Malezya menşeli olanlar hariç olmak üzere" said: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 bir hatirli abinin oglu malezyadan lastik bulmustur toptan cikartir 6 7 ay tutar geri alirlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Rusya ve Çin'e vergi getirmelerine şaşırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 AB'de diyor. Pirelli, Michelin falan alabiliyorsak sorun yok ya boşverin. Ben zaten yazlık, kışlık tamamlamıştım önümüzdeki 3-4 sene ilgilendirmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Ülkede o kadar önemli konu varken kim oturup, lan biz lastik ithalatında bazı ülkelerden vergiyi az alıyoruz diye bir fikri ortaya attı cinyus cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar