Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4-5k civarı laptop

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Asıl hedef uzun yıllar gitmesi olan bir laptop olmalı , arada kenarda biriktiriyorum ediyorum onlarla laptop alıcam diye sonra hep 1k olunca bşaka bişi alıyorum , bu sefer gidip kredi kartıyla falan alıp halledicem artık , 5. yılını doldurdu laptop , visual studio açarken bile yavaşlıyo.

Beni 5 sene götürücek , oyun moyun , visual studio , sql falan takılırken 2 senede 'abi bırak beni sen git' demeyecek bir laptop arıyorum. Hedef 7/24 çalıştırsam bile uzun ömürlü olacak bir laptop. Öyle en son çıkan oyunu ultrada oyniim falan derdim yok , filmleri bile çıktığında cam versiyonuyla izleyen adamım ben , öyle netlik derdim yok , hedef uzun ömür yani anlayacağınız.
Sosyal ağlarda paylaş

1060 devrim gibi geldi bu arada. Desktop 980 hizinda, gecen neslin 980m lerini falan cope dondurdu.

Guya 2017den once cikmayacakti mobil , adamlar artik hic cikarmayacagiz dediler sdfg

M furyasi boylelikle bitmis oldu, pc gaming icin de bir devrim nitekim bu
Sosyal ağlarda paylaş

o fiyata laptop alıcaksanız amazon.com daki modellere bakın derim. EVGA notebookları uluslararası garantili olarak satılıyor

edit: daha 10 serililerini çıkarmamışlar piyasaya, amazon.com'dan diğer markalara bakılabilinir tabii...

https://www.amazon.com/MSI-Computer-GS43VR-Phantom-Pro-006/dp/B01IO9Y30G/ref=sr_1_sc_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1472992442&sr=1-1-spell&keywords=geforece+1060+notebook mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

1060 devrim gibi geldi bu arada. Desktop 980 hizinda, gecen neslin 980m lerini falan cope dondurdu.

Guya 2017den once cikmayacakti mobil , adamlar artik hic cikarmayacagiz dediler sdfg

M furyasi boylelikle bitmis oldu, pc gaming icin de bir devrim nitekim bu

simdi cahil sorusu sorayim,

GTX 1060 olan tasinabilir bilgisayar aldim diyelim. seneye cikan 2070 modelini takabilecek miyim makinaya?
Sosyal ağlarda paylaş

yavaş yavaş moda oluyor egpu işleri. hep DIY olarak vardı ama thunderbolt 3 ile resmileşmiş oldu. nvidia ve amd sırf buna olanak sağlayan driverlar bile sağladı kolay switching yapabilmek için. ama şu anki sorun, tb3 kullanan pclerin bir kısmı hala adam akıllı bir firmware driver sağlamış değil ve farklı bios sürümlerinde tb3 bandwidthi etkileniyor nedense. yani adamlar sanki gpu bağlanmaması için özellikle bandwidth kısıyorlar, sadece dockları çalıştıracak seviyeye düşürmek için. dell xps için bu tarz sorunlar report edenler var, 1.19 biosuyla müthiş performans alırken 1.20'ye güncelleyince tb3 performansı pert oldu diyenler var.

kaby lake ile beraber tb3 controllerı cpu'nun içine alacakmış intel, belki firmware alakalı sorunları ortadan kaldırmak için olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...