bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 bu konuda ufak bir gelişme var. nem ölçer falan alana kadar humidifier mıdır nedir onlardan aldım zaten iyi ölçüm yapıyor diye. soğuk buhar ile nemlendiriyor. fakat odanın sorunu fazla nemli olmasıymış. 65-70% arasında nem oranı. sanırım öyle çok korkulacak bir oran değil ama düşürme konusunda herkes çok fark ettiğini yazmış özellikle alerjisi olan insanlar için. alanların çoğu alerji veya çamaşır kurutmak için almış. ne diyorsunuz alıp kullanmanın yararı olur mu? hayır bi de sesli aletler değil mi bunlar, yatak odasında bütün gece çalıştıramazsın. yatmadan 2 saat önce açarsın yatarken kapatırsın diye düşünüyorum. ama nem oranı kendi kendine kadar hızlı artar hiç bilmiyorum. atıyorum odayı 45% e düşürdüm sonra yattık 2 saat sonra 65% olacaksa o iş yaş (pun, hit). eğer öyle ise gece yatarken aktif çalışacak bir şey gerekiyor, o da baya sessiz olması gerek ki aletler ZATEN pahalı, çok sessizleri çok pahalıdır diye düşünüyorum. evinde kullanan eden vardır, biraz bilgi paylaşsanıza. bu arada eşşek kadar daikin klima var, onu nem ayarında çalıştırsak aynı işi yapmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 bi de hava temizleyiciler var ya böyle 5-6 filtreli olanlar, daikin falan. onlara benzer bir şeyler kullanan var mı? astım hastaları için tavsiye ettikleri. elektrikli filtreli falan. işe yarıyor mu yoksa milleti silkiyorlar mı? mesela https://www.youtube.com/watch?v=Q81OZf2jNrg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 bence cinler musallat olmuş, kurşun döktürmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 nazoneks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar