Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Xiaomi Yi Aksiyon Kamera.


Magnum

Öne çıkan mesajlar

Bir hevesle aldım bir kere kullandım sonra kenarı koydum. Memnunsuzluk yok kenarda duruyor ama hem deniz havaları bitti burada hem de yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Yanında bluetooth kumandası, selfie çubuğu, 16gb Micro SD bellek ve su geçirmez kutusunu veriyorum.

İlan mesajı şu; https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-su-sporlari-orj-xiaomi-yi-aksiyon-kamera-selfie-cubugu-su-gecirmez-kutu-335827266/detay/ (henüz onay aşamasında.)

Fiyatlandırma patiye daha farklı olur elbet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amazon bik bik yapmayacağım ama 400e Amazondan alamiyordun bunu ben alırken. Ki ben de başka yerden daha uygun fiyata aldım zaten bunu. Sonra o sıralar hmm trde ne kadarmış acaba diye baktığımda sadece bodyi 380e satıyorlardi ben de onun üzerinden bi fiyat koyayım dedim şimdi.(pc olmadığından fiyat araştırması yapamadım.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

satis fiyati 67USD'dir. yanindaki case 14USD.

ona gore satin alin, para verin.

ben de aldim aynisindan.

sicakta, gunes altinda kullaninca error verip hayatini sonlandiriyormus.
sorunu cozebilirsem (yani lazarus gibi diriltebilirsem) yazarim.

yeni nesili biraz daha yayginlasinca onu alin bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abiler 60 dolar diyip baltalamaya çalışmayın. bana 388 liraya geldi zaten toplamda(sd belleği katmadım fiyata), ben 88 lira zarar ediyorum ki altına inmem daha. Travel edition olarak geçenden bu, monopod'u uzaktan kumandası falan da var yanında. Evet international olan, arkasındaki plaka metal ve bataryası sony. silme özelliği var mı bilmiyorum o kadar uzun kullanmadım ama sonuçta sd belleğe kaydediyor, elle silmen gerekebilir. (idk) Ben bisiklet üzerinden denedim baya güzel vidyo çıkarttı, instagram'a attığım vidyoyu tüm kızlar beğendi, valla. ama arabada nasıl olur bilmiyorum, monte edebildikten sonra problem çıkartmaz heralde.


Ayrıca söyledim mi bilmiyorum, söylemediysem; Çok memnunum - gayet güzel alet. Normal şartlarda satmak istemem asla.

edit: dasaaa'ya bozuk alet satmışlar burda bıdı bıdı ediyo, kehkeh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sdxc ve Uhs bir hafıza kartı almazsanız genelde ısınma kaynaklı sıkıntılar ciddi anlamda baş göstermeye başlıyor GoPro 4 Black kullanan birisi olarak 4K çekimlerde makine donabiliyordu yaz sıcağında hoş o kartlar donma sürecini ortadan kaldırmıyor ama baya önüne geçiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece selfie stick en ucuz 20 küsür dolar xiaominin nasıl 60 küsür dolara buluyor ya bu urunu. Valla internet kullananmayı bilmiyorum ben o zaman. International travel edition olarak en uygun ben aldım diye kendi kendime hava yapıyordum bi de.

Sıcaktan bozulma konusunda bozuk dedim ama ben hiç o kadar uzun kullanmadım. Samsun da o kadar sıcak olan bir memleket değil zaten. O yüzden farkına bile varmadim heralde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...