Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Bir hevesle aldım bir kere kullandım sonra kenarı koydum. Memnunsuzluk yok kenarda duruyor ama hem deniz havaları bitti burada hem de yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Yanında bluetooth kumandası, selfie çubuğu, 16gb Micro SD bellek ve su geçirmez kutusunu veriyorum. İlan mesajı şu; https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-su-sporlari-orj-xiaomi-yi-aksiyon-kamera-selfie-cubugu-su-gecirmez-kutu-335827266/detay/ (henüz onay aşamasında.) Fiyatlandırma patiye daha farklı olur elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 abi balta icin ilanin yayinini mi bekleyelim yoksa serbest mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Sen önden bi gir ilanı ona göre uyguna getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 hepsinin sıfırı 400 TL'ye bulunabiliyor amazondan ve gümrüğe takılmıyor 2 ayrı paket halinde alınırsa. indirimler hariç bunlar tabi. aletin kendisi 230 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Amazon bik bik yapmayacağım ama 400e Amazondan alamiyordun bunu ben alırken. Ki ben de başka yerden daha uygun fiyata aldım zaten bunu. Sonra o sıralar hmm trde ne kadarmış acaba diye baktığımda sadece bodyi 380e satıyorlardi ben de onun üzerinden bi fiyat koyayım dedim şimdi.(pc olmadığından fiyat araştırması yapamadım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Arkadaslar net olsun. Patiye 320 den veriyorum. Dışarıya 400. Sahibinden get ilani olduğu için (kesintiyi de fiyatın içine koydum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 300 den vereyim de alın. Yeni bilgisayar alacağım, yoksa valla satmam bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Yaz bitti, 75 lira + bi dürüme alırım gelecek yaza yatırım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Çin versiyonu mu bu ? Batarya Sony mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 satis fiyati 67USD'dir. yanindaki case 14USD. ona gore satin alin, para verin. ben de aldim aynisindan. sicakta, gunes altinda kullaninca error verip hayatini sonlandiriyormus. sorunu cozebilirsem (yani lazarus gibi diriltebilirsem) yazarim. yeni nesili biraz daha yayginlasinca onu alin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 200 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 225 bence makul bir teklif olur. alin, kullanin. cok gunesli gunlerde kullanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Sirf oylesine alcam yani, aslinda almasam daha iyi Para veresim yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 16gb kac dakikalik kayit yapilir 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 bu gopro çakması mı oluyo farkları ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 araç kayıt için alınır mı bu? yeni görüntü geldikçe eskileri silme özelliği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Valvyn said: bu gopro çakması mı oluyo farkları ne gopro olmamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 geçen sene 60 dolara almıştım. çok başarılı alettir, su altı çekiminin bkunu çıkardık bana mısın demiyor. güzel zamanlarımız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Ama sonra sen de sikildin kenara biraktin cunku cok lame bisi pro olmayip da abidik gubidik kamera kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 abiler 60 dolar diyip baltalamaya çalışmayın. bana 388 liraya geldi zaten toplamda(sd belleği katmadım fiyata), ben 88 lira zarar ediyorum ki altına inmem daha. Travel edition olarak geçenden bu, monopod'u uzaktan kumandası falan da var yanında. Evet international olan, arkasındaki plaka metal ve bataryası sony. silme özelliği var mı bilmiyorum o kadar uzun kullanmadım ama sonuçta sd belleğe kaydediyor, elle silmen gerekebilir. (idk) Ben bisiklet üzerinden denedim baya güzel vidyo çıkarttı, instagram'a attığım vidyoyu tüm kızlar beğendi, valla. ama arabada nasıl olur bilmiyorum, monte edebildikten sonra problem çıkartmaz heralde. Ayrıca söyledim mi bilmiyorum, söylemediysem; Çok memnunum - gayet güzel alet. Normal şartlarda satmak istemem asla. edit: dasaaa'ya bozuk alet satmışlar burda bıdı bıdı ediyo, kehkeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 valla dogruya dogru, bu fiyata ancak sapsik birisi dikkat etmezse alir. cunku verdigim rakamlar gercek rakamlar. bu arada benim sorunumu yuzlerce yasayan var. aratin bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Sdxc ve Uhs bir hafıza kartı almazsanız genelde ısınma kaynaklı sıkıntılar ciddi anlamda baş göstermeye başlıyor GoPro 4 Black kullanan birisi olarak 4K çekimlerde makine donabiliyordu yaz sıcağında hoş o kartlar donma sürecini ortadan kaldırmıyor ama baya önüne geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Sadece selfie stick en ucuz 20 küsür dolar xiaominin nasıl 60 küsür dolara buluyor ya bu urunu. Valla internet kullananmayı bilmiyorum ben o zaman. International travel edition olarak en uygun ben aldım diye kendi kendime hava yapıyordum bi de. Sıcaktan bozulma konusunda bozuk dedim ama ben hiç o kadar uzun kullanmadım. Samsun da o kadar sıcak olan bir memleket değil zaten. O yüzden farkına bile varmadim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Fiyati ben belirledim arkadaslar. Gereksiz wotlarla gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Şunu versek ya arkadaşlar. Pc alcam para lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar