StrYdOom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 MerhabaLar önceLikLe arkada$Lar benim seneLerdir bi türLü aLtIndan kaLkamadIğIm bir sorunum war 51a iLe iLgiLi.. fakat sizLerden yardIm aLmak istiyorum eğer 51a'dan anLayan warsa we fikirLerinize acIğIm.. Sorunum $u : STAT'LarI sabitLeyemiyorum meseLa 500 oLmasInI istiyorum yani STR,DEX,INT'in sInIrI 500 oLsun, STR :500 DEX :500 INT :500 kesinLikLe bir büyü ve Damage sonrasI dü$mesin, fakat ben bunu ayarLayamadIm eğer biLenLer warsa Lütfen yardImLarInI esirgemesinLer $imdiden geLecek oLan fikirLer ve yardImLar için sonsuz teşekkürLer..[signature][hline]Download Speed: 1234567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bence bunun iChin bir stat sistemi yazmaLIsIn b@b![signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StrYdOom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Dostum fikrin için teşekkür ederim eğer biLen warsa Lütfen yardIm etsin o konuda o kadar biLgim yok :)[signature][hline]Download Speed: 1234567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 51a bilmem ama büyü etkilemesin diosan sphere_table_x.scp den buyunun ayarlarından[signature][hline]Sindarin Resurrection Only Power Gaming Only Action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Sphere 51a ile 55i'nin neredeyse hiçbir alakası yok desem yeridir bilgilendireyim istedim onun eski tutoriallerini bulman gerekiyor.[signature][hline]- TLNE - KSiempre ownz himself! Find Your Extacy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StrYdOom Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arkadaşlar teşekkr ederim hepinize ne kadar da aradığımı bulamasamda :) ama şöyle bişi rica edicem 55i için stat sabitleyici bir scriptte işimi görür en azından onu 51a için uyarlamaya çalışırım ama o scr lazım bu seferde, eğer elinde olan yada URL'si bulunan arkadaşlar bi zahmet adres wermek yasaksa özel mesaj atabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StrYdOom Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 özürLer sanIrIm birisi bana Script böLümüne bak demeden ben bakayIm :))))[signature][hline]Download Speed: 1234567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar