StrYdOom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 MerhabaLar önceLikLe arkada$Lar benim seneLerdir bi türLü aLtIndan kaLkamadIğIm bir sorunum war 51a iLe iLgiLi.. fakat sizLerden yardIm aLmak istiyorum eğer 51a'dan anLayan warsa we fikirLerinize acIğIm.. Sorunum $u : STAT'LarI sabitLeyemiyorum meseLa 500 oLmasInI istiyorum yani STR,DEX,INT'in sInIrI 500 oLsun, STR :500 DEX :500 INT :500 kesinLikLe bir büyü ve Damage sonrasI dü$mesin, fakat ben bunu ayarLayamadIm eğer biLenLer warsa Lütfen yardImLarInI esirgemesinLer $imdiden geLecek oLan fikirLer ve yardImLar için sonsuz teşekkürLer..[signature][hline]Download Speed: 1234567
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bence bunun iChin bir stat sistemi yazmaLIsIn b@b![signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
StrYdOom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Dostum fikrin için teşekkür ederim eğer biLen warsa Lütfen yardIm etsin o konuda o kadar biLgim yok :)[signature][hline]Download Speed: 1234567
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 51a bilmem ama büyü etkilemesin diosan sphere_table_x.scp den buyunun ayarlarından[signature][hline]Sindarin Resurrection Only Power Gaming Only Action
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Sphere 51a ile 55i'nin neredeyse hiçbir alakası yok desem yeridir bilgilendireyim istedim onun eski tutoriallerini bulman gerekiyor.[signature][hline]- TLNE - KSiempre ownz himself! Find Your Extacy!
StrYdOom Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arkadaşlar teşekkr ederim hepinize ne kadar da aradığımı bulamasamda :) ama şöyle bişi rica edicem 55i için stat sabitleyici bir scriptte işimi görür en azından onu 51a için uyarlamaya çalışırım ama o scr lazım bu seferde, eğer elinde olan yada URL'si bulunan arkadaşlar bi zahmet adres wermek yasaksa özel mesaj atabilirler..
StrYdOom Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 özürLer sanIrIm birisi bana Script böLümüne bak demeden ben bakayIm :))))[signature][hline]Download Speed: 1234567
Öne çıkan mesajlar