hattok Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Lol tam senlik bence moba diyorsan. Tekle çık al bi mid ya da asasin toplane jungle tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 quote u kısın ağzınızı kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 ağzını kırmak istediğim harvey ve mithat tan özür diliyorum, bir beyaz at sizi korumak içim beni bana şikayet etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Albion online paralıymış. Free bişi yok mu yahu :D Hatta ve hatta web-based olsa çok daha iyi olur , ya da en azından steamde olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 sadman said: Masakari said: İstediğin şey MMO nun fıtratına aykırı. Ne yapıcan Kirito kun gibi dual wield milleti mi kesecen? Oyun bulursan buradan haber et. Niye ya ESO'nun ilk zamanları hatta GW2 da yine bi nebze, gayet solo takılabiliyodun sorunsuz. Sonra patchlediler 1vX diye bişey kalmadı. Numbers>Skill durumuna döndü. 1vx değil ama numbers>skill de değil warhammer. [video]https://www.youtube.com/watch?v=F3vWujpeKs8?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar