Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

faydalı bilgi ve yorumlarınız

yevaud

Öne çıkan mesajlar

Balarıları oğul verirken genç kraliçe yuvaya kabul edilmezse "9-hydroxdex-trans-2-enoicasid" maddesini milimikron kadar işçilere verir. Bu da keyif verici bir maddedir. Yani uyuşturucu. Bağımlılık yapar. İşçi arılar bu maddeyi kraliçeden her gün alabilmek için onun her türlü ihtiyacını karşılar. Yani arıların çalışkanlığının sırrı madde bağımlısı olmalarıdır!
itiraf.com

vay be çalışkan bildiğimiz arılar bile keş çıktı nolcak bu dünyanın hali[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Sosyal ağlarda paylaş

biyolojiye kafam girsin
sus aklıma getirme
çarpıntım tuttu yine ...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 02 Şubat 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bioloji iyidir güzel cici, evrim konusu çok zevklidir. Ne diyodum, olabilir mümkündür, ne yapalım sizde arıları örnek almayın kendinize. Yanlız bizim okul ITU'nun okul amblemi Arı? E napcaz şimdi hehe[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

Hala nası faydalanabilirim die düşünüorum. Kafa olmak dışında[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek.
Sosyal ağlarda paylaş

kraliçe arıyı yedinmi kesin uçarızda iğneye dikkat etmek lazım :D[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Vay bee ilkkez duydum ilginçmiş .! Cukur geldi aklıma ( SArıgöl - Şen mah. :D T varmı T Z varmıı.. Gel ex . ot kubar catıdan bağırıo Üçken var birader lazım mı ? ) Vay be Torbacıymıs yani :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yevaud, 02 Şubat 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Balarıları oğul verirken genç kraliçe yuvaya kabul edilmezse "9-hydroxdex-trans-2-enoicasid" maddesini milimikron kadar işçilere verir. Bu da keyif verici bir maddedir. Yani uyuşturucu. Bağımlılık yapar. İşçi arılar bu maddeyi kraliçeden her gün alabilmek için onun her türlü ihtiyacını karşılar. Yani arıların çalışkanlığının sırrı madde bağımlısı olmalarıdır!
itiraf.com

vay be çalışkan bildiğimiz arılar bile keş çıktı nolcak bu dünyanın hali

Bana bir şey tuhaf geldi kraliçe arı kovanı yapın kovanı soğutun dışardan gelen tehditlere karşı kovanı savunun adamı sokun lam sokun gibi emirlermi verioki? Mesela Japon sarı dev arılarının pupaları enerji verici bir madde veriyor ve dev arılara enerji sağlıyor.Bu yüzden enerji içeceği yapıldı bu pupaların salgıladıgı maddeden ama bağımlılık yapmıo bu madde? Ne yani bal arıları bağımlı oldukları için çalışıo da sarı dev arılar canları sıkıldığı içinmi çalışıyor[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

du bende bitane patlatiim ozmn,
sivrisinekler ısırdıklarında vücudumuzda olmayan bir protein sokarlarmış bünyeye ve vücutta buna karşı reaksiyona girer kaşındırırmış.

hea bide şempanzeler yamyammış küçük maymun türlerini fln yiyolarmış. bunu gördüm discoveryde fln içim bi fena oldu çok leş bi vaziyet cidden insanın alışık olmadıgı görüntüler var av sırasında.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 03 Şubat 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
Kardeşim.
Arıya kafa yapacak maddenin içindeki LSD insana bi bok yapmaz.Eğer insanın kafası güzel olsaydı o maddeden.Arılar otomatikman komaya girer ve ölürdü.

ii burasını anladım peki kraliçe arı nasıl böyle zekice emirler verebiliyor? İçgüdüsel de diyemiyoruz çünkü bu madde böyle böyle yapıo diosunuz.Ee ne yani şimdi bir insan o maddeden üretebilen bir teknoloji yapsa arıların efendisimi olcak?[signature][hline]İş Hayatı
Sosyal ağlarda paylaş

alexiye soruyim o zmn bişiler bilio demekki:) benim aklım almadı.Birde alexi dediğin madde insanlara bişi yapamaz diosun e peki bağımlılık yapan maddeler miktarına göre diilmi??? Kokeinin şu kadar gramı böyle yapar şu kadar gramı şöyle yapar demiyomuyuz o madde hiçmi bişi yapmıo nası oluo bu iş birde bunun cevabını rica ediyim:)[signature][hline]İş Hayatı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...