yevaud Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Balarıları oğul verirken genç kraliçe yuvaya kabul edilmezse "9-hydroxdex-trans-2-enoicasid" maddesini milimikron kadar işçilere verir. Bu da keyif verici bir maddedir. Yani uyuşturucu. Bağımlılık yapar. İşçi arılar bu maddeyi kraliçeden her gün alabilmek için onun her türlü ihtiyacını karşılar. Yani arıların çalışkanlığının sırrı madde bağımlısı olmalarıdır! itiraf.com vay be çalışkan bildiğimiz arılar bile keş çıktı nolcak bu dünyanın hali[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ilginç ilk defa duyuyorum.. Ama cevrem isteklerini böle yaptiran insanlarla dolu...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arı gibiyiz mübarek..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 doğanın kanunlarından biri: iyi sonuca ulaşmada her yol mübahtır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 9-hydroxdex-trans-2-enoicasid ismide acayipp bişey tadı naısldır acaba[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bildiğin tütün işte =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 way be bi yaşıma daha girdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 denemek lazım bu maddeyi bi bu kalmadı kafa yapıyosa güzel bişidir[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 biyolojiye kafam girsin sus aklıma getirme çarpıntım tuttu yine ...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 02 Şubat 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bioloji iyidir güzel cici, evrim konusu çok zevklidir. Ne diyodum, olabilir mümkündür, ne yapalım sizde arıları örnek almayın kendinize. Yanlız bizim okul ITU'nun okul amblemi Arı? E napcaz şimdi hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hala nası faydalanabilirim die düşünüorum. Kafa olmak dışında[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki: çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 en yakın arı kovanına gidip bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kraliçe arıyı yedinmi kesin uçarızda iğneye dikkat etmek lazım :D[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 O maddedeki LSD oranı çok düşük. Bir insana hiçbir etki yapmaz anlayacağınız. Ancak arılara yarıyordur doğru.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 03 Şubat 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 BU HABERE İÇİLİR :D KADEHİMİ ARILARINDA AĞZININ TADINI BİLMESİNE KALDIRIYORUM. ŞEREFE :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 enteresan tabi.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Xanthe, 02 Şubat 2005 23:43 tarihinde demiş ki: way be bi yaşıma daha girdim:) sen ne dıyosun ben gozlerıme ınanamadım ohannes fln oldum ;)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Vay bee ilkkez duydum ilginçmiş .! Cukur geldi aklıma ( SArıgöl - Şen mah. :D T varmı T Z varmıı.. Gel ex . ot kubar catıdan bağırıo Üçken var birader lazım mı ? ) Vay be Torbacıymıs yani :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: yevaud, 02 Şubat 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Balarıları oğul verirken genç kraliçe yuvaya kabul edilmezse "9-hydroxdex-trans-2-enoicasid" maddesini milimikron kadar işçilere verir. Bu da keyif verici bir maddedir. Yani uyuşturucu. Bağımlılık yapar. İşçi arılar bu maddeyi kraliçeden her gün alabilmek için onun her türlü ihtiyacını karşılar. Yani arıların çalışkanlığının sırrı madde bağımlısı olmalarıdır! itiraf.com vay be çalışkan bildiğimiz arılar bile keş çıktı nolcak bu dünyanın hali Bana bir şey tuhaf geldi kraliçe arı kovanı yapın kovanı soğutun dışardan gelen tehditlere karşı kovanı savunun adamı sokun lam sokun gibi emirlermi verioki? Mesela Japon sarı dev arılarının pupaları enerji verici bir madde veriyor ve dev arılara enerji sağlıyor.Bu yüzden enerji içeceği yapıldı bu pupaların salgıladıgı maddeden ama bağımlılık yapmıo bu madde? Ne yani bal arıları bağımlı oldukları için çalışıo da sarı dev arılar canları sıkıldığı içinmi çalışıyor[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kardeşim. Arıya kafa yapacak maddenin içindeki LSD insana bi bok yapmaz.Eğer insanın kafası güzel olsaydı o maddeden.Arılar otomatikman komaya girer ve ölürdü.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 du bende bitane patlatiim ozmn, sivrisinekler ısırdıklarında vücudumuzda olmayan bir protein sokarlarmış bünyeye ve vücutta buna karşı reaksiyona girer kaşındırırmış. hea bide şempanzeler yamyammış küçük maymun türlerini fln yiyolarmış. bunu gördüm discoveryde fln içim bi fena oldu çok leş bi vaziyet cidden insanın alışık olmadıgı görüntüler var av sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Alexi_Septimus, 03 Şubat 2005 16:24 tarihinde demiş ki: Kardeşim. Arıya kafa yapacak maddenin içindeki LSD insana bi bok yapmaz.Eğer insanın kafası güzel olsaydı o maddeden.Arılar otomatikman komaya girer ve ölürdü. ii burasını anladım peki kraliçe arı nasıl böyle zekice emirler verebiliyor? İçgüdüsel de diyemiyoruz çünkü bu madde böyle böyle yapıo diosunuz.Ee ne yani şimdi bir insan o maddeden üretebilen bir teknoloji yapsa arıların efendisimi olcak?[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Balın niye bukadar tatlı olduğu anlaşıldı eheh:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 lombak bana sorma alıntı o yazı[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 alexiye soruyim o zmn bişiler bilio demekki:) benim aklım almadı.Birde alexi dediğin madde insanlara bişi yapamaz diosun e peki bağımlılık yapan maddeler miktarına göre diilmi??? Kokeinin şu kadar gramı böyle yapar şu kadar gramı şöyle yapar demiyomuyuz o madde hiçmi bişi yapmıo nası oluo bu iş birde bunun cevabını rica ediyim:)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar