barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Son zamanlarda vfs globalden fransa vizesi alanlar kac gunde ciktigini soyleyebilir mi plz. Ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 cuma verdim cuma aldım, pazartesi tatillerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Verdikten 3 gün sonra saldırıların olduğu gün vermişlerdi pasaportu geri ama ohalden sonra nasıldır bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 3 gün içerisinde aldım normal başvuru ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Kardesimin 10 gun civari surdu vize almasi da tur sirketiyle basvurdu; bir de fransa'dan bir hafta sonra Hollanda'ya gidecegi icin onu da belirtip uzun sureli vize istemisti. Belki sureyi etkilemis olabilir. 4 aylik vize vermisler btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Teşekkürler. Bizim de vize randevusu ile gidiş tarihi arasında 7 iş günü var. Araya bayram girdiğinden 4 gün kaybettik. Önceye randevu da kalmamış. 7 iş gününde çıkar diye düşünüyorum. Sorduklarımın %90'ı filan 3 gün civarı dedi. VFS Global'deki kadın da 3-5 iş günü dedi. Neyse tekrardan teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar