Catze Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 MSI GE62 6QF laptop var ekran kartı olarak aygıt yöneticisinde dahili intel ekran kartı ve gtx 970 görünüyor ama ana ekranda falan sadece Intelin ekran kartını kullanıyor oyunlarda da gerçi bir tek cs go da denedim ama aşırı kasıyor ki tahminen intel i kullanıyor, lütfen kurtarın beni baya bi araştırdım ama bişi de bulamadım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 nvidia geforce experience programı yoksa kur, ordan ayar çekebiliyon herşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 disable edemiyor musun oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 http://64.183.18.101/faq/images/Optimus.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 teşekkürler bunları yaptım şimdi, global settings den de seçtim 970 i ama görüntü özelliklerinde görüntü bağdaştırıcısı hala intel görünüyor ve bu menüde bazı programlarda 970 seçeneği sunmuyor bile mesela gom player. bu değişiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 intel hd yi iptal edemessin ekran ona bagli çünkü. gom player icin falan nvidia kullanmana gerek yok intel hd sandığın gibi dandik bi kart degil. denetim masasinda viewde ya da 3d settingsde en altta bi ayar var onu ac gorev cubuguna simge geliyo ordan herhangi bi oyuna girince alt tab yapip bakabilirsin intelle mi girmis nvidiayla mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Çok saolun tişikkirlir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar